• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

evet ablacım ziyaret saati var
13:30 bitiyor

ama serkan beye telefon edince sizlere yardımcı olur

evet ablacım ziyaret saati var
13:30 bitiyor

ama serkan beye telefon edince sizlere yardımcı olur

canım benim sağol,en kısa zamanda gideceğiz.Ben mail ile duyaramadım,bugünkü mail hakkım dolduğu için ama msn iletime yazdım.Beyza'yı kaybettik diğerleri için elimizden geleni yapalım,aileleri yalnız bırakmayalım.Seni kocaman öptüm kendi güzel gönlü kendinden güzel iyilik meleği kardeşim benim.
Askeriyede tanıdıkları olanlar varsa onlarda desteklerse çok iyi olur.Lütfen öğrenci yurtlarınada duyuralım.

SERKAN BEY AYNEN ŞÖYLE SÖYLEDı ARKADAŞLAR
"BıZıM ANKARA'DA TANIDIK EŞ DOST ÇOK AMA HıÇ BıRı BıZı BIRAKIN ZıYARETE GELMEYı ARAMADILAR BıLE"DEDı VE" ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN SıZDEN VE BıZLERLE ıLGıLENEN KALLıSTE ABLAMIZ VE DıĞER TÜM ABLALARIMIZ
ALLAH RAZI OLSUN SıZLERDEN"

Bir şey yapamıyoruz ki arkadaşım yapamadığım içinde oturduğum yerde sadece kahroluyor ve ağlıyorum, sulu gözlü bir kurbağa oldum çıktım, elimde 3 kişinin telefon numarası var dün yazdırmıştı arkadaşlar, pazartesi için onları arayacağım yarın ulaşırım mutlaka... Sık sık gelip kontrol ediyorum ama ne özel mesajım ne bir notum hiç bir şeyim yok, kimse ulaşmıyor inanamıyorum...

Son düzenleme:
Bir şey yapamıyoruz ki arkadaşım yapamadığım içinde oturduğum yerde sadece kahroluyor ve ağlıyorum, sulu gözlü bir kurabağa oldum çıktım, elimde 3 kişinin telefon numarası var dün yazdırmıştı arkadaşlar, pazartesi için onları arayacağım yarın ulaşırım mutlaka... Sık sık gelip kontrol ediyorum ama ne özel mesajım ne bir notum hiç bir şeyim yok, kimse ulaşmıyor inanamıyorum...

Yüreği güzel kardeşim,sağlığına dikkat et hafta içi gideceğim kan verebilecek durumum olursa seve seve vereceğim,arkadaşları haberdar ediyoruz.Üzülmemek elde değil,sağlığına dikkat et

kalliste ablacım ya ben ne dicem...
malesef kızsal sorunlar...:utangac: ben sanırım pazartesi kan veremicem... hemoglobin miktarım normal olmaya baslamıstı ama simdi hastayken kan verilmio die duymustum... onu nası dicem serkn beye :utangac:

ay çok mutlu oldummm..
sonunda facebooktan biri döndü hic tanımadıgım biri gazi üniversitesindenmiş numarasını verdi kanı da uyuyormus istedikleri an kan veririm dedi...serkan beye msj attım bilgileri yolladım hemen:):):):)

bu sayfaları her okudugumda kahroluyorum ....... vede birsürü beyza ve eylülün oldugunu bildikçe .. dahada ......

ay çok mutlu oldummm..
sonunda facebooktan biri döndü hic tanımadıgım biri gazi üniversitesindenmiş numarasını verdi kanı da uyuyormus istedikleri an kan veririm dedi...serkan beye msj attım bilgileri yolladım hemen:):):):)

ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN
SİZİN GİBİ GENÇLER (SAYINIZ AZ OLSADA YETER)OLUNCA İNAN İNSANIN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAKŞeniz

ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN
SİZİN GİBİ GENÇLER (SAYINIZ AZ OLSADA YETER)OLUNCA İNAN İNSANIN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAKŞeniz

ah ablacım iyi diyorsun da... benim gibiler ekstra bişey yapmıyor ki...insanın durup bi dusunmesi lazım acaba benm de basıma gelir mi bu ya ben olsaydım orda diye...
bunu aslında düsünemeyenler vicdansız.. biz cok vicdanlı degiliz bence sorun düsünemeyenlerde... olması gerekeni yapıyoruz burda...
keske herkes olması gerektigi gibi hareket edebilse:(
umarım çabamız bi işe yarar... bide diyorum ya belki ayrımcılık ama ben cocuklara kıyamıyorum ya... söyle baksak ne insanlar var yasıyor yıllarca yatacak yeri yok...ne günahı var ki cocuklar cekiyor acıyı.. bilmiyorum ya... dayanamıyorum işte... iyi ki cocugum falan yok olsa daha beter olurdum sanırım:çok üzgünüm:

bende eşimin yeğenine ulaştım az önce
16 yaşındaki kızımızla uyuyşuyor kan grupları
babasıyla görüştü hemen yarın arayacağını söylemiş babası
ayrıca bizim kız kızılayda donörüm yenge ordanda araştırırım dedi
çevreside çok geniş azcık siyaset ayaklarında var dedim bari bir işe yarayın
numaraları verdim yay herkese diye
inşallah küçücükte olsa yardımımız olur..

ay çok mutlu oldummm..

ellerine gönlüne sağlık,dilerim hergün artar,sevgiler seni kutluyorum,iyi ki varsınıza.s.:nazar::nazar:

bende eşimin yeğenine ulaştım az önce
16 yaşındaki kızımızla uyuyşuyor kan grupları
babasıyla görüştü hemen yarın arayacağını söylemiş babası
ayrıca bizim kız kızılayda donörüm yenge ordanda araştırırım dedi
çevreside çok geniş azcık siyaset ayaklarında var dedim bari bir işe yarayın
numaraları verdim yay herkese diye
inşallah küçücükte olsa yardımımız olur..

canım benim sevindirici haberler ulaşmak ne güzel dileklerimiz çocuklar ölmesina.s.:nazar:

daha güzel haberi az önce aldım 4 kişi olmuşlar
ancak cumartesi pazar işlem yapılamıyormuş pazartesi gitcekler hastaneye
bende çok mutlu oldum

Son düzenleme:
Oğlumla birlikte,başka sitelerede duyruyoruz arkadaşlar.ınşallah çok fazla katılım olur,artık nereye duyuracağımı şaşırdım çünkü.Oğlumda tutturdu bende vereyim diye ama yaşı 14.Yinede gittiğimde soracağım.Onunda aynı çünkü.Benim kanımın tuttuğunu ve babayla görüştüğümü söylemiştim.Benim için Dua edin lütfen,damar yapımın uygun çıkması için.Sürekli verme şansım doğuyor çünkü o zaman.Uymazsada alınacak,çünkü hastaneye çok fazla kan borçlanmışlar.a.s.

Oğlumla birlikte,başka sitelerede duyruyoruz arkadaşlar.İnşallah çok fazla katılım olur,artık nereye duyuracağımı şaşırdım çünkü.Oğlumda tutturdu bende vereyim diye ama yaşı 14.Yinede gittiğimde soracağım.Onunda aynı çünkü.Benim kanımın tuttuğunu ve babayla görüştüğümü söylemiştim.Benim için Dua edin lütfen,damar yapımın uygun çıkması için.Sürekli verme şansım doğuyor çünkü o zaman.Uymazsada alınacak,çünkü hastaneye çok fazla kan borçlanmışlar.a.s.

canım benim inşallah uyar,sevgilerkaydirigubbakcemile5a.s.:nazar::nazar::nazar:

Serkan Ertekin yazdı
22:56'da
merhaba arkadaşlar ben eylülün babasıyım hepinize çok teşekkür ediyorum size iyi haberlerim var bugün doktoru eylül için çok iyi şeyler söyledi kan değerleri düzelmeye başlıyor ayrıca dünden beri ateşlenmiyor çitası yükselmeye başladı yani... inşallah buradan taburcu olursak en kısa zamanda sırada Antalya var akdeniz üniversitesinde ilik nakli yapılacak kızıma.. hepinize çok teşekkür ediyorum kızım için dualarınızı eksik etmeyin nolur...

facebooka serkan beyin yzdıgı msj:)

Serkan Ertekin yazdı
22:56'da
merhaba arkadaşlar ben eylülün babasıyım hepinize çok teşekkür ediyorum size iyi haberlerim var bugün doktoru eylül için çok iyi şeyler söyledi kan değerleri düzelmeye başlıyor ayrıca dünden beri ateşlenmiyor çitası yükselmeye başladı yani... inşallah buradan taburcu olursak en kısa zamanda sırada Antalya var akdeniz üniversitesinde ilik nakli yapılacak kızıma.. hepinize çok teşekkür ediyorum kızım için dualarınızı eksik etmeyin nolur...

facebooka serkan beyin yzdıgı msj:)

Evet,bizde okuduk az önce.Haberler gerçekten çok sevindirici.:nazar:Dahada iyilerini duyarız inşallah.a.s.

Back