küçük eylülümüzde artk bir melek ben çok üzgünüm
Arkadaşlar,Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan lösemi hastası **BATUHAN ALAŞAHİN** için kan merkezine 70 ünite kan borçlanılmıştır.
Arkadaşlar,Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan lösemi hastası **BATUHAN ALAŞAHİN** için kan merkezine 70 ünite kan borçlanılmıştır.
Kan grubu ne olursa olsun.50 kilo üzeri,18 ve 18 yaş üstü kişilerden lütfen imkanınız varsa hafta içi herhangi bir gün hastanenin KAN MERKEZİ bölümüne giderek hasta adını (BATUHAN ALAŞAHİN) söyleyerek borç kanların ödenmesinde yardım edilmesini rica ediyorum...
dosya numarası :2248574
kan vermeye gidicek arkadaşlar mutlaka alın !
arkadaşlar duruma açıklık getiriyim Batuhan kardeşimiz 18 yaşında ve 9 senedir lösemi.uygun ilik bulunamamış maalesef.
ve hastaneye olan borçları ödenmez ise tedavi kesilcekmiş.
lütfen elinizi vicdanınıza koyun belki kardeşimizin biraz daha yaşamasına sebep olursunuz.
siz veremiyosanız bile ankarada olan tanıdıklarınıza gerekli bilgiyi verin,duyurun duyurabildiğiniz kadar.
Batuhanın annesi doktor ve oğlunun hastalığına,derdine Rabbim yardım etmeyince derman olamamak çok kötü bir durumdur.
arkadaslar hala 70 ünite kan borçları varmış
başka bi sitede takip ediyorumda,arkadası buraya çağırdım ama bulamadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?