"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

bebeklere , çocuklara asla dayanamıyorum. anne olunca bu daha da depreştii :KK43:(( elimden gelen bişi olursa yapmak isterim. inşallah bütün yavrularımız biran önce sağlığına kavuşur. ana- babalara sağlık güç kuvvet versin. dayanmak çok zordur eminim.. :KK43:

bende telefon numaramı vermiştim ama bi gelişme olmadı sizden haber bekliyorum inş verebilirim,ufacık bi yardımım dokunur.

bende telefon numaramı vermiştim ama bi gelişme olmadı sizden haber bekliyorum inş verebilirim,ufacık bi yardımım dokunur.

Ne zaman..kime verdin canım telefon numaranı??fisfisfis
Canım..ailenin telefon numaraları sayfalarımızda mevcuta.s
Onlara vermiş bile olsan..lütfen onlardan beklemeyelim:1no2:
Ortamları ve durumları müsait olmayabilir:1hug:
Lütfen gerekirse tekrar tekrar arayalıma.sa.s
İlginiz için teşekkürler.a.s.a.s.

Selam .bugün Eylül Duru nun yanındaydım annesi Ceyda ile görüştüm sizlere çok teşekkür ediyorlar,acil durumda sizi arayacaklarmış.
Çok sağolun sağlıcakla sevgiyle kalınopuyorumnanaktana.s.:nazar::nazar:

bebeklere , çocuklara asla dayanamıyorum. anne olunca bu daha da depreştii :KK43:(( elimden gelen bişi olursa yapmak isterim. inşallah bütün yavrularımız biran önce sağlığına kavuşur. ana- babalara sağlık güç kuvvet versin. dayanmak çok zordur eminim.. :KK43:

selam,gerçekten çok zor,ailerin yanında olmak gerek.Bulunduğunuz yerdeki herhangi bir hastanenin çocuk aciline gidin bakın o anne ve babalar nasıl seviniyor.
Sağlıkla sevgiyle kalına.s.

Bugün İsmail beyin oğlu ameliyat olmuş,doktorlar başarılı geçti demişler,ama kimseyi yanına almamışlar.Anne ve babayla tanıştım,<sizlerin geçmiş olsun ve şifa dileklerinizi>söyledim,selamları var.
Bugünkü ameliyatta dalak alınmış,iyileşince ilik nakli yapılacakmış, 7 yaşındaymış,ağabeyinin kanı çok şükür 6 / 6 uyuyormuş.a.s

NOT:şu an kana ihtiyaç yokmuş doktorlar 4-5 gün sonra belki gerekebilir demiş.

size bugün kiminle tanıştırıldığımı söylüyorum MİZGİN in babası ile evet yanlış duymadınız...Kendisi ile daha tanışmadım Mardinli ymişler,ilik nakli olmuş,enfeksiyon kapmış,dilerim en kısa zamanda iyileşir..Mizgin Mizgin in yaşındaymış

Sağlıkla sevgiyle kalına.s

size bugün kiminle tanıştırıldığımı söylüyorum MİZGİN in babası ile evet yanlış duymadınız...Kendisi ile daha tanışmadım Mardinli ymişler,ilik nakli olmuş,enfeksiyon kapmış,dilerim en kısa zamanda iyileşir..Mizgin Mizgin in yaşındaymış

Sağlıkla sevgiyle kalına.s

Ay kıyamam canım yaa demek aynı yaştalar, iyi haberlerini alırız inşallah, ben hala Mizgin meleğimin yüzünü aklımdan çıkartamıyorum, artık iyi haberler bekliyorum sabırsızlıklamafoldumben

Ay kıyamam canım yaa demek aynı yaştalar, iyi haberlerini alırız inşallah, ben hala Mizgin meleğimin yüzünü aklımdan çıkartamıyorum, artık iyi haberler bekliyorum sabırsızlıklamafoldumben

bende sizlere iyi haberler vermeyi öyle çok istiyorum ki......
Mizgin in yüzünü aklımızdan silmedik,fotoları evde bizim fotoların yanında....Melek yavru

Dün Elylül Duru ya gitmiştim,Ceyda yı beklerken Delil in babası geldi Delil Rahatsızlanmış acilde yatıyormuş.Neyseki yapılan tahlillerin hepsi temiz çıkmış rahatsızlığın nedenini araştırıyorlarmış.Allah yavrulara acil şifa versin onları aillerine bağışlasın.

Arkadaşlar Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Acilde yatmakta olan hastaya A Rh (+) kan aranmaktadır.
iletişim için:
ALİ DÜŞÜNÜR
0530 459 34 95

Arkadaşlar Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Acilde yatmakta olan hastaya A Rh (+) kan aranmaktadır.
iletişim için:
ALİ DÜŞÜNÜR
0530 459 34 95

arkadaşlar lütfen duyuralım,bugün öğlen saatlerine kadar kimse aramamış:kızgın:.Unutmayalım söz konusu olan bir çocuk ve cana.s

ARKADAŞLAR LÖSEMİ HASTALARINA 1. VE 2. DERECE AKRABALARIN KANI VERİLEMİYORMUŞ.HANİ NEDEN ANNESİ BABASI AKRABALARI VERMİYOR DİYE SORAN OLURSAa.s

geçen gün eylül durunun annesi beni aradı, gelebilirmisin diye, malesef önceden verdiğim bir söz vardı gidemedim,içim yandı, çok çok üzüldüm, biliyorum bi defa hayır cvbı aldıktan sonra kimse arayamaz en azından dualarımlar destek olmaya çalışırım..
ben hiç kan vermeyi düşünmemiştim aslında benden alıp almayacaklarını bile bilmiyorum.ama çook yardım etmek istiyorum.

geçen gün eylül durunun annesi beni aradı, gelebilirmisin diye, malesef önceden verdiğim bir söz vardı gidemedim,içim yandı, çok çok üzüldüm, biliyorum bi defa hayır cvbı aldıktan sonra kimse arayamaz en azından dualarımlar destek olmaya çalışırım..
ben hiç kan vermeyi düşünmemiştim aslında benden alıp almayacaklarını bile bilmiyorum.ama çook yardım etmek istiyorum.

Canım..kendini hazır hissettiğinde tekrar arayabilirsin
Çünkü,kan ihtiyacı sürekli ve kan verme amaçlı arayanımız ne yazıkki çok az
Onlar tekrar geri dönemeyebilirler ama eğer düşünüyorsanız lütfen aramaktan vazgeçmeyin a.s. a.s.

ben ankarada öğrenciyim, o kdr yogunumki bazen kendi yakınlarımı bile aramayı erteleyebiliyorum. tabiki isterim ama muhtemelen aklıma olmadık zamanlarda gelicek ve ben sonra ararım diyeceğim. en azından bi merkeze gidip verip veremeyeceğimi öğrenmeliyim. insanları boşuna ümitlendirdim ztn gidip boş dönmek daha kötü olur =/ Rabbim yardımcıları olsun..

Cerrahpasa tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yasinda Lösemi hastasi Damla Ahsan içinAB-Negatif taze kana ihtiyaç duyulmaktaymis.DOKTORLARA GÖRE 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var. Zor durumda olan bu çocuga yardim edelim.Damla'nin Annesinin tel.no.0532 411 32 53

X