canım en güvenli şu:bebiş uyuduktan sonra,bebek tırnak makası al,kolonyala iyice temizle bebişin eldiveni çikar ve tıkır tıkır kes parmaklar küçük oldu için bir kez parmağa dokunyorsun bebiş de rahatsız olmuyo,mikrop da kapmıyoyerimsenibenarkadaşlar benim oğlum 2 aylık oldu hala eldivenlerini takıyorum . Takmadığım zaman sürekli gözlerine götürüyor elini yüzünü kızartıyor . O yüzden eldivenlerini sadece ellerini silmek ve havalandırmak için çıkarıyorum tekrar takıyorum. Ayrıca tırnaklarını keserken çok zorlanıyorum malesef 1 - 2 kez kanattım beceremedim çok da üzüldüm ağlattım canını yaktım diye( Sizler nasıl yapıyor sunuz ? Ve ne zaman eldivenleri çıkarıyorsunuz
arkadaşlar benim oğlum 2 aylık oldu hala eldivenlerini takıyorum . Takmadığım zaman sürekli gözlerine götürüyor elini yüzünü kızartıyor . O yüzden eldivenlerini sadece ellerini silmek ve havalandırmak için çıkarıyorum tekrar takıyorum. Ayrıca tırnaklarını keserken çok zorlanıyorum malesef 1 - 2 kez kanattım beceremedim çok da üzüldüm ağlattım canını yaktım diye( Sizler nasıl yapıyor sunuz ? Ve ne zaman eldivenleri çıkarıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?