• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerimizin mutfagı :)) neler yaparmışız...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 ay gerçekten erken ben ek gıdaya 5 buçuk ayını geçtiğinde başlamıştım meyve sularıyla.
emzirin bence bol bol nasıl olsa ek gıdaya geçicekler alışıcaklar eninde sonunda hem.
yazık midelerini ve barsaklarını yormayın bebişlerin..

Ben bu konuda sana katılmıyorum. Doktorum oğlum için bu çocuk memeci gel 4. ayda bir çay kaşığı tattırmaya başlayalım dedi. Ben idealistim ya ,, ilk 6 ay anne sütü vereceğim ya dinlemedim doktorumu. Oğlum şuan hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor. Bu ayda 1 öğünde 150 cc yemesi gerek ama benim çooookkk iştahlı oğlum en fazla kavga dövüş 30 cc yiyor. Şimdi ki aklım olsa doktorumu dinlerdim. çok pişmanım çoooookkkkk

evet bak bu konu çok dogru bebekler ilk 4 yaında bişileri atırıcaksınız çünkü diger aylarda rahat ediyoruz .. ben bi bebegime tatırdım yiye bilecegi şeylerden öteki ogluma tatıramadım birinde çok rahatım kaşık maması yedirirken digerinde dielim çok zorlaıyorum .. bence tattırın .. ben artık kahvaltı ve ara ögünleir veriyorum hem böle mamada fasla gitmmeiş oluyo bişileri artırmış oluyoruz ve bebklerimz deg,iş tatlar alıyo ve vitaminler.. ben 3,5 yaında başladım tatırmaya..

Ben oğluma ilk 6,5 ay sadece anne sütü ve su verdim..daha sonrada yavaş yavaş diğer tatlara geçtik,şimdi oğlum herşeyi yiyebiliyor..hiçbir sorunda yaşamadık..şimdi hem emiyor,hemde yemek yiyiyor..ben bebeklerin,6 ay anne sütüyle beslenmesinden yanayım..

Back