- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.909
Aynen 4 te uyanıyor zaten ama yine ağlıyor çözemiyorumGece uykusuna diyelim ki saat 20:00 de geçecekse 16:00 da son uyku bitmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen 4 te uyanıyor zaten ama yine ağlıyor çözemiyorumGece uykusuna diyelim ki saat 20:00 de geçecekse 16:00 da son uyku bitmeli
Allah allah yaaa gece böyle bağıra bağıra ağlıyor mu uyanınca ? Oğlum diş çıkarırken öyle ağlar da o yüzdenAynen 4 te uyanıyor zaten ama yine ağlıyor çözemiyorum
Benimkide aynı canım merak etme dişten hep bu huysuzluğu .Bende kafayı yemek üzereydim .Gece uyanacak diye uykuya dalamıyordum. Biz 1 yaşındayız dişlerimiz yeni çıktı daha .4 tane var .İştahı da azalmıştı şimdi daha iyi yiyor .O dönemde kafayı yatakta bir o yana bir yana atıyor dalamıyordu uykuya .Artıl çalış verdim bir kaç kere ağrısını dindirsin diye.Inan öbür oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle bir durumu yada diyorum sabrım mi çoktu 26 yaşındaydım .Şimdi 34 yaşındayım sabrım kalmadı hiç bu bebişte .Sütüm bol baya ama acıktığını sanmıyorum çünkü iyice emiyor baya diyelim. 1 saat sonra yine uyanıp ağlıyor yeni doğanken bile 1 saatte acıkmazdı.
Evet benim kızımda beni istıyodu ama arada karnı tokken falan ilgilenir se dınlenırsınz .bende hatay lıyım bızım yemeklerde salcalı ve baharatlı ,baharat kimyon harıç kullanmadm . salça tatlı olduktan sonra bişey olur mu ki ben verdim bişey olmadı şükür . ekmek bandım suyuna az az verdim ben eline havuc verın oylansın ama sız yanında olun tabı dişine de ıyı gelir, meyve suzgecleri var eczanede pndan alıp iiine mevye koyun çiğneme yapar hemde dişini kaşırEşim uyutamıyor maalesef illa beni istiyor. Bir de ben erken uyutuyorum 8 de uyumuş oluyor eşim o saatte anca geliyor.
Ben de yemek sularından vermek istiyorum ama benim yemekler salçalı oluyor hep. 1 yaşından önce verilemez diye okudum salça
Yenidoganken midesi kucuktu cunku Uzun uzun emse de kisa sure emse de sutun bol olup olmadigini bilemezsin, anne sutu cabuk hazmedilir. Sen o emdikten sonra sag sutunu, sagdigini da icirmeye calis. Bir de boyle dene.Sütüm bol baya ama acıktığını sanmıyorum çünkü iyice emiyor baya diyelim. 1 saat sonra yine uyanıp ağlıyor yeni doğanken bile 1 saatte acıkmazdı.
Cok yanlis yaomissiniz, bir sey olmamasi ileri de olmayacagi anlamina gelmez. Kapya biber de domates de buyuk alerjendir ve 1 yas oncesi verilmez. Belki bebegin alerjisi var ve anaflaksi gecirecek. Bu buyuk bir sorumluluk.Evet benim kızımda beni istıyodu ama arada karnı tokken falan ilgilenir se dınlenırsınz .bende hatay lıyım bızım yemeklerde salcalı ve baharatlı ,baharat kimyon harıç kullanmadm . salça tatlı olduktan sonra bişey olur mu ki ben verdim bişey olmadı şükür . ekmek bandım suyuna az az verdim ben eline havuc verın oylansın ama sız yanında olun tabı dişine de ıyı gelir, meyve suzgecleri var eczanede pndan alıp iiine mevye koyun çiğneme yapar hemde dişini kaşır
Yarim cay bardagi su an en fazla almasi gereken gida miktari. Biz anneler bu ek gidayi cok dert ediyoruz.İkizlerim var 6.ayına girdiler. Ek gıda dehşeti başladı. Oğlumda pek zorlanmamıştım ama ikizler yemiyor. Emmeyi bıraktılar sadece mama. Bazen havuç püresi o kadar. Şuraya ilişeyim tavsiyeler belki işime yarar
Çok katı bir düzen olmasa da evet genel olarak uyku saatleri falan düzenli tuttum doğduğundan beri. Şu dişler gelene kadar sorun yoktu ama sonra alt üst olduk. Zaten ben şimdi düzeni de geçtim uyku uyumayı istiyorum sürekli stres halinde olmak çok kötü kendime ait bir hayatım kalmadı sanki.
Çok geçmiş olsun evet sağlık en önemlisi.Merhaba. Benim ki 13 aylık. Hala ne gece nede gündüz uyku düzeni var. Ben hamileyim. 20 gün çok ağır grip geçirdim. Bebeğimde çok az burnu akıyordu. Ben artık yorgunluktan, uykusuzluktan ağrılarımı bıraktım. Tam iyileştim derken bu günde belim tutuldu. Ben niye bu kadar bahtsız Bedevi oldum. Ya son bir aydır. Grip oldum, zehirlendim, bu gün de belim tutuldu. Valla sizin sağlığınız yerindeyse şükür edin. Elbet bu dönemlerde geçecek.
Ben de yalnız büyütüyorum şu an en büyük korkum hamile kalmak. Çünkü çok oldu bebeği küçükken hamile kalanlar çevremde. Adamdan kaçasım geliyor korunduğum halde virüs yüzünden ailemi de göremiyorum 10 saatlik mesafedeler Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.Çok şanslısın , ilk altı ay rahat etmişsin ....
12 aylık ve doğduğundan beri uyku sorunu var , ilk aylar gaZdır alışma dönemidir falan dedik. Sonra diştir dedik . Sonra geceleri acıkıyor heralde dedik ... dedik dedik ama Perişanlık diz boyu ... böyle böyle geçiyor ve tamamen yalnız büyütüyorum aileler şehri dışında , eşim sık sık şehir dışına çıkıyor iş için , ben de virüsten dolayı ne kimseye gidiyorum ne kimse ile görüşüyorum .... çok ama çok gergin bir dönem gerçekten
7 aylıkken başladık, kahvaltı dediğim zaten öyle mükellef kahvaltı sofrası değil :) Yumurta sarısı ve pekmezli pankek veriyorum mesela. Ertesi gün lor peynir ve krep vs. Tabiki oturup porsiyon bitirmesini beklemedim ama çoğu zaman tatmak bile istemiyor direkt eliyle vurup atıyor. Zorla da vermek istemiyorum daha çok zarar vermemek için ama böyle de gün boyu doymuyor. Sütüm çok geliyor ama çok az emiyor bu günlerde normalde emmeye düşkün şu aralar çok hızlı emekliyor ordan oraya gidip keşfetmek istiyor emmeye vakit ayırmak istemiyor. E böyle gün boyunca doymayınca da gece zırt pırt uyanıyor ve ben pert.6. Ayda kahvaltı mı?
6. Ayda tadım başlar. Üç gün kuralıyla sebzeleri denersiniz. Kahvaltı 8. Ayda başlar. Yumurta çeyrekle başlar. Birden oturup sizin gibi yemeyecek. Beklentinizi düşürün. İlk bir yıl anne sütü asıl besin. Diğerleri tadımlık. Doyması değil denemesi gerekiyor. Zaten bir çay kaşığını ilk tadımlarda da geçmesi önerilmez. Birden zorlamayım midesini ve bağırsaklarını. Hızlı gidiyorsunuz
Her zaman dolu dolu yemezler zaten.7 aylıkken başladık, kahvaltı dediğim zaten öyle mükellef kahvaltı sofrası değil :) Yumurta sarısı ve pekmezli pankek veriyorum mesela. Ertesi gün lor peynir ve krep vs. Tabiki oturup porsiyon bitirmesini beklemedim ama çoğu zaman tatmak bile istemiyor direkt eliyle vurup atıyor. Zorla da vermek istemiyorum daha çok zarar vermemek için ama böyle de gün boyu doymuyor. Sütüm çok geliyor ama çok az emiyor bu günlerde normalde emmeye düşkün şu aralar çok hızlı emekliyor ordan oraya gidip keşfetmek istiyor emmeye vakit ayırmak istemiyor. E böyle gün boyunca doymayınca da gece zırt pırt uyanıyor ve ben pert.