Doğuma Hazırlık Bebekleriniz için hangi marka ürünleri tercih ediyorsunuz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biberonu dr.browns,bakım ürünleri johnsons baby,arabası ve ana kucağı kraft,emziği ve ateş ölçeri chicco,park yatağı babygo,kıyafetleri çeşitli markalar çoğu hediye geldi zaten.

kızlar, 3,5 aydır kullandıgım için size tavsiyelerde bulunmak isterim naçizane.

kozmetik ilk 6 ay için mustela aldık. siz de kullanınca anlarsınız. digerlerinde ilk aylar çok hassas olduklarından sıkıntı olabiliyor. sürekli takip ettigim 2009 eylül anneleri topiginde bu konular tek tek konuşuldu ve tecrube edildi.

kıyafet olarakda mesela kilotlu çorap hiç giydirmedim. sıkıyor gibi geliyor. onun yerine tulum üstüne pijama takımı veya alt-üst takım en güzeli. marka olarak da genelde ben mathercareden aldım çoğu şeyini. tabi hep indirim günlerinden takip ederek. çooook memnunum.

ateşölçer wee marka tam fonkiyonlu olan. banyo suyunu bile ölçüyor. süper çok memnunum. park yatak ve oto koltugu chicco. arabası macleren puset. ilk 3 ay sonrası kullanıma uygun aldım zaten ilk 3 ay pek kullanılmıyor diye. çook hafif, kolay kullanımlı. ayrıca 1 yaşı dolunca araba agırlaşıpda baston puset almama gerek kalmayacak.

Son düzenleme:
biberonlar dr. brown's, süt pompası ve saklama kapları avent, giyim chicco ve mothercare, banyo malzemeleri chicco, temizleme mendili şampuan, bebe yağı vb. nivea baby (ancak buna güvenebiliyorum), bezler prima...

tubaokcum; bişey danısabilirmiyim mothercare'ın indirim günleri ne zamanlar???

Benim bebişim de Allah nasip ederse Nisanda geliyor.Henüz pek bişey almadık aldıklarımız Mothercare, chicco ve Marks&Spencer, son iki ayda yasal iznim başladığında detaylı alışveriş yapacağım inşallah.

Size krem, sabun, şampuan konusunda bir marka danışmak istiyorum, eczanelerde satılan Sanosan, kullanan bilen var mı?
Mustela alırım diye düşünüyordum ama bu Sanosan da da indirim gördüm bir sitede, cezbetti açıkcası.içerisinde petrolden elde edilen herhangi bir ürün ve paraben içermiyor.Alman markası.

Son düzenleme:
X