Bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?

irem4006

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.809
2.852
ben bi türlü nasıl giydirecegimi ögrenemedim
sizler kac kat,neler giydiriyorsunuz?
mesela bizde şuanda kısa kollu cıtcıtlı,iki kat uzun kollu
alttada 2 kat patikli penye alt
sapka,eldiven

altlı üstlü takım..
içine kısa kollu..çıkçıktı badi..
ayaklarına çorap....
ben tulumu kullanamıyorum oğlumda sürekli alt deiştiriyorum tulum zor oluyo..
oğlum sıcagı sevmiyo. evimiz sıcak ince giydirıyorum..
eldiven takmıyorum tırnagını kesiyoruz .......ince kundak battanıyesine sarılı oluyo.. bazen yelek giydiriyorum...

bizim ev 23-25 derece arasında oluyor.
çıtçıtlı uzun kollu body, patikli alt, çorap, üzerine tulum ya da alt üst başka bi takım
eğer ayakları ısınmıyorsa çorabun üzerine yün patik de giydiriyorum
battaniyeye sarmıyorsam yelek giydiriyorum
şapkayı sadece geceleri ve banyodan sonra takıyorum
eldivenler sürekli elimizde tırnaklarını ilk defa bugün kestik ama yine de yüzüün çizer gibi geliyor çıkarmıyorum

of benim oğlum çok terliyo ya evimiz hiç bişey yakmasak bile çok sıcak oluyo bizim içinde kısa kollu zıbın ve alt üst takım giydiriyorum sadece ama yinede yüzü isilik oldu hep terden..eldiven arada takıyoruz tırnaklarımızı kestik ama..şapka takınca yaygarayı basıyo hiç sevmiyo..gece bişey yakmıyoruz sıcak olduğu için o zaman tulum giydiriyorum

bende bir çıtçıtlı badi üstüne badi askılı tulum giydiriyorum.alttan içine kısa çorap birde külotlu çorap okadar.yani iç giysiden sonra tek kat dış giysi giydiriyorum..yelek vs giydirmiyorum.kundak yapmıyorum battaniye uyudugunda üzerine örtüyorumieldiven bazen takıyorum şapkada bazen..

bizim kaynanaya kalsa kundak yapacak çocuğu doktorlar ne bilirmiş çocuk paket gibi olursa eli ayağı düzgün olurmuş

ben sizin bahsettiğiniz kadar kalın giydirmiyorum acaba kötümü yapıyorum üşüyomuki

evin sıcaklığı 23 dereceden az değilse üşümez canım..bende sadece tek kat giydiriyorum

canım oda genelde 22
elektrikli sobayı açtığımda 23 derece veya daha fazla oluyo
içine kısakollu çıtçıtlı badi bazen uzun kollusu şimdi yenidoğan giydirdiğim için kısakollu
stüne yine çıtçıtlı tulum
çorap
eldiveni bazen çıkarıyorum şapkayıda
bide ince penye battaniye

Hoya
Kaynanana selam söyle bende kundak yapiyorum :)) Su yeni kundaklardan almistim ama benim oglan cok sakin cikti ilki gibi olacak diye korkup 2 tane almistim :))) Simdi sirf eglenmek icin giydiriyorum sirin sirin bakiyor gece yatarken kundak yapiyorum cok güzel uyuyor ama gündüz yapmiyorum zaten bi kac gün daha yaparim kaldiririm bu kadar sakin cikacagini bilsem almazdimda.

Bizim ev 19-20 derece arasi disarda sicaklik -15 filan oldugunu düsünürseniz icersi asiri sicak geliyor. Eve ilk geldigimizde ben bi sürü sey giydirdim oglana üsütücem gibi geliyrdu eve yardimci ebe gelince hepsini cikartti attirdi .Simdi sadece icine kolsuz alttan citcitli body giydiriyorum üstüne bi üst onun üstüne tulum kafayada bi baslik penyeden o kadar.Yataginada kuzu potu aldik.Üstüne ince bir penye battaniye atiyorum gece kaloriferler sönüyor bizde ama üsümüyor.Özellikle ellere eldiven giydirmeyin el hareketi kisitlaniyormus.

uzunkol çıtçıtlı body/tulum ya da uzun kol patikli takım/yelek/içine külotlu çorap/ayağa patik/eldiven ve şapka.özellikle ilk kırk gün bebekler için çok önemli,kim ne derse desin bence sıcağa sarılmalı çünkü anne karnında sanıyolar kendilerini...

ebeye bakma alman sanırım üşütme bebeyi..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…