borçlar hala geçerli mi? çünkü biz kan vermek istiyoruz..
Batuhan için tüm imkanlarımı seferber ettim. Bütün arkadaşlarıma mesaj yolladım ve üye olduğum forumları bilgilendirdim.. umarım geri dönüşü çok olur.. dua ediyorum onun için..
Batuhan için tüm imkanlarımı seferber ettim. Bütün arkadaşlarıma mesaj yolladım ve üye olduğum forumları bilgilendirdim.. umarım geri dönüşü çok olur.. dua ediyorum onun için..
Çok teşekkür ederim, arkadaşa ilettim nasıl sevindi herkese çok teşekkür etmemi söyledi umarım umarım yardımcı olabiliriz..
Çok teşekkür ederim, arkadaşa ilettim nasıl sevindi herkese çok teşekkür etmemi söyledi umarım umarım yardımcı olabiliriz..
Adana çukurova üniversitesi balcalı hastanesinde yatmakta olan 10 yaşlarındaki bir kardeşimiz için acil kana ihtiyaç vardır.
saat 16 ya kadar belli miktar kan gerekiyor eğer bulunmazsa kardeşimiz vefat edicek... kan grubu farketmiyor. verebilcek olan arkadaşlar lütfen aşağıdaki numaradan ulaşırlarsa sevinirim.
adana da tanıyıpda verebilecek olan tanıdıklarınızada iletirseniz seviniriz.
teşekkürler...
Bilgi için lütfen 0507 229 78 32
MUKADDER KARAKAYA B Rh + Ankara 0 312 4242255
İBN-İ SİNA HASTANESİ NDE YATMAKTA OLAN HASTAMIZA 14 ünite B RH+, (10 ÜNİTESİ FARKLI GRUPTAN OLABİLİR) KAN LAZIMDIR.
0 505 7505822
izmirden bi arkadaşıma haber verdim 9 eylül tıpta öğrenci 4 arkadasını yönlendirdi inş kan bulunmuştur inş =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?