Askitoooooooooo..bu ne kilibik bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heyt,erkek adam yer mi süpürürmüsdelikafadulden
Yerim ben onu yerimmmmmmmmm
valla ben hepsini tek tek baktim gercekten hepsi cok tatli ben koymasini bilmiyorum bilsem oglumunkinide koyacam ama malesef bilmiyorum koymasini neyse o cocuklariniz o yanaklarindan bol bol opuyorum:)))
allah napmasın seni emii..febi senin kızz bulaşık makinesi maceralarında son noktayı koymuş şekerr biizmki henüzz daha oralara ilerleyemedii..:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bulaşık makinasını bizim kız daha keşfedemedi.. ahh o ıslak mendil faciasını bende çok yaşadım kaç paket telef oldu..artık yüksek bir yere koyuyorum
febicim kizimizin bu kadar hamarat oldugunu bilmiyordum...nazar degmesin...zemuszemus
bende bir ara yusufun bulasik makinesiyle kaynastigi anin fotolarini koyarim
maşallah hepsine allah bağışlasın benim oğlumda 2 aylık nasıl heveslendim büyüsede böle keşfe çıksa:) hele efeye ayrı bir bittim ya sondaki behlül kaçar süperdi alkisalkisalkis
Çok şekerler bulaşık makinesini benim oğlumda çok seviyo açık bulmasın eyvah... bende de var tabi bulaşık makinesiyle fotoları... Yaramazlıklarını hemen çekiyom büyüynce gösterecem ne haltlar karıştırdığını...:)))