• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinizle size ait bir gün

tontonhhoyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
181
1
46
İstanbul
çocuklarınızla hafta sonunu nasıl geçirdinizbizimki güzeldi uzun bir sabah kahvaltısı sonra attık dişARıya kendimizi oğlum akşama kadar uyumadı ama olsun sarıldım öptüm yedim onu yedim alışveriş kızımın istediği bir yerde yemek herşey güzeldi ama sabah yine iş iş işşşşş

Benim de 14 aylık bir kızım var..Hafta sonlarımız benim için süper süper güzel geçiyor..Kızımla yatıyor kızımla kalkıyor, doğru dürüst iş yapmıyorum..Kızımın yemekleri hariç onu da kızım uyurken hallediyorum..

Sabah kalkıyoruz, iyice acıkana kadar oynuyoruz...Bazen ısırma dozunu ayarlamiyacağım diye korkuyorum ne yapayım bir türlü doyamıyorum :)

Sonra beraber ekmek almaya çıktık, babamız kahvaltımızı hazırladı...Öğlen gibi dışarı gittik yeniden biraz parkta oynadık...Sonra yağmura yakalandık koştur koştur eve döndük :)
Evde kitaplarımızı okuduk, resimlere bakmak en büyük eğlencemiz..

Akşam teyzemiz ile kuzenimiz geldi..Kızım onları da görünce iyice coştu kudurdu :)

Ama işte güzel bir haftasonu daha bitti...Az önce aradım kahvaltısını yaptırıyorlarmış..İçim ezildi gene yanında olamadığım için :(

Bir de hala emiyor benim güzelim, sabaha karşı resmen benim gideceğimi hissediyor, 15-20 dakikada bir uyanıp emiyor, gözünü kapıyor ama bir yandan da beni bırakmamaya çalışıyor..O hali beni çok üzüyor sanki gitmeme engel olmaya çalışıyor..Sonra uyanınca da ilk olarak ağlayıp tüm odaları gezip beni arıyormuş...Allahtan babası yanında oluyor eşim öğretmen olduğu için öğlene kadar o bakıyor kızımıza bu açıdan şanslıyız ama gene de sabahları yanında kalan ben olmak isterdim.

Offf offf kalbini evde bırakıp işe gelmek çok ama çok zormuş...Neyse ne diyelim allahım başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN CNM,
güzel bir konu olmuş

cumartesi uyandık üzel bir kahvaltı sonra bol oyunnn oğlum yeni emeklemeye başladı o marifetlerini sergiledi bende kameraya aldım.

uyudu ben ev işine daldım. hava güzeldi parka gittik insanlaru
ı inceledik güneşlendik, temiz hava aldık ordan anneneye gittik onlarda özlüor .

pazar günü hep beraber yatak keyfi. ev işi yeni bir haftaya hazırlık bol oyun

şimdi onu uyutuyyorum 1 saat sonra işe gidecem ve hep cuma hemen gelse diye bekliycem. cuma gec gelicek cumartesi hemn bitecek çalışan anne olunca böylee

GÜNAYDIN CNM,
güzel bir konu olmuş

cumartesi uyandık üzel bir kahvaltı sonra bol oyunnn oğlum yeni emeklemeye başladı o marifetlerini sergiledi bende kameraya aldım.

uyudu ben ev işine daldım. hava güzeldi parka gittik insanlaru
ı inceledik güneşlendik, temiz hava aldık ordan anneneye gittik onlarda özlüor .

pazar günü hep beraber yatak keyfi. ev işi yeni bir haftaya hazırlık bol oyun

şimdi onu uyutuyyorum 1 saat sonra işe gidecem ve hep cuma hemen gelse diye bekliycem. cuma gec gelicek cumartesi hemn bitecek çalışan anne olunca böylee

siz yinede şanlısınız cumarteside evdesiniz galiba benim sadece pazar cumartesi öğleden sonrada tatil bizim işimiz tekstil ama benim eve gelmem 3 ü4 buluyor galiba sabahta evdesiniz ama eminim tüm annelerin derdi çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamak

Benim de 14 aylık bir kızım var..Hafta sonlarımız benim için süper süper güzel geçiyor..Kızımla yatıyor kızımla kalkıyor, doğru dürüst iş yapmıyorum..Kızımın yemekleri hariç onu da kızım uyurken hallediyorum..

Sabah kalkıyoruz, iyice acıkana kadar oynuyoruz...Bazen ısırma dozunu ayarlamiyacağım diye korkuyorum ne yapayım bir türlü doyamıyorum :)

Sonra beraber ekmek almaya çıktık, babamız kahvaltımızı hazırladı...Öğlen gibi dışarı gittik yeniden biraz parkta oynadık...Sonra yağmura yakalandık koştur koştur eve döndük :)
Evde kitaplarımızı okuduk, resimlere bakmak en büyük eğlencemiz..

Akşam teyzemiz ile kuzenimiz geldi..Kızım onları da görünce iyice coştu kudurdu :)

Ama işte güzel bir haftasonu daha bitti...Az önce aradım kahvaltısını yaptırıyorlarmış..İçim ezildi gene yanında olamadığım için :(

Bir de hala emiyor benim güzelim, sabaha karşı resmen benim gideceğimi hissediyor, 15-20 dakikada bir uyanıp emiyor, gözünü kapıyor ama bir yandan da beni bırakmamaya çalışıyor..O hali beni çok üzüyor sanki gitmeme engel olmaya çalışıyor..Sonra uyanınca da ilk olarak ağlayıp tüm odaları gezip beni arıyormuş...Allahtan babası yanında oluyor eşim öğretmen olduğu için öğlene kadar o bakıyor kızımıza bu açıdan şanslıyız ama gene de sabahları yanında kalan ben olmak isterdim.

Offf offf kalbini evde bırakıp işe gelmek çok ama çok zormuş...Neyse ne diyelim allahım başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah.

o kadar hüzünlü yazmışsınız ki gözyaşlarıma hakim olamadım bebeğim canım oğlum canım kızım

siz yinede şanlısınız cumarteside evdesiniz galiba benim sadece pazar cumartesi öğleden sonrada tatil bizim işimiz tekstil ama benim eve gelmem 3 ü4 buluyor galiba sabahta evdesiniz ama eminim tüm annelerin derdi çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamak

evet canım ben çok şanslıyım bu konuda yarım gün çalışıyorum 12.30da mesai 17.00da bitiyor yasadığım yer küçük 20 30 dkda evdeyim. hafta sonu tatillerimde var.

çalışan anne olmak çok zor ev işi yemek minik kuzularımız her anı dolu dolu yaşamak var ama bazen yorgun düşüyoruz.

o kadar hüzünlü yazmışsınız ki gözyaşlarıma hakim olamadım bebeğim canım oğlum canım kızım

Zaten anne olup da işe gitmek zorunlu olunca hüzünlü olmamak elde değil ki..
Ben anne oldum olalı bir romantik bir sulugöz oldum ki bazen kendim bile kendime şaşıyorum..
Bu kadarı da fazla diyorum...Ama elimde değil işte..

Ama şunu da biliyorum ki çalışmak bir yandan bana da iyi geliyor...Kızımı öyle çok özlemiş oluyorum ki geri kalan vaktimi çocuğumdan hiç sıkılmadan ona adayarak geçirebiliyorum..
Neticede hep evde olan bu yüzden de bunalmış olup çocuğuna sürekli "bekle, sonra vs." diyen annelerden olmaktansa böylesi daha iyi.
Herkes böyle olmayabilir ama ben hep evde olsam kesin çok bunalırım..
Hem zaten bu durum 3 sene sürecek sonra onun da kreş ardından okul telaşı başlayacak, zaten benim evde olmama ihtiyacı olmayacak..
Hem çalışmak benim ruhuma iyi geliyor..

İşte bunları düşünüp bu süreci atlatalım kızlar..Kendimizi de çok yıpratmayalım hüzünlensek bile bunu kuzucuklara hissettirmeyelim :48:

Bir de geçenlerde bişe okudum, annesi çalışan kız çocukları bu durumdan olumlu etkileniyormuş..Eğer dengeler düzgün kurulursa çocukların gelecekte kendilerine belirledikleri hedeflerde anneler etkili olduğundan ben de annem gibi özgür olacağım, para kazanacağım duygusuna giriyorlarmış.

Çok uzattım di mi ama ne yapayım çok damarıma basan bir konu bu içimden gelenleri yazdım işte :)

Son düzenleme:
Back