"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

kızlar eşimle görüştüm bu durumlar sık sık oluyormuş gönüllüler gidip yardım ediyorlarmış ama hasta yakınının bizzat gidip komutanlarla birebir görüşmesi lazımmış birebir görüşenler babaya iletebilirler bu fikri belki denemişlerdir zaten ama akıllarında olsun secenekte ayrıca emniyet mensubu olark emniyet birimlerininde bu konuda çok yardımcı oldugunu söyledi

Ben iki babamızlada bu konuyu konuşacağım teşekkür ediyorum..

Bir kan bağışı sitesine girip hem Müzgin için hem Eylül için uygun kan grubu olan kişilere mail yolladım, o kişiler kan verebiliriz diye bilgilerini vermişler ama belki 50 kişiye mail attım, 50 mailden 40 tanesi geri döndü öyle bir mail adresi yok, ve o kadar kişiden bir bayan maili cevapladı ama oda grönülasit aranıyor dediğimde ben biraz düşüneyim dedi..

Bazen çok umutlanıyor bazende şu anki gibi çok kötü oluyorum... Aklımı başka konulara veremiyorum....offf daralıyorum...

Son düzenleme:
daralmayın lütfen öyle güzel bir iş çıkarıyorsunuzki sonuçları hayal ettiğimizden bile güzel olacaktır eminim

hepınızden allah razı olsun arkadaŞlar
hepımız tek yÜrek olduk
hepınızın ÖnÜnde saygıyla eĞılıyorum

Allahın ıznıyle ben yarın sabah kan vermeye gıdıcem aracı olan kallıste arkadasımıza tesekkur ederım ufacık bı faydam olursa ne mutlu bana.
Yalnız -kızlar nolur kızmayın Ahmet beyı arayınca telefonda ne dıcemı bılmıyorum elım ayam sımdıden bırbırne gırmeye basladı nasıl moral verıcem nasıl arıcam onları uzmeden nasıl konusucam bılımıyorum-

Allahın ıznıyle ben yarın sabah kan vermeye gıdıcem aracı olan kallıste arkadasımıza tesekkur ederım ufacık bı faydam olursa ne mutlu bana.
Yalnız -kızlar nolur kızmayın Ahmet beyı arayınca telefonda ne dıcemı bılmıyorum elım ayam sımdıden bırbırne gırmeye basladı nasıl moral verıcem nasıl arıcam onları uzmeden nasıl konusucam bılımıyorum-

Arkadaşım sen ne diyeceğim diye kendini bunaltma, onlar öyle metanetlilerki konuşurken şaşırıryorsun, yani olmak zorundalar öyle görünmek zorundalar ayakta dimdik olmak zorundalar, kimbilir içlerinde ne büyük fırtınalar korkular yaşıyorlardır ama belli etmiyorlar inanki, sen içini ferah tut, Ahmet bey zaten hiç yadırgayamayacağın gibi yakın konuşuyor kardeşinle konuşuyorsun diye düşün.... sana şimdiden kolaylıklar dileyelim canım herşey iyi gidecek inşallah...

eşimde yarın sabah gidicek arkadaşlar..
inşallah uyarda birazda olsun bir faydamız olur...
eşim aradı babamızla konuştu..canım yaaa nasılda iyi yürekli aklı başında biri..eşime siz kapatın ben arayım sizi dedi canım yaaa...olurmuuu bizim onlara faydalı olmamız lazım...
onlar burada bizim misafirimiz artık...elimizden geleni yapmalıyız...
inşallah işe yarar eşimin kanı arkadaşlar..aklım onlarda hep...

daralmayın lütfen öyle güzel bir iş çıkarıyorsunuzki sonuçları hayal ettiğimizden bile güzel olacaktır eminim
İnşallah hep beraber arkadaşım hep beraber başaracağız buna inanmak istiyorum...
hepİnİzden allah razı olsun arkadaŞlar
hepİmİz tek yÜrek olduk
hepİnİzİn ÖnÜnde saygıyla eĞİlİyorum
namcım inan öyle düşünüyorum bende ve birde şu var birbirlerini hiç tanımayan insanlar bir telefon ve bir amaç ile bu kadar güzel bağ kurabilliyormuş, demek bazı değerlerimiz hala yaşıyormuş kaybettiğimize inandığım duyguları tekrar yaşamak hoş bir duygu, çıkacağız inşallah bu işin içinden...

eşimde yarın sabah gidicek arkadaşlar..
inşallah uyarda birazda olsun bir faydamız olur...
eşim aradı babamızla konuştu..canım yaaa nasılda iyi yürekli aklı başında biri..eşime siz kapatın ben arayım sizi dedi canım yaaa...olurmuuu bizim onlara faydalı olmamız lazım...
onlar burada bizim misafirimiz artık...elimizden geleni yapmalıyız...
inşallah işe yarar eşimin kanı arkadaşlar..aklım onlarda hep...

Banada hep öyle diyor ikna edene dek tartışma yaşıyoruz :) gerçekten çok düşünceliler, sürekli duacılar zaten bundan hiç şüpheniz olmasın...

Özloşum ya bir şey diyeceğim hani eşinizin kanı uygun olmasa bile Ahmet beylerinde belki borcu vardır hastaneye bunuda sorun olumu arkadaşım fayda faydadır bi düşünce eksilir adamcağızın aklından hiç olmazsa...a.s.

Banada hep öyle diyor ikna edene dek tartışma yaşıyoruz :) gerçekten çok düşünceliler, sürekli duacılar zaten bundan hiç şüpheniz olmasın...

Özloşum ya bir şey diyeceğim hani eşinizin kanı uygun olmasa bile Ahmet beylerinde belki borcu vardır hastaneye bunuda sorun olumu arkadaşım fayda faydadır bi düşünce eksilir adamcağızın aklından hiç olmazsa...a.s.

tabi hayatım....bizde düşündük bunu...borcu olabiliceği aklıma gelmedi ama belki ihtiyacı olabilir diye düşündük....
inşallah bir faydamız olur hayatım...sanada buradan bize bu yardımlaşma duygusunun hazzını yaşattığın için çok ama çook teşekkürler...umarım herşey güzel olucak buradan mutluluk haberleri vericez canım...:dance::teytey:

durum nasil arkadaslar merak ettim yarin gidenler varmi baska hastaneye
kallisim kizlarimiz nasillar bugun haber varmi

özloşum sağol canım, inşalla duyacağız ve duyuracağız güzel haberleri..

zenanım bugün konuşma imkanım olmadı yarın arayacağım canım buradanda yazarım konuşunca.. Kızlarımızdan Müzgin kemoterapi görüyor,bşka konuşmalardan aklımdaolanlarıda unutuyorum soramadım nasıl diye, çekingenlikte var tabi ne desemde
incinmesinler ne desemde moral olsun diye düşünüyorsun unuttuklarım oluyor ama not alıyorum artık ve söylüyorum aradşlara bilgi verebilmek için soruyorum diye... inşallah yarına daha hoş haberlerle yazabileceğiz diye düşünüyorum yarın vesalı günü gidecek arkadaşlarımız var çünkü...

Ziyaret için başka giden olmadı galiba zenanım, inanın ben düşünüyorum şu bir aç günde gelişmeler ne gösterecek bakalım, büyük kızımı alıp gidip gelirim diye düşündüm borçlarına kabul olursa bizim kan grubumuz ARh + eğer orca kabul ederlerse veririz ikimizde ... hem ne büyük moral olur sürpriz olur başka şehirden onlar için gidilmesi değilmi?

kallisim haklisin insan herseyi soramaz insallah yarin guzel haberler aliriz dualarimiz onlarla
yanlarina gitmek keske mumkun olsa bende isterdim
eger oyle bisiy mumkunse git kallisim dedigin gibi cok sevinirler allah cabalarini bosa cikarmasin canim allah razi olsun

hemen size güzel bir haber vereyim..

hiç tanıdığım iki bey yolladığım maillerden bana dönmüşler, birisi 1 martta kan bağışı yaptığını ama trombosit veya olabiliyorsa gronulosit verebileceğini yardım etmek istediğini yazmış...

diğer bey ise her konuda yardımcı olabileceğini bildirip telefon numaralarını verip ulaşmamı istemiş... ohhhh yarabbim ne güzel haberler..:lepi:

gecenin surprizi harika allah onlardan da razi olsun insallah ne guzel ya gece vakti bu haber iyi geldi
allah dualarimiza kabul ediyor

ıstanbulda olduğum için yapabildiğim fazla birşey yok. Beyza için Ankara daki arkadaşlarıma ulaşıp haber verebilmiştim sadece...

bu topic çok güzel bir topic oldu, yalnız Ankara ile sınırlı olmasa daha güzel olur.
ıstanbulda ve diğer büyük illerde; kan ve trombosit verebileceğimiz hangi hastaneler var, bilginiz var mı?
ben çevremden birkaç kişiyi organize edip bağışta bulunmak istiyorum.

İstanbulda olduğum için yapabildiğim fazla birşey yok. Beyza için Ankara daki arkadaşlarıma ulaşıp haber verebilmiştim sadece...

bu topic çok güzel bir topic oldu, yalnız Ankara ile sınırlı olmasa daha güzel olur.
İstanbulda ve diğer büyük illerde; kan ve trombosit verebileceğimiz hangi hastaneler var, bilginiz var mı?
ben çevremden birkaç kişiyi organize edip bağışta bulunmak istiyorum.

canım evet bu olayı organize bir şekilde sürekliliğe bağlayarak umut olabiliriz bir başkası için... Bu gün araştırma yaparken İstanbuldada bir kan kanseri vakasına rastladım büyük ihtimallede çocuk, yarın arayıp bildirebilirim çok çaresizce kan arıyorlardı onlarda ilanlarla...

gecenin surprizi harika allah onlardan da razi olsun insallah ne guzel ya gece vakti bu haber iyi geldi
allah dualarimiza kabul ediyor

evet zenanım çok güzel haber... şimdi dahada umutlandım, bugün 50 mail attıysam yarın 5 katını atıcam inşallah demekki ulaşabileceğimiz insanlar varmış... herkese kişisel mail yazmamında karşılığı bu ama toptan mail hiç atmadım öyle gelen hiç bir mailiede cevap vermedim duyarlı olamadım... yeterki böyle cevaplar olsun uyumam yazarım ben :dance: çok sevindim....

nerelere atiyosun mailleri bizde atalim yazalim duyuralim ne kadar cok yayarsak okadar yardim olur
kallisim yani beni biliyosun yapabilecegim bisiyse yapayim canim
ohbe uykumda yok heycanlandim

Back
X