Yapacağım yoruma kızacaksınız belki ama size kendimi anlatayım. 4 yıl olacak evleneli ve 3.5 yıl boyunca hamile kalmak için uğraştım ilk gebeliğim dış gebelikti kürtaj oldum. Olsun dedik en azından 2 günde olsa sevindirmişti bizi. Sonra 3 ay geçti aynı tedaviyle tekrar hamile kaldım. İlk üç aylık dönem sıkıntılı geçti düşük riskim vardı. Atlattık çok şükür. 4.5 aylık olduk.Tam rahatladık derken ansızın suyum geldi tamamen hastaneye gidinceye kadarda açılmam olmuş. Ve ben minicik yavrumu suni sancıyla erken doğum yaparak kaybettim bu ayın 25inde.
Allah kimseye evlat acısı vermesin. Keşke sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydıkta bunları yaşamasaydık. Halinize şükredin bende lohusayım ama bebeğim yok
oğlumu meleğimi çok özlüyorum. Hamileyken herkes diyordu bebek bakmak zor iş uyku yok banyo yok sıcak çay yemek yok diye. Ben razıyım derdim hepsine yeterki sağ salim kucağımıza alalım.
yavrum meleğim öpüpte koklayamadım bir kere kucağıma alamadım. şimdi kara toprakta bende onsuz içim yana yana evdeyim
şimdi karar verin hangisi zor
Size bunu kızmanız üzülmeniz için yazmadım sadece içinde bulunduğunuz duruma şükredin
Allah yavrunuzu size bağışlasın.