• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin Komik Anları :) resimli..

Valla hepsine bakarken acayip eylendim... özellikle efeye yaa benimde oğlum olacak. adını efe koymayı düşünüyorduk ama artık vazgeçtik ne çok yaramaz yafff o öyle çokta şeker Maşallahh....zemuszemus

her biri birbirinden tatlııııı bebiklerimizinnnnnn opuyorumnanaktan

sağlıkla mutlulukla büyüsnlerrr

1842.jpg

maaşallah hepsi birbirinden tatlı Allah nazarlardan saklasın.:nazar: Efe koymayı düşünenler varsa bi daha düşünsün bence bütün Efeler yaramaz oluyo heralde.

bende ekliyim barii eksik kalmıyım oğlum ege 7buçuk aylık kk teyzeleri :) opuyorumnanaktan

sabah odaya girdiğimde bu haldeydi kaydirigubbakcemile3

hep annemmi çıkıcak azıcıkda ben spor yapim hiihiihiii kaydirigubbakcemile2

yat yat nereye kadar, alın işte kalktım yaşasın özgürlük guclubacismile

maşukk tospiş sen beni yeniceni mi sandın hahahaha

şölee papağanımla uyuyor numarası yapimde oyunculuğumu kanıtlıyım :)

spidermannnnnnnnnn

Son düzenleme:
tam yerinde uyumuş valla opuyorumnanaktan

izlemcim çok tatlı çıkmış opuyorumnanaktan

ayrıca tüm bebeklere baktım.Allah hepsine güzel yaşam nasip etsin inş..

tam yerinde uyumuş valla opuyorumnanaktan

izlemcim çok tatlı çıkmış opuyorumnanaktan

ayrıca tüm bebeklere baktım.Allah hepsine güzel yaşam nasip etsin inş..

ahaaa yakaladım kaçak kız sen nerelerdesin neden topiğe gelmiyorsun bakim :mymeka:

saol canım çok yaramaz çoookkkk daha neler neler var :emir_bebek:

dark allah esirgesin ne tatlı bu yaaa:nazar:
şunu bnm için bacağından bir öp

dark 7 aylık bölee geziniyormu tututanarak biizmkilerr çok geç kalkabilmişti snaırım ayağa maşallah kuzuna..

dark 7 aylık bölee geziniyormu tututanarak biizmkilerr çok geç kalkabilmişti snaırım ayağa maşallah kuzuna..

amiinnn canım geziyor vallahi allahım nazarlardan saklasın :nazar: ilk arabamlar varya onlardan almayı düşünüyorum bakınıyorum işte normal yürüteç alırsam vallahi çarpa çarba heryeri darma duman eder kontrol edemem sanki bu playskoolun ilk arabam serisi daha iyi gamyoncuiremsu

bende ekliyim barii eksik kalmıyım oğlum ege 7buçuk aylık kk teyzeleri :) opuyorumnanaktan

sabah odaya girdiğimde bu haldeydi kaydirigubbakcemile3

hep annemmi çıkıcak azıcıkda ben spor yapim hiihiihiii kaydirigubbakcemile2

yat yat nereye kadar, alın işte kalktım yaşasın özgürlük guclubacismile

maşukk tospiş sen beni yeniceni mi sandın hahahaha

şölee papağanımla uyuyor numarası yapimde oyunculuğumu kanıtlıyım :)

spidermannnnnnnnnn

maşallah izlemcim oğluşun çok sevimli kaydirigubbakcemile3

hahaha yaa bu bebeişler doğmadan bilgisayarla kuşu oluyorlar sanırımmmm maşallahh..

Ya ben bu topici yeni gördüm.Yalnız Darkolive çok güldüm yaaa Maaşallah afacana,Dora sende çok tatlısın Maaşallah.Musyas ben ilk klavyeli resmini gördüğümde çok gülmüştüm bizim kızda böyle çünkü.Hepsine Maaşallah güzel günler hep onların olsun İnşaallah.

Back