- 3 Ağustos 2019
- 110
- 33
- 36
amin ınsaallahhRabbim meleğinize şafi ismiyle şifasını versin inşAllah
Bugünler de geçer Allahın izniyle herşey rabbimizden bize bi imtihan
Üzülmenize gerek yok çünkü beni üzdüler ve bende sirf baskasi üzülmesin diye hemen inanmamasi gerektiğini ve baska doktorlara danismasi gerektiğini söyledim. İnanma yoktur bisi demedim farkindaysaniz.Böyle düşünmenize üzüldüm gerçekten. Lütfen başkalarınıda böyle konuşarak etkilemeyin derim. Biz tedbirini alıcaz sonrasında takdir Allah’tan.
Ben bebeğimi böbrek genişlemesi sonucunda kaybettim vefat etti. Başkalarınıda etkilemeyin bence. Son derece önemli bi konu ve sürekli takibi yapılması gereken bi durum.
Size de mi aynı şey söylendi bebeğiniz için. Böbrek genişlemesi mi var dedilerÜzülmenize gerek yok çünkü beni üzdüler ve bende sirf baskasi üzülmesin diye hemen inanmamasi gerektiğini ve baska doktorlara danismasi gerektiğini söyledim. İnanma yoktur bisi demedim farkindaysaniz.
Tedbir aldigim icin 2. 3 doktorlara gittim zaten bende. Basiniza gelen sey icin cok üzgünüm anliyorum hassasiyetinizi ancak 1 hafta sonra geçmiş demesi ve sureklo nipty e yonlendirmeye calismasi ustune baska doktorlara gittigimde temoz raporu almam benide bu msji yazmaya itti haliyle...
sizim böbrek genişlmesi kaç mm di ? bir de cinsiyeti neydi? acınızı deşmek istemem ama şuan aynı seyleri yaşayanlar olarak korkuyorızBöyle düşünmenize üzüldüm gerçekten. Lütfen başkalarınıda böyle konuşarak etkilemeyin derim. Biz tedbirini alıcaz sonrasında takdir Allah’tan.
Ben bebeğimi böbrek genişlemesi sonucunda kaybettim vefat etti. Başkalarınıda etkilemeyin bence. Son derece önemli bi konu ve sürekli takibi yapılması gereken bi durum.
Evet dendi ama hicbirsey cikmadi hatta down bile olabilir dediler nipty yaptir deyip durdu doktorum. Ama baska doktorlara da perinatologa da gittim hiçbir sey gorulmedi 34 haftaligim gayetde iyi idrar cikisi var her gittigimde bakturuyorum.Size de mi aynı şey söylendi bebeğiniz için. Böbrek genişlemesi mi var dediler
Üzülmenize gerek yok çünkü beni üzdüler ve bende sirf baskasi üzülmesin diye hemen inanmamasi gerektiğini ve baska doktorlara danismasi gerektiğini söyledim. İnanma yoktur bisi demedim farkindaysaniz.
Tedbir aldigim icin 2. 3 doktorlara gittim zaten bende. Basiniza gelen sey icin cok üzgünüm anliyorum hassasiyetinizi ancak 1 hafta sonra geçmiş demesi ve sureklo nipty e yonlendirmeye calismasi ustune baska doktorlara gittigimde temoz raporu almam benide bu msji yazmaya itti haliyle...
Üzülmenize gerek yok çünkü beni üzdüler ve bende sirf baskasi üzülmesin diye hemen inanmamasi gerektiğini ve baska doktorlara danismasi gerektiğini söyledim. İnanma yoktur bisi demedim farkindaysaniz.
Tedbir aldigim icin 2. 3 doktorlara gittim zaten bende. Basiniza gelen sey icin cok üzgünüm anliyorum hassasiyetinizi ancak 1 hafta sonra geçmiş demesi ve sureklo nipty e yonlendirmeye calismasi ustune baska doktorlara gittigimde temoz raporu almam benide bu msji yazmaya itti haliyle.
Rabbim verdi rabbim aldı böylesi hayırlıymış demek ki güzel düşünmek önemli olan.. O da benim cennet anahtarım sabredersen mükafatı çok güzel onun için acımı deşmedinizsizim böbrek genişlmesi kaç mm di ? bir de cinsiyeti neydi? acınızı deşmek istemem ama şuan aynı seyleri yaşayanlar olarak korkuyorız
Size de mi aynı şey söylendi bebeğiniz için. Böbrek genişlemesi mi var dediler
Basiniz sagolsun.Bebeginiz böbrek genişlemesinden mi vedat ettiRabbim verdi rabbim aldı böylesi hayırlıymış demek ki güzel düşünmek önemli olan.. O da benim cennet anahtarım sabredersen mükafatı çok güzel onun için acımı deşmediniz
Erkekti. 2 kere detaylı ultrasona girdim ikinci girdiğimde doktor hiç bişey olmaz Allahın izniyle en fazla sünnet olur demişti ama malesef vefat etti. En son 16 mm di böbrek genişliği sanırım 2 hafta geçmeden de vefat etmişti..
Ne kadar korkmayın desemde bende çok korktum çok üzüldüm ama herşey Allah’tan.. doktorunuz sizi sürekli kontrollere çağırıcaktır zaten sizin yapmanız gereken hayırlısını isteyip bolca dua edip sabretmek..
Rabbim şafi ismiyle şifasını versin meleğinizin..
Allah razı olsun. Sürekli ilerleyen böbrek genişlemesi vardı. Karnımda doğuma 2 hafta kala vefat etti. Neden vefat ettiğiyle alakalı bi araştırmaya göndermedik biz. Sadece böbrekten dolayı olduğunu düşünüyoruz çünkü doktor görünüşünde hiç bişeyi yoktu dedi kordonu dolanmamış, plesantadan ayrılmamış diye söylemişti..Basiniz sagolsun.Bebeginiz böbrek genişlemesinden mi vedat etti
Ben de de böbrek genişlemesi ve bağırsak parlaklığı var doğum yaptınız galiba şu an bebek nasılöyle unutsuz bişi demedi arkadaşım. hatta ona erkeklerde olur kızlarda olmaz bile dememiş. siz istersenix bi doktora daha gözükün veya perinatologa da. bende bagırsak parlaklıgı da var 2 doktor tkaip ediyor beni . agızlarından gecmez kalır diye bişi duymadım. sdce nipty öneriyoruz . zamanla gecebilir dediler. kızlarda da gecmeme ihtimalinin kesinligini söylemesi cok sacma .
Merhaba bebeğim dünyaya geldi, bahsedildiği gibi herhangi bir sendrom söz konusu değil gibi . Yani herhangi bir kromozom testi yaptırmadı. Bebeğim de böbrek genişlemesi doğumdan sonra azalmaya başladı ama takip altındayız. Gebelikte ortaya çıkmayan kalp delikleri ve şah damarı darlığı çıktı.Ben de de böbrek genişlemesi ve bağırsak parlaklığı var doğum yaptınız galiba şu an bebek nasıl
Merhaba bebeğim dünyaya geldi, bahsedildiği gibi herhangi bir sendrom söz konusu değil gibi . Yani herhangi bir kromozom testi yaptırmadı. Bebeğim de böbrek genişlemesi doğumdan sonra azalmaya başladı ama takip altındayız. Gebelikte ortaya çıkmayan kalp delikleri ve şah damarı darlığı çıktı.Ben de de böbrek genişlemesi ve bağırsak parlaklığı var doğum yaptınız galiba şu an bebek nasıl
Erkek yeğenimde ablama demişlerdi hemem sünnet olması lazım doğunca bilmem ne doğduktan sonra düzeldi geçti cok sükür üzme kendiniNe olur bu konuda tecrübesi olanlar acil yardım etsin. 24 haftalık hamileyim. Kız bebeğim olacak. Dün girdiğim detaylı ultrasonda bebeğin sol böbreğinde genişleme olduğu 7,5 mm ye ulaştığı söylendi. Hızla Büyümeye devam edecek gibi dedi. Normalde geriler veya doğumdan sonra geçer ama erkek bebeklerde olur genelde dedi. Bugün de sonuçları kendi doktoruma gösterdim,tekrar ultrasonda o da baktı ve beni sakinleştirmek yerine bana en kötü senaryolardan bahsetti, yok erken doğum olabilir,yok diğer böbreğe sıçrayabilir,yok böbrek iflas edebilir gibi. Gayet normal girdiğim odadan hüngür hüngür ağlatarak çıkarttı beni. Lütfen özellikle kız bebek anneleri böyle bişi başınıza geldiyse bana cevap verin. Nolur bu durum geçiyo mu kendiliğinden yoksa büyümeye devam ediyo mu? Allah aşkına bilgisi olan yazsın
Merhaba konu ne durumda acaba doğduktan sonra baktirdiniz mı benim 4 aylık bebeğimde çıktı da aynı durum merak ettimNe olur bu konuda tecrübesi olanlar acil yardım etsin. 24 haftalık hamileyim. Kız bebeğim olacak. Dün girdiğim detaylı ultrasonda bebeğin sol böbreğinde genişleme olduğu 7,5 mm ye ulaştığı söylendi. Hızla Büyümeye devam edecek gibi dedi. Normalde geriler veya doğumdan sonra geçer ama erkek bebeklerde olur genelde dedi. Bugün de sonuçları kendi doktoruma gösterdim,tekrar ultrasonda o da baktı ve beni sakinleştirmek yerine bana en kötü senaryolardan bahsetti, yok erken doğum olabilir,yok diğer böbreğe sıçrayabilir,yok böbrek iflas edebilir gibi. Gayet normal girdiğim odadan hüngür hüngür ağlatarak çıkarttı beni. Lütfen özellikle kız bebek anneleri böyle bişi başınıza geldiyse bana cevap verin. Nolur bu durum geçiyo mu kendiliğinden yoksa büyümeye devam ediyo mu? Allah aşkına bilgisi olan yazsın
Merhaba kızım doğdu şu an 4 aylık ve çok şükür doğduktan sonra kendiliğinden düzeldiMerhaba konu ne durumda acaba doğduktan sonra baktirdiniz mı benim 4 aylık bebeğimde çıktı da aynı durum merak ettim
Sizin durumunuz bana umut oldu. Ben de bugün 23+3te kız bebeğim için dopplere girdim sağ böbrek 4.9mm takip edilsin dediler. Ama sizin düzelmiş maşallah darısı başımıza, bir öneriniz tavsiyeniz olur mu bu konudaMerhaba kızım doğdu şu an 4 aylık ve çok şükür doğduktan sonra kendiliğinden düzeldi
Merhaba ben de bugün 24 haftalık ayrıntılı usgde öğrendim bu durumu, inşallah evladınız sağlıkla doğmuştur. Şimdi nasıl merak ettimMerhaba, ben de forumda yeniyim.
Ben de hamileyim şuan 24.hafta doldu. Benim bebeğimde de böbrek büyümesi var. Dün baktırdık sol böbrek 11mm olmuş. sağ 6mm. Erkek bebek, ben de korkuyorum doktor takibe devam edicez diyor. Sizin bebeğiniz nasıl oldu merak ettim