Bebeklerimizin Nostaljisi (Resimli)

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
************** BeBEkLeRİmİzİN NOStALjİsİ (ReSimLi) *********

:ecrin_bebek:Evet arkadaşlar bebeklerimiz doğdu...Büyümeye başladılar...O kadar çabuk büyor ve değişiyorlarki...Daha çok az zaman geçmesine rağmen çok değişim gösteriyorlarki..Bende oğlumun ilk resimlerine baktığımda bu kadar az zamanda bu kadar değişmesine hayranlıkla bakıyorum:asigim:..İşte doğumdan bu zamana kadar bebeklerimizin bir nostaljisini yapalım istedim bakalım ne kadar değişime uğramışlar..Mucizelerimiz büyürken resimlerde daha çok ayrıntı yakalıyoruzz.a.sŞeniz.Haydi nostaljik resimlerimizi meleklerimizinn..

Allah nazardan saklasın ne kadar yakışıklı küçük bey... benim ekliyecek küçük bebeğim yok ... tekrar anne olursam eklerim ...oğlum 11 yaşında artık ... maşallah demeden geçemedim .. sevgiler....

teşekürler..allah yavrunuza uzun ömürler versin..onunda bebeklik resimleriyle şimdiki hali olabilir aslında çokta süper olurr...delikanlılık ve bebeklik resimleri ...sevgiler..

merhaba canım, çok sevimli maaşallah allah bağışlasın ama sanki bir bebek resmi değil bunlar birde sende 3 melek annesi yazıyor ya o yüzden de karıştırdım tek bebekmi 3 tanemi bilemedim :))

bu üçüncüü sadece 3.cüye ait resimler çok değişmiş değilmiikaydirigubbakcemile3a.s..diğer kızım 11 e giriyor teyzesi..oğlumda 10 yaştan gün aldı...bu evimizin son böceği..resimlerde farklılık var çünkü doğumdan şimdiki zamana çok değişiyorr..resimlerde kanıtı....hepsi benim böceğim doğukan'ıma ait..:teselli:Şeniz

Son düzenleme:
ayy evet canım ya çok değişmiş çok şeker ama az canlar yakmayacak büyüyünce belli :)) aman yinede can yakmasın allahım bağışlasın analı babalı sağlıklı büyüsün, ailesine, devletimize, milletimize hayırlı evlat, hayırlı birey olsun canım.

kız yüz hatları hakketen oğluma cok benziyoo
maşaalhhhh oğlun gittikççe cok karizmatik bişi oluyo heee cok can yakcek bu sölim ben sana
dur bende eklicem bu gün içinde
başkalrıda eklese ne güzel olur

b&m bekliyorum canım resimleri...evet ilk ben benzetmiştim zaten..ama büyüdükçe gerçek yüz hatları meydana çıkıyor bebeklikte bütün bebekler birbirini anımsatıyor sanki ama daha sonra hepsi gelecekteki ifadelerini alıyorr...

ayy maşallah çok tatlııııı allah bağışlasın

doğurasım geldi vallahii

bm canım çok tatlı maşallahh..bu arada kaydetmedn önce büyüklüğünü değiştir küçük kaydetmişinn..sağda görürsün büyüklüğünü değiştire biliyorsunn..maşallah oğluşunada...

kss t&s sondan ikinci resim ne öleee kadir inanaır gibi ne o bakışlar heç ey görmedim haa senin oğluşta baya bi karizmaymış yani anam bunlar baya bi can yakcek hee
ne kadarlık oldu??
maşallh cok tatlı

Allah nazarlardan korusun bebişleriniz çokkk tatlııı Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin ilerdede hayırlı evlatlar olurlar inşallah...
İnşallah Allah banada nasip eder bu duyguyu........ ve benim gibi isteyen herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…