Bebeklerimizin Nostaljisi (Resimli)

:ecrin_bebek: Bende istiyorum bunlardan
Hepsi çok tatlı yaa :ecrin_bebek:
Valla kızlar canım çekti çok istiyorum şimdi duygularım derreşti senağlama

:ecrin_bebek:

maşallah yaaaaa çok şekerler...
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
VE BANA VE TÜM İSTİYENLEREDE NASİP ETSİN......
BAYILDIM BUNLARA BENNNN MAŞALLAH..........

canım benim ya ne kadar küçük ve ne kadar değişmiş kilo alınca..nasıl uyuyor annesi o ölee...kendi kendine uyuyor galiba artık..tv izlerken uyuya kalmış sanırımm...

ahh ahhh o uyku sorunları yokmu ne zman uyucak kesintisiz yaa mahvoluyorum geceleri

biz hala geceleri 3-4 kere emmek için uyanıyoruz
((((((

9 aylşık oldu yok ya hala girmedi niye böyle anlamıyorum diş çıkarytıyo ondan olabilirmi?

ilk dişler ağır çıkarıyorlar sonrası kolay oluyor diye biliyorumm...inşallah düzene girerr..çıkıyorsa dişte dediğin gibi huzursuzuk yaparr...birde karnı tam doymayan bebekte çok sık uyanıyorr...

kızlar uykuyu dert edersenız hep öyle gıder bızımkıde gecelerı hep uyur hıç kalkmazdı teee gunduz 12 1 e kadar ama 4 gundur geceleri benı delı edıyor ara ara kendısı uyuyup kalıyor genelde sabahları

teknolog canım baya güzel yiyo gün içinde 4 öğün gece yatmaya yakın bebebiskivili devam sütü içiyo gece uyku arasındada beni emiyo ay 1 aydaha sabredicem dtra gititimizde yardımcı olmasını bişi vermesini isticem

arzucum o son halimiz iştee....geçen tenmuz annelerine girip eski günleriniz yad ettim..hepinizin eski resimlerini gördüm bebeklerin yani...bende toplayıp bir albüm yapem dedim ama zor olur diye böle açtımm..herkes eklese keşkee...eskilerden yenilerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…