• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimizin Nostaljisi (Resimli)

bu topiklere uzagim biraz .. sadece temmuz annelerine girip yazip cikiorum canim .. 3 cocukla yetismedigin yer yok püpü masallah sana :) biz daha birincide tökezledik wallahi :roflol:

maşallah yaaaaa çok şekerler...
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
VE BANA VE TÜM İSTİYENLEREDE NASİP ETSİN......
BAYILDIM BUNLARA BENNNN MAŞALLAH..........

canim benim dilerim allahtan en kisa zamanda bir bebek sahibi olursun .. inan cok sevinirim ..
gecen gün avatarini gördüm arkadas listemde .. yazacaktim bebis uyandi .. burda görünce yazayim dedim. allah yardimcin olsun canim üzme kendini sabirli ol.

teknologcum senin topigi görmeden önce hazirlamistim ben bu resmi .. hatta bastirip albüme koydum bile :D

catsvy8.jpg

w404.png

kızlar hepınızın bebklerı cok sırın allah nazralardan saklasın bende yapmak ıstıyorum nasıl yapıorsunuz yanı bole kutucuk ıcınde detaylı anlatırsanız sevınırıım

Bebişlerimiz çok tatlı! :) ben de bi arşiv hazırlıyordum oğluma. onların içinden seçtklerimle deneme yaptım. olmuş mu bakalım.

:nazar:
denemebirleik-1.gif
:nazar:

kapicinin bitli kizi nickin cok hos bu arada :))
canim photoshop programi indirmen lazim .. adi photoscape . gerisi kolay zaten ordaayarlardan bulcen .öptüm sevgiler

kız zaten lullanıyorum bennn 5 aydır o programı....dur bakim yoldızlaraa...

sansür koymuşş ne güselll....ayıppp:utangac:pipi gösterilirmi..büyüyünce gösterir kendisi isteyincee:roflol::sm_cool:lülülülülülü

askito cum efe beyede maşallahh..ama oda çok değişim göstermiş sanki...ne kadar değişiyor bu sıpalarr..hayret yanii...

Yerim Ben onları..Rabbim sizlere bağışlasın yavrularınızı kızlar..Nedense böyle görünce çok duygulanıyorum ..Oğluşumun sünnetinde barkvizyonu evde en az 15 kez ben izledim çok ağlamamak için düğünde..Sonrasında alıştım..Çok güzel birşey ..Önce içinizde büyüyor sizinle..Sonra dışarıda büyütüyorsunuz..NE diyebilirimki Rabbim hiçbirimizi ayırmasın evlatlarından a.s.

ts canım hemde süper olmuşş ellerine sağlık....bebeğinede maşallahh...çınar bey çok yakışıklıı....allah nazarlardan saklasınn..birde resmi yaparken yanda programın sağ tarafında büyüklük var 404*404 yazıyorr...onu büyüt yavrumm..resim daha net görünüyor öyle kaydett....kolay gelsin..sevgiler...

allah nazarlardan korusun kem gözlerden saklasın inşallah yavrularınızı
ya arkadaşlar öğrenen arkadaşlardan bende rica etsem şu fotoğrofların kare kare olduğu siteyi şimdiden dua ediyorum allah çocuklarınıza geceleri bol uykular versin diye

canım özelin açık değil sanırım...bir program varr netten indirebilirsin onunlayapılıyorr..imzi photoscape...sevgiler..

maşallahhh bebeişlere hepsi birbiirinden güzellerr
özellikle burda ki küvezde ki bebek benim için çok anlamlaııı onun ilk doğduğu sıralarda küvözde resmini koymuştunuz bu veya benzeriydi tam olarak hatırlamıyorum o resmi görünce içim yanmıştı öle kötü olmuştum kii gün gelipte benim bebeğimide o halde göreceğim aklıma gelmemiştii ,,şimdi tekrar görünce etkilendimm eskilere gittimm benimde oğlumdan elimde böle küvözde çekilmiş bir kaç resim kaldııı :1no2:,,Rabbim oğlunuzu size nbağışlasınnn

Back