-
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Eşinizin bebekle 1 saat parka yollayın dönüşte de markete uğramasını isteyin sonra tekrar sorun halen geze geze tatil isfiyor mu?Yorumunuz için teşekkür ederim , bana da bu mantıklı geliyor , eşim sanıyor ki bebekle kolay olur herşey hallolur lakin öyle değil bence de ..
C şıkkı otel tatili diyorum. Araba ile gezme bebekle çok ütopik zaten. Villa tatilinde de yemek temizlik sende olunca o iş tatil gibi olmuyor başka bir şey oluyor ama betimleyemedim. O yüzden bebe ile anca otel tatili yapılabilir diyorumMerhaba hanımlar; bebekli ve tatil yapmayı seven çiftlerden öneri bekliyorum, bebeğim 7 aylık henüz, kızımla ilk tatilimiz olacak inşallahEşimle bir türlü orta yolu bulamadık. Eşim arabamızla geze geze tatil yapmak istiyor ben ise villa tarzı bir tatil istiyorum, çünkü bebekle gezmek nasıl olur bilemiyorum biraz tedirginim, ek gıda sürecindeyiz bu yüzden araba ile il il gezmek zor olur mu kestiremiyorum hiç, eşim bebekle gayet güzel olabileceğini söylese de içime sinmiyor bir türlü, karı koca çalışan insanlarız, ben doğum izninde olduğum için evdeydim okul dönemi ama eşim çok yoruldu, stres atmak istediğini söylüyor ki haklı da bence , lakin illeri geze geze tatil fikri bana sıcak gelmiyor bebekle , geçen sene hamile iken Muğla'ya gitmiştik baya da gezmiştik her yeri , yakın illeri de gezmistik güzel geçmişti, şuanda bebekten dolayı villa tarzı tatil mi daha mantıklı yoksa eşimin de dediği gibi geze geze tatil yapmak mı daha mantıklı olur ? Benim gönlüm villadan yana.Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Benim bebeğim de 6.5 aya yaklaştı, geçen sene hamileyken gezmeli tatil yaptık biz, bu sene hayatta gözüm kesmez. Gideceğimiz yere yolculuk nasıl geçecek onu bile düşünüp duruyorum. Birkaç defa yolculuk yaptık fenaydıMerhaba hanımlar; bebekli ve tatil yapmayı seven çiftlerden öneri bekliyorum, bebeğim 7 aylık henüz, kızımla ilk tatilimiz olacak inşallahEşimle bir türlü orta yolu bulamadık. Eşim arabamızla geze geze tatil yapmak istiyor ben ise villa tarzı bir tatil istiyorum, çünkü bebekle gezmek nasıl olur bilemiyorum biraz tedirginim, ek gıda sürecindeyiz bu yüzden araba ile il il gezmek zor olur mu kestiremiyorum hiç, eşim bebekle gayet güzel olabileceğini söylese de içime sinmiyor bir türlü, karı koca çalışan insanlarız, ben doğum izninde olduğum için evdeydim okul dönemi ama eşim çok yoruldu, stres atmak istediğini söylüyor ki haklı da bence , lakin illeri geze geze tatil fikri bana sıcak gelmiyor bebekle , geçen sene hamile iken Muğla'ya gitmiştik baya da gezmiştik her yeri , yakın illeri de gezmistik güzel geçmişti, şuanda bebekten dolayı villa tarzı tatil mi daha mantıklı yoksa eşimin de dediği gibi geze geze tatil yapmak mı daha mantıklı olur ? Benim gönlüm villadan yana.Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Villa tatili tabiki, tatili eziyete dönüştürmeye gerek yok.Merhaba hanımlar; bebekli ve tatil yapmayı seven çiftlerden öneri bekliyorum, bebeğim 7 aylık henüz, kızımla ilk tatilimiz olacak inşallahEşimle bir türlü orta yolu bulamadık. Eşim arabamızla geze geze tatil yapmak istiyor ben ise villa tarzı bir tatil istiyorum, çünkü bebekle gezmek nasıl olur bilemiyorum biraz tedirginim, ek gıda sürecindeyiz bu yüzden araba ile il il gezmek zor olur mu kestiremiyorum hiç, eşim bebekle gayet güzel olabileceğini söylese de içime sinmiyor bir türlü, karı koca çalışan insanlarız, ben doğum izninde olduğum için evdeydim okul dönemi ama eşim çok yoruldu, stres atmak istediğini söylüyor ki haklı da bence , lakin illeri geze geze tatil fikri bana sıcak gelmiyor bebekle , geçen sene hamile iken Muğla'ya gitmiştik baya da gezmiştik her yeri , yakın illeri de gezmistik güzel geçmişti, şuanda bebekten dolayı villa tarzı tatil mi daha mantıklı yoksa eşimin de dediği gibi geze geze tatil yapmak mı daha mantıklı olur ? Benim gönlüm villadan yana.Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Eşin bir kaç zaman ertelesin geze geze tatili. Tabiki çocuğun ve sizin konforunuz için sabit olan daha mantıklı. Çocuk uyumak isteyecek banyosu var alt değişimi var üstü batacak terleyecek uyum sağlar ama bildiği ortamdan aşırı uzak kalacak sürekli har har har gürültülü arabada bebek için aşırı kpnforsuz şartlar var. Keza sen de etkileneceksin beslenme olayı seni yıpratacak. Size yardım edecek e birey de yoksa çift olarak baş başa iseniz bu hikayede en çok yorulanlardan biri de sen olursunMerhaba hanımlar; bebekli ve tatil yapmayı seven çiftlerden öneri bekliyorum, bebeğim 7 aylık henüz, kızımla ilk tatilimiz olacak inşallahEşimle bir türlü orta yolu bulamadık. Eşim arabamızla geze geze tatil yapmak istiyor ben ise villa tarzı bir tatil istiyorum, çünkü bebekle gezmek nasıl olur bilemiyorum biraz tedirginim, ek gıda sürecindeyiz bu yüzden araba ile il il gezmek zor olur mu kestiremiyorum hiç, eşim bebekle gayet güzel olabileceğini söylese de içime sinmiyor bir türlü, karı koca çalışan insanlarız, ben doğum izninde olduğum için evdeydim okul dönemi ama eşim çok yoruldu, stres atmak istediğini söylüyor ki haklı da bence , lakin illeri geze geze tatil fikri bana sıcak gelmiyor bebekle , geçen sene hamile iken Muğla'ya gitmiştik baya da gezmiştik her yeri , yakın illeri de gezmistik güzel geçmişti, şuanda bebekten dolayı villa tarzı tatil mi daha mantıklı yoksa eşimin de dediği gibi geze geze tatil yapmak mı daha mantıklı olur ? Benim gönlüm villadan yana.Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
2si birden diyorumBebeğim aksi , huysuz bir bebek değil, araba gezmelerini de seviyor, eşim de buna güveniyor aslında, villa daha konforlu ama çok yer gezemeyiz tabi ...