- 6 Mayıs 2014
- 406
- 189
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
selam kızlar, 2.5 aylık oğlum var, desteksiz kendim bakıyorum, ailem uzakta, eşimin anneside pek yanaşmıyor ben de ısrar etmiyorum, gel gelelim asıl konuya, eşimle severek evlendik ama her şey evlilikte inanılmaz farklılaşıyor, eşim gerçekten aşırı sorumluluk sahibi biridir, benimle olsun oğluyla olsun ihtiyaçlarıyla güzelce ilgilenir ama bu ara benim rahatıma düşkün biri olduğum için bebekten sonra her şey tepe taklak oldu özellikle benim için, uyku düzenim kalmadı, evin işlerine yetişmeye çalışıyorum, kalırsa zaman yürüyüş falan yapıyorum o da ev içinde, tarafsız olarak tüm günüm böyle geçiyor, zaten bebek şu ayları cidden yoruzı hal böyke olunca uyutmaya çalıştığımda en az üç saati buluyor bu beni inanılmaz yoruyor, asıl sorun şu; eşim sürekli birliktelik istiyor, artık çocukta olduğuna göre yapalım istiyor ama ben her gün o kadar yoruluyorum ki ona enerjim yetmiyor ve üşeniyorum, net. her hafta kendi gelip yanaşıyormuş ben gitmiyormuşum kendine oysaki bende ki durum her gün, bugün de istemez inş. modundayım, istemediğimi anlayınca da hem üzülüyor hem trip atıyor tüm gün böyle gidip gönlünü alasım bile gelmiyor çünkü ona bile üşeniyorum o derece sorun bende mi bilemedim. benim sizce bu durumda eşimle orta yolu bulmak için ne yapmamı önerirsiniz?