Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende telefon numaramı vermiştim ama bi gelişme olmadı sizden haber bekliyorum inş verebilirim,ufacık bi yardımım dokunur.
bende telefon numaramı vermiştim ama bi gelişme olmadı sizden haber bekliyorum inş verebilirim,ufacık bi yardımım dokunur.
bebeklere , çocuklara asla dayanamıyorum. anne olunca bu daha da depreştii (( elimden gelen bişi olursa yapmak isterim. inşallah bütün yavrularımız biran önce sağlığına kavuşur. ana- babalara sağlık güç kuvvet versin. dayanmak çok zordur eminim..
size bugün kiminle tanıştırıldığımı söylüyorum MİZGİN in babası ile evet yanlış duymadınız...Kendisi ile daha tanışmadım Mardinli ymişler,ilik nakli olmuş,enfeksiyon kapmış,dilerim en kısa zamanda iyileşir..Mizgin Mizgin in yaşındaymış
Sağlıkla sevgiyle kalına.s
Ay kıyamam canım yaa demek aynı yaştalar, iyi haberlerini alırız inşallah, ben hala Mizgin meleğimin yüzünü aklımdan çıkartamıyorum, artık iyi haberler bekliyorum sabırsızlıklamafoldumben
Arkadaşlar Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Acilde yatmakta olan hastaya A Rh (+) kan aranmaktadır.
iletişim için:
ALİ DÜŞÜNÜR
0530 459 34 95
hemen e$imin uye oldugu ba$ka bir ste var soyliyim orayada duyursun insallah cabuuuk bulunurArkadaşlar Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Acilde yatmakta olan hastaya A Rh (+) kan aranmaktadır.
iletişim için:
ALİ DÜŞÜNÜR
0530 459 34 95
hemen e$imin uye oldugu ba$ka bir ste var soyliyim orayada duyursun insallah cabuuuk bulunur
geçen gün eylül durunun annesi beni aradı, gelebilirmisin diye, malesef önceden verdiğim bir söz vardı gidemedim,içim yandı, çok çok üzüldüm, biliyorum bi defa hayır cvbı aldıktan sonra kimse arayamaz en azından dualarımlar destek olmaya çalışırım..
ben hiç kan vermeyi düşünmemiştim aslında benden alıp almayacaklarını bile bilmiyorum.ama çook yardım etmek istiyorum.