Serkan Ertekin yazdı
22:56'da
merhaba arkadaşlar ben eylülün babasıyım hepinize çok teşekkür ediyorum size iyi haberlerim var bugün doktoru eylül için çok iyi şeyler söyledi kan değerleri düzelmeye başlıyor ayrıca dünden beri ateşlenmiyor çitası yükselmeye başladı yani... inşallah buradan taburcu olursak en kısa zamanda sırada Antalya var akdeniz üniversitesinde ilik nakli yapılacak kızıma.. hepinize çok teşekkür ediyorum kızım için dualarınızı eksik etmeyin nolur...
facebooka serkan beyin yzdıgı msj:)
ay çok mutlu oldummm..
sonunda facebooktan biri döndü hic tanımadıgım biri gazi üniversitesindenmiş numarasını verdi kanı da uyuyormus istedikleri an kan veririm dedi...serkan beye msj attım bilgileri yolladım hemen:):):):)
daha güzel haberi az önce aldım 4 kişi olmuşlar
ancak cumartesi pazar işlem yapılamıyormuş pazartesi gitcekler hastaneye
bende çok mutlu oldum
Oğlumla birlikte,başka sitelerede duyruyoruz arkadaşlar.İnşallah çok fazla katılım olur,artık nereye duyuracağımı şaşırdım çünkü.Oğlumda tutturdu bende vereyim diye ama yaşı 14.Yinede gittiğimde soracağım.Onunda aynı çünkü.Benim kanımın tuttuğunu ve babayla görüştüğümü söylemiştim.Benim için Dua edin lütfen,damar yapımın uygun çıkması için.Sürekli verme şansım doğuyor çünkü o zaman.Uymazsada alınacak,çünkü hastaneye çok fazla kan borçlanmışlar.a.s.
Serkan Ertekin yazdı
merhaba arkadaşlar ben eylülün babasıyım hepinize çok teşekkür ediyorum size iyi haberlerim var bugün doktoru eylül için çok iyi şeyler söyledi kan değerleri düzelmeye başlıyor ayrıca dünden beri ateşlenmiyor çitası yükselmeye başladı yani... inşallah buradan taburcu olursak en kısa zamanda sırada Antalya var akdeniz üniversitesinde ilik nakli yapılacak kızıma.. hepinize çok teşekkür ediyorum kızım için dualarınızı eksik etmeyin nolur...
inşallah tatlım eli boş dönmezsinoğlumla birlikte,başka sitelerede duyruyoruz arkadaşlar.inşallah çok fazla katılım olur,artık nereye duyuracağımı şaşırdım çünkü.oğlumda tutturdu bende vereyim diye ama yaşı 14.yinede gittiğimde soracağım.onunda aynı çünkü.benim kanımın tuttuğunu ve babayla görüştüğümü söylemiştim.benim için dua edin lütfen,damar yapımın uygun çıkması için.sürekli verme şansım doğuyor çünkü o zaman.uymazsada alınacak,çünkü hastaneye çok fazla kan borçlanmışlar.a.s.
böyla güzel haberleri duyunca inan yerimde duramıyorumdaha güzel haberi az önce aldım 4 kişi olmuşlar
ancak cumartesi pazar işlem yapılamıyormuş pazartesi gitcekler hastaneye
bende çok mutlu oldum
[color="ındigo"]serkan ertekin yazdı
merhaba arkadaşlar ben eylülün babasıyım hepinize çok teşekkür ediyorum size iyi haberlerim var bugün doktoru eylül için çok iyi şeyler söyledi kan değerleri düzelmeye başlıyor ayrıca dünden beri ateşlenmiyor çitası yükselmeye başladı yani... Inşallah buradan taburcu olursak en kısa zamanda sırada antalya var akdeniz üniversitesinde ilik nakli yapılacak kızıma.. Hepinize çok teşekkür ediyorum kızım için dualarınızı eksik etmeyin nolur...
facebooka serkan beyin yzdıgı msj:)[/color]
Bana şimdiye dek ulaşıp bilgilerini veren arkadaşlarıma telefon ile bilgi verdim hafta arası gidebileceklerini ilettim...
4 Kişi oldu, hafta arası daha güzel haberlere ulaşırız inşallah....
Az öncede 16 yaşındaki babamızı arayıp isim bilgilerini aldım hemen ilk mesajıma düzenleme yapıp bilgileri ekliyorum...
Serkan Ertekin yazdı
bende de 2kisi oldu ablacım... serkan beye 2.kisinin bilgilerini de ylladım:)
diğer cocugun bilgilerini duyurusunu facebooktan hallettim...kusura bakma msj atmıssın gec gordum hala düzelemedigimden yatak dösegim de kac gundur
Bana şimdiye dek ulaşıp bilgilerini veren arkadaşlarıma telefon ile bilgi verdim hafta arası gidebileceklerini ilettim...
4 Kişi oldu, hafta arası daha güzel haberlere ulaşırız inşallah....
Az öncede 16 yaşındaki babamızı arayıp isim bilgilerini aldım hemen ilk mesajıma düzenleme yapıp bilgileri ekliyorum...
Canım,benim babada tef um var,gerektiği zaman dönecek bana,kendisinede söyledim gece bile olsa sorun değil.Yalnız sanada vermem gerekiyorsa bilgilerimi yollayayım.Herhangi bi aksilik olmasın istiyorum çünkü.a.s.
Olabilir yani verirseniz daha iyi olacaktır çünkü bir önceki duyurumuzda babamız bazı arkadaşlarımıza ulaşmamıştı çünkü öyle zor şartlarda oradalarki not alamayabiliyorlar, acil durumları çıkabiliyor telaştan unutabilirler.. mesela iki gün önce Serkan beyi aradım ulaşamadım ancak bir kaç saat sonra döndü bana ameliyathanedeydim abla sürekli koşturuyoruz arayamadım dedi... unutabilirler mazur görmek gerek..
Ben isim ve telefon bilginizi alabilirsem daha garanti olacaktır sürekli irtibat halindeyim bir gelişmede sizi ben rahatsız ederim :)
Haklısın canım,zaten ben yarın arayıp ev telide vereyim diye düşünüyordum,belki aramak daha kolay olur diye.Ben Serkan Beyinkini kaydettim.Kan borçları olduğundan bahsedince,acaba başka kan gurubundan olan kişilerdende alınabilir mi diyede soracaktım.Sanada yollarım canım şimdi bilgilerimi.Sendede bulunursa,benim içimde daha rahat edecek çünkü. a.s.
Serkan Ertekin yazdı
Tamam arkadaşım senmiydin borç konusunu yazan, aynı şeyi düşündük, ben sorar buradan bilgi veririm....
selam kızlar okuyupta duygulanmamak elde deil gercekten beyza için düşünmüştüm nasip deilmiş(
eşim ankarada asker akşam arayınca komutanıyla konuşmasını isteyecegim belki yardımcı olabilirler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?