- 23 Temmuz 2024
- 449
- 578
- 18
- 25
- Konu Sahibi kartalice1903fe
Kızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Hareketlerinde de sıkıntı yok. Bu saatten sonra da zaten kordondan kurtulamaz büyüdü sonuçta. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Allah korusun bebeğime bir şey olmasından korkuyorum. Başına gelen var mı? Doktorum şimdilik sorun olmadığını söyledi.
İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız ? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz? Normal doğumda risk olur mu kalbi durur mu çok endişeleniyorum
İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız ? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz? Normal doğumda risk olur mu kalbi durur mu çok endişeleniyorum