Evet bende memede iken kesiyorum tırnak makası aldım ama işe yaramadı evde küçük bir dikiş makasım vardı singer marka parmak kadar boyu onunla çok rahat kesiyorum tam dibinden almadan 2-3 günde bir kesiyorum zaten eldiven takmaya kalksamda durmuyor banyo yaptığı zaman Ceylandan kendinden eldivenli tulumlardan aldım onlardan birini giydirip yatıryorumen guzel tirnak kesme sekli memede oluyor benim kizim memedeyken kesiyorum gayet rahat hic sorun yasamadim ayrica eldiveni 2 hafta kullandik cunku bebekler annelerinin gogsune dokunarak iletisim kurarlarmis anne sicakligini hissederlermis o yuzden ben cok eldiven takmadim tirnaklarini duzenli kesiyorum yuzunude cizemiyor zaten
tırnaklarını uyurken kesiyorum hiç sorun yaşamadım amaaaa eldiven konusunda dertliyim bebeğim çok küçük doğdu 2 kiloydu ona olan eldiven bulamadık elimizde olanlar omuzlarına kadar geliyodu bende hiç takmadım şimdide havalar sıcak diye takmıyorum ama eller hep gözlerinde hep yaşarıyo gözler damla kullanıyoruz arada ne zaman ellerini gözüne götürme hyundan vazgeçecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?