• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerinize sebze suyu verdinizmi???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SIMALYILDIZI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
42
1
96
İzmir
kızlar bebeğim 5 aylık oldu doktorumuz 1 ay daha bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum ek gıda olarak değil de tadını alması açısından meyve sebze suyu vermek istiyorum çok az yani. vermek istiyorum çünkü büyük kızımdan çok çektim ve hala çekiyorum bu yemek konusunda. ona 6 ay sadece anne sütü vermiştim. şimdi yemek yedirmek işkence benim için. neyse meyve suyundan değil de öncelikle sebzeden başlamak istiyorum sebzelerin suyundan siz nasıl verdiniz yoksa direkt püre olarak mı verdiniz. meyve suyu verirsem sonra tatsız olduğu için sebze almaz diye önce sebzeleri denemek istiyorum nasıl yapayım ki fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

valla benimki su bile içmedi aylarca sen bilirsin bişeyler verde ne verirsen ver senin büyük kız gibi benim yumycik

ben 4 aylıkken doktorumun tavsiyesiyle başladım . Patates , havuç ve pirinçden sebze püresi yaptım , iyice kaynatıp blendırdan geçiriyorum , şimdi öğün olarak yiyiyo 4,5 aylık .
meyvede sadece elma cam rendeden geçirip veiryorum bi kaç kaşık

ben önce çorbayla başladım 6 aylıkken bütün sebzeleri kaynatıp blendırdan geçiriyodum ama baya sulu yapıyordum aynı çorba gibi çok sonra püreye geçtim

Back