"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Balcalı Hastanesi çocuk hematoloji bölümünde yatmakta olan Öznur Dündar kardeşimize acil 0 rh negatif kan lazımdır.bu gruba sahip olanlar lütfen Balcalı Hastanesi kan merkezine başvurnuz.

Adana lı arkadaşlarımız varsa.ılginize a.s.

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar,Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan lösemi hastası **BATUHAN ALAŞAHıN** için kan merkezine 70 ünite kan borçlanılmıştır.

Kan grubu ne olursa olsun.50 kilo üzeri,18 ve 18 yaş üstü kişilerden lütfen imkanınız varsa hafta içi herhangi bir gün hastanenin KAN MERKEZı bölümüne giderek hasta adını (BATUHAN ALAŞAHıN) söyleyerek borç kanların ödenmesinde yardım edilmesini rica ediyorum...

dosya numarası :2248574

kan vermeye gidicek arkadaşlar mutlaka alın !

arkadaşlar duruma açıklık getiriyim Batuhan kardeşimiz 18 yaşında ve 9 senedir lösemi.uygun ilik bulunamamış maalesef.

ve hastaneye olan borçları ödenmez ise tedavi kesilcekmiş.

lütfen elinizi vicdanınıza koyun belki kardeşimizin biraz daha yaşamasına sebep olursunuz.
siz veremiyosanız bile ankarada olan tanıdıklarınıza gerekli bilgiyi verin,duyurun duyurabildiğiniz kadar.

Batuhanın annesi doktor ve oğlunun hastalığına,derdine Rabbim yardım etmeyince derman olamamak çok kötü bir durumdur.

nolursunuz arkadaşlar konuyu güncel tutalım...

arkadaşlar başka bi sitede dikkatimi çekti acaba yardımcı olabilirmiyiz?

Canım..kan bağışı Cts.de olabiliyor.
Trombosit vs.için hafta içi olması gerekiyor a.s.

ben birsürü sebepten dolayı veremiyormuşum ama en azından duyurulmasında katkım olsun.

merhaba arkadaşlar ben eylül'ün babası... 13/11/2009 cuma akşamı saat 21:00 da biricik kızımızı kaybettik bugünde defnettik kızımız ve kendi adımıza bugüne kadar bize verdiğiniz tüm desteklere teşekkür ediyoruz hepinizi tek tek öpüyoruz herşey için teşekkürler...

Ben buna inanamıyorum.Çok kötüyüm.

ınanmıyorum
dondum kaldım
ankaraya döndüğümde ziyaret etmeyi eylülle oynamayı düşünüyordum kan veremedim manevi olarak destek olayım diyordum
kelimeler yetmiyor RABBıM ailesine sabır versin ....

Elimde telefon,bi arıyorum bi msj yazıorum ama bi türlü karar veremiyorum
şoktayım resmen..
ıçim paramparça inanamıyorum
RABBıM sen ana babasına sabır ver ..

Arkadaşlar,Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan lösemi hastası **BATUHAN ALAŞAHİN** için kan merkezine 70 ünite kan borçlanılmıştır.

Kan grubu ne olursa olsun.50 kilo üzeri,18 ve 18 yaş üstü kişilerden lütfen imkanınız varsa hafta içi herhangi bir gün hastanenin KAN MERKEZİ bölümüne giderek hasta adını (BATUHAN ALAŞAHİN) söyleyerek borç kanların ödenmesinde yardım edilmesini rica ediyorum...

dosya numarası :2248574

kan vermeye gidicek arkadaşlar mutlaka alın !

arkadaşlar duruma açıklık getiriyim Batuhan kardeşimiz 18 yaşında ve 9 senedir lösemi.uygun ilik bulunamamış maalesef.

ve hastaneye olan borçları ödenmez ise tedavi kesilcekmiş.

lütfen elinizi vicdanınıza koyun belki kardeşimizin biraz daha yaşamasına sebep olursunuz.
siz veremiyosanız bile ankarada olan tanıdıklarınıza gerekli bilgiyi verin,duyurun duyurabildiğiniz kadar.

Batuhanın annesi doktor ve oğlunun hastalığına,derdine Rabbim yardım etmeyince derman olamamak çok kötü bir durumdur.

arkadaslar hala 70 ünite kan borçları varmış
başka bi sitede takip ediyorumda,arkadası buraya çağırdım ama bulamadı sanırım

ne denir ki arkadaşlar.. ne denebilir. yine aynı acı vurdu yüreğimizi ben tüm inancımı kaybettim artık tüm bebeklerimizi kaybediyoruz hepsi birer birer melek oluyor... allahım annemize babamıza sabırların en büyüğünü versin..diyecek sözüm kalmadı artık...

küçük eylülümüzde artk bir melek ben çok üzgünüm

canım benim başımız sağ olsunnn
------------------şimdiii nurşen ablam la konştum durumuz eylülümüz kaybetmişizz
ya çok üzüldüm ben şimdiii
CADIARZUgeride kalanlarınnn uzun ömür versinnn küçük meleğim benimm benim cennet mekanı olsun cennet meleği oldu eylülüm durumm:Saruboceq:

Gazi Hastanesi hematoloji bölümü 8.katta yatmakta olan lösemi hastası bir çocuğa bugün çok acil 0 Rh(-) kan gerekmektedir. Yardımcı olabilecek arkadaşlar aşağıdaki telefon numarasından Mustafa Güner'e ulaşırlarsa seviniriz...
0532 282 1905

canım gazı hastanesı ankaradaymış aradım yazık çok uzuldum keşke elımden bir şey gelse ama ben bursadayım. ALLAHım yardım etsın inşaalah. tekrar yazıyorum bursada 0rh- kan verebılırım verebılecek bır arkadaşım daha var, bılgınıze

öğretmen arkadaşlarn öğretmenler gününü en içten dileklerimle ktlarm

erkenden bayram kutlamasındada bulunaym çünkü yarn bileçikteyim fedakar olan insan gönülden sevendir yürekli olan insan kendini bilendir umutlu olan insan yaşam sevendir unutmayan bir dost bir ömre bedeldir iyi bayramlar kk özel güzel dostlrı

merhaba arkadaşlar
Kayıplara Allahtan rahmet diliyorum ellerim titriyo bunu yazarken ama elinden kayıp giden bi hayata ardın sıra bakmak en güç olanı demek bu dünyada ve yaşamın gerçeğini belli bi yerde kabullenip boyun eymek zorunda kalıyoruz .....
Ben istanbulda oturuyorum kan gurubum 0 Rh(-) belki başka şehirlere gidemem ama burada olan ve bir nebzede olsa yardım edebileceğim biri olursa elimden geleni yaparım eşimin kan gurubuda 0 Rh(+)
özel ms atan olursa cevaplarım ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım...

son durumu yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…