"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

ay allahım ne güzel bi haber bu..inşallah bir an önce sağlığına kavuşur meleğim...

cok sukur allahim guzel haberlerin devaminida getir insallah
allahim zorda olanlari yalniz birakma
minik eylul u ve tum hastalari sagligina kavustur

bu konuyu yeni gördüm, ilk sayfayı okuyunca yine omuzlarım düşmüştü ki, son sayfaya geçince yukarıdaki güzel haber içime su serpti. dilerim eylül'ün ve 16 yaşındaki genç kızın iyi haberlerini duyarız buradan.

daha güzel haberi az önce aldım 4 kişi olmuşlar
ancak cumartesi pazar işlem yapılamıyormuş pazartesi gitcekler hastaneye
bende çok mutlu oldum

Bunların hepsi çok güzel haberler, inşallah devamıda gelir....huselim, dağ çiçeğim, fiyucem..... allah ömürünüzün sonuna dek sağlıklı günler göstersin inşallah çoluğunuza çocuğunuza çok sağolun sabah sabah böyle güzel haberler alabildik....

inşallah tatlım eli boş dönmezsin
iyi kalp arkadaşım benim oğlunuda benim için öp lütfen

daha güzel haberi az önce aldım 4 kişi olmuşlar
ancak cumartesi pazar işlem yapılamıyormuş pazartesi gitcekler hastaneye
bende çok mutlu oldum
böyla güzel haberleri duyunca inan yerimde duramıyorum

bende okudum sğağl bizlerle paylaştığın için

Bana şimdiye dek ulaşıp bilgilerini veren arkadaşlarıma telefon ile bilgi verdim hafta arası gidebileceklerini ilettim...

4 Kişi oldu, hafta arası daha güzel haberlere ulaşırız inşallah....

Az öncede 16 yaşındaki babamızı arayıp isim bilgilerini aldım hemen ilk mesajıma düzenleme yapıp bilgileri ekliyorum...

bende de 2kisi oldu ablacım... serkan beye 2.kisinin bilgilerini de ylladım:)

diğer cocugun bilgilerini duyurusunu facebooktan hallettim...kusura bakma msj atmıssın gec gordum hala düzelemedigimden yatak dösegim de kac gundur

Ne güzel bir haber,inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşura.s

bende de 2kisi oldu ablacım... serkan beye 2.kisinin bilgilerini de ylladım:)

diğer cocugun bilgilerini duyurusunu facebooktan hallettim...kusura bakma msj atmıssın gec gordum hala düzelemedigimden yatak dösegim de kac gundur

İyilik meleği genç kardeşim lütfen sağlığına dikkat et,acil şifalar,sevgilerrrrrrrrrrra.sa.s.

Canım,benim babada tef um var,gerektiği zaman dönecek bana,kendisinede söyledim gece bile olsa sorun değil.Yalnız sanada vermem gerekiyorsa bilgilerimi yollayayım.Herhangi bi aksilik olmasın istiyorum çünkü.a.s.

Canım,benim babada tef um var,gerektiği zaman dönecek bana,kendisinede söyledim gece bile olsa sorun değil.Yalnız sanada vermem gerekiyorsa bilgilerimi yollayayım.Herhangi bi aksilik olmasın istiyorum çünkü.a.s.

Olabilir yani verirseniz daha iyi olacaktır çünkü bir önceki duyurumuzda babamız bazı arkadaşlarımıza ulaşmamıştı çünkü öyle zor şartlarda oradalarki not alamayabiliyorlar, acil durumları çıkabiliyor telaştan unutabilirler.. mesela iki gün önce Serkan beyi aradım ulaşamadım ancak bir kaç saat sonra döndü bana ameliyathanedeydim abla sürekli koşturuyoruz arayamadım dedi... unutabilirler mazur görmek gerek..

Ben isim ve telefon bilginizi alabilirsem daha garanti olacaktır sürekli irtibat halindeyim bir gelişmede sizi ben rahatsız ederim :)

Haklısın canım,zaten ben yarın arayıp ev telide vereyim diye düşünüyordum,belki aramak daha kolay olur diye.Ben Serkan Beyinkini kaydettim.Kan borçları olduğundan bahsedince,acaba başka kan gurubundan olan kişilerdende alınabilir mi diyede soracaktım.Sanada yollarım canım şimdi bilgilerimi.Sendede bulunursa,benim içimde daha rahat edecek çünkü. a.s.

Bir şey daha söylemek istiyorum Diğer kızımızın babası Ahmey bey ile görüştüm ardımdan bir arkadaşımız eşiyle gideceklerini söyleyip aradı yani nasıl mutlu oluyorlar ne çok dua ediyorlar biliyormusunuz hepinize...
Çok şaşkınlar ayrıca yani hiç tanımadıkları bizler arıyoruz yardım edebilmek için moral verebilmek için çabalıyoruz ve cidden şaşkınlar, isterseniz buluşup durumu anlatabilirim demişti babamız geçen gün ama ben Eskişehir'deyim sadece internet ve telefon aracılığıyla arkadaşlara bilgi verip ulaşmalarını sağlamak için çabalayabiliyorum elimden başka bir şey gelmiyor dedim, büyük şaşkınlık yaşadı... sizde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar... babalarımız gibi tüm insanları şaşırtalım...

Hücre veremeyecek arkadaşlarımız olabilir, kan grubu uymayan arkadaşlarımız olabilir, bir sonraki arayışımda bu konuyu soracağım bir arkadaşımız hastaneye borçları olduğunu yazmıştı.. Durumumuz gruplara uygun olmasa bile borçları ödeyebilmek için gidebiliriz diye düşünüyorum eğer böyle bir şey söz konusu olabilirse bende gideceğim kızımı alıp....

Tamam arkadaşım senmiydin borç konusunu yazan, aynı şeyi düşündük, ben sorar buradan bilgi veririm....

Biraz daha iyi olmasına çok sevindim ya...
Umarım en kısa sürede iyileşir, dualarım onunla...

Tamam arkadaşım senmiydin borç konusunu yazan, aynı şeyi düşündük, ben sorar buradan bilgi veririm....

Evet canım,kendisi bana damar yapım uygun olmasada verebileceğimi,çünkü hastaneye kan borçları olduğunu söyledi.Yani ben kesin vereceğim,yalnız diğer kan gurupları için bu geçerlimi,ödenen kanında aynı gurupmu olması gerekiyor onu bilmiyorum. a.s.

selam kızlar okuyupta duygulanmamak elde deil gercekten beyza için düşünmüştüm nasip deilmiş (

eşim ankarada asker akşam arayınca komutanıyla konuşmasını isteyecegim belki yardımcı olabilirler inş.

Çok güzel olur,iyi haberler bekliyoruz ,dilkekleriniz gerçek olsun!a.sa.s.

benn burda dua etmekten baska bisiy yapamiyorum arkadaslar hastaneye gitme firsati olanlarda insallah yardim edebilirler allah sizlere saglik guc versin allah sizlerden razi olsun bizlerden de sevgi selam ve gecmis olsun dileklerimizi soyleyin
olumlu guzel gelismeler olur insallah

kızlar eşimle görüştüm bu durumlar sık sık oluyormuş gönüllüler gidip yardım ediyorlarmış ama hasta yakınının bizzat gidip komutanlarla birebir görüşmesi lazımmış birebir görüşenler babaya iletebilirler bu fikri belki denemişlerdir zaten ama akıllarında olsun secenekte ayrıca emniyet mensubu olark emniyet birimlerininde bu konuda çok yardımcı oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…