• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin Komik Anları :) resimli..

geçmişten yakın geleceğe kızım kaydirigubbakcemile3

meriyyy.jpg

Son düzenleme:
çok çok tatlı kızın canım yapma bebek gibi pü pü pü maaşallah nazar değmesin:nazar:

amanda amann egetoshumm durumm yerim siziii muCxx cok komiksinizz

grafiti oglun cok sekerr..

rouge senin kizi görünce sasirdim anamm senin bebegin varmmiss... nedense ben seni bekar düsünüyodum hic bakmadim profilinedee..
genc kiz izlenimi birakmissin bende ne güzel:)) kizinda ayni sana benziyoo
resimler süperr.

Hangi birini yiyim ben bunlarin ya:asigim:

yerim sizi melekleeeeeeeeeerr

allahim sizi nazarlardan korusun :nazar:

duruuuuuuuuuuu oglum olsun alacam kiz seni zilli kaydirigubbakcemile3

aloooooooooooooooooooo o benim favori askim.kaybettin güzelimm önce ben dogurdum oglani ben alcam :roflol:

Allahh'mmmm ben yerim bunları yahu ne tatlı bişiler öyle yaa genciza abla snnkine öldüm yaaa :D:D aşkitoo ablaaa snnkidee pekk bii şeker :D etrafı fazla daqıtmışş :D gururlu çocuk ama daqıttıysak topLarz üLen .d.d :D hesabıııı :D

aloooooooooooooooooooo o benim favori askim.kaybettin güzelimm önce ben dogurdum oglani ben alcam :roflol:

senin oglani da gördük, her yeri dagitiyor masallah hangi kaynana ister öyle damadi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vallah sen baska gelin bul kendine, oglum'a alcam duru'yu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bayıldım bayıldım:))))

Hepsi birbirinden tatlı boncukların Allah bağışlasın..

Emeğinize;yüreğinize sağlık..

Muhabbetiniz daim olsun

ayyyyy tatlim benim efede bayilioo üzümee

efede anneannesinin evini süpürüyodu:roflol: ..o kadar hizli hareket edioduki cep telefonuyla cekemedim dogru dürüst:))))))))

Allah hepsini nazarlardan korusun :nazar: hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.çok tatlılar.ama ben duruyu ısırmak istiyorum.yiğenimede o kadar çok benziyorki.nasıl bi güzelliktir binlerce kez maşallahhh :nazar:

askito bu efelerde var galiba bi temizlik hastalığı.bende vileda ve süpürgeyi saklayacak yer arıyorum.eline geçirdimi bütün evi dolaşıyor :hulya:

Back