Bebekte 2 tur kordon dolanması

Ablanız ne yaşadı anlatabilir misiniz normal mi doğurdu
Ablam sezeryan dogum yaptı ama sizden ricam lütfen pazartesi başka bir doktora gidin yani bebek büyük 2 kordon risk iş yapmayın dinlenin bol bol ve normal doğum risk olurdu ne gelişecek bilmiyorsunuz ablamdan dolayı benim tramvam oldu kordon dolanması. Bende hamileyim ilk aylarda benim de öyleydi şükür hareketlenmesinden cıktı

Ben doğduğumda boynumdan kordon dolaliymis ve yüzüm mos mor çikmisim. Ben olsam hemen sezeryan olurum hiç riske giremem valla.
Şuan hemen olmayı gerektirecek bir durum yok kordon bebeğe sıkıntı yaratmıyor. 39. Haftada sezaryana girmeyi planlıyorum bende. Teşekkür ederim yorumunuz için

Başka doktora gideceğim zaten pazartesi. Sezaryan olmayı planlıyorum 10 gün sonra tabi her şey yolunda giderse. Şuanlık bir sıkıntı yok bebekte çok şükür teşekkür ederim fikriniz için

Merhaba, bende de şu an aynı durum mevcut doktorum kordon boyu uzunsa doğumda sıkıntı yatarmayacağını ama kordon boyunu ölçemediğini söyledi. Şu an 36+5’teyim. Siz ne yaptınız acaba gebeliğimin başından beri vajinal doğum istiyordum böyle bir durum olunca kafam çok karıştı.

Çarşamba günü sezaryana giriyorum. Doktorum fazlasıyla normal doğum yanlısı ama ona rağmen direk sezaryan dedi. Bir de Kordon bebeğin yüzünün önüne toplanmış ve kasılma sırasında bebeğe zarar verir dedi. Böylesi hayırlıymış bence risk almayın sizde. Çünkü kordon sorunu olanlar genelde normal doğum deneyip bebek gelmeyip sıkışınca zorunlu sezaryana dönüyor. Baştan sezaryan olmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…