"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

borçlar hala geçerli mi? çünkü biz kan vermek istiyoruz..

Canım..arkadaşın profiline not bıraktım.Sitemiz saldırılardan dolayı bu günlerde çok ağır.Profilden yazmak zorunda kaldım.Özel msj.yoluyla sizde ulaşabilirsiniz.En kısa zamanda konumuza yazacaktır arkadaşımızda.a.s.

Çok özür dilerim,ben girip bağlantı koptukça çıkıyordum profil msjlarını görünce uğraştım. Biraz zor oldu ama burdayım =)
Borçlar gitgide artıyormuş ve malesef bi kaç üniteden başka kan bulamamışlar yani bi eksilme yok.Batuhanın durumu iyi değilmiş Ben Batuhanın ilanını başka bi sitede gördüm çok net bilgi veremiyorum kusura bakmayın ilanı bırakan arkadasın maili vardı ona yazdım son durum hakkında bilgi istedim.

69 üniteymiş borcu,batuhan hastahanede yatıyormuş tedavisine devam ediliyormuş,sürekli olarak kan veriliyormuş. Kan vermek isteyenleri görünce çok sevindim bir kişi bile çok önemli onun için

Batuhan için tüm imkanlarımı seferber ettim. Bütün arkadaşlarıma mesaj yolladım ve üye olduğum forumları bilgilendirdim.. umarım geri dönüşü çok olur.. dua ediyorum onun için..

Batuhan için tüm imkanlarımı seferber ettim. Bütün arkadaşlarıma mesaj yolladım ve üye olduğum forumları bilgilendirdim.. umarım geri dönüşü çok olur.. dua ediyorum onun için..

Canım..gönlünüze sağlık.Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa a.s.

Çok teşekkür ederim, arkadaşa ilettim nasıl sevindi herkese çok teşekkür etmemi söyledi umarım umarım yardımcı olabiliriz..

Arkadaşlar,Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan lösemi hastası **BATUHAN ALAŞAHıN** için kan merkezine 70 ünite kan borçlanılmıştır.

Kan grubu ne olursa olsun.50 kilo üzeri,18 yaş üstü kişilerden lütfen imkanınız varsa hafta içi herhangi bir gün hastanenin KAN MERKEZı bölümüne giderek hasta adını (BATUHAN ALAŞAHıN) söyleyerek borç kanların ödenmesinde yardım edilmesini rica ediyorum...

dosya numarası :2248574

kan vermeye gidicek arkadaşlar mutlaka alın !

arkadaşlar duruma açıklık getiriyim Batuhan kardeşimiz 18 yaşında ve 9 senedir lösemi.uygun ilik bulunamamış maalesef...

ve hastaneye olan borçları ödenmez ise tedavi kesilcekmiş!...

lütfen elinizi vicdanınıza koyun belki kardeşimizin biraz daha yaşamasına sebep olursunuz.
siz veremiyosanız bile Ankara da olan tanıdıklarınıza gerekli bilgiyi verin,duyurun duyurabildiğiniz kadar...

Adana çukurova üniversitesi balcalı hastanesinde yatmakta olan 10 yaşlarındaki bir kardeşimiz için acil kana ihtiyaç vardır.
saat 16 ya kadar belli miktar kan gerekiyor eğer bulunmazsa kardeşimiz vefat edicek... kan grubu farketmiyor. verebilcek olan arkadaşlar lütfen aşağıdaki numaradan ulaşırlarsa sevinirim.
adana da tanıyıpda verebilecek olan tanıdıklarınızada iletirseniz seviniriz.
teşekkürler...

Bilgi için lütfen 0507 229 78 32

MUKADDER KARAKAYA B Rh + Ankara 0 312 4242255
ıBN-ı SıNA HASTANESı NDE YATMAKTA OLAN HASTAMIZA 14 ünite B RH+, (10 ÜNıTESı FARKLI GRUPTAN OLABıLıR) KAN LAZIMDIR.

0 505 7505822

hayirli-cumalar.jpg

Adana çukurova üniversitesi balcalı hastanesinde yatmakta olan 10 yaşlarındaki bir kardeşimiz için acil kana ihtiyaç vardır.
saat 16 ya kadar belli miktar kan gerekiyor eğer bulunmazsa kardeşimiz vefat edicek... kan grubu farketmiyor. verebilcek olan arkadaşlar lütfen aşağıdaki numaradan ulaşırlarsa sevinirim.
adana da tanıyıpda verebilecek olan tanıdıklarınızada iletirseniz seviniriz.
teşekkürler...

Bilgi için lütfen 0507 229 78 32

MUKADDER KARAKAYA B Rh + Ankara 0 312 4242255
İBN-İ SİNA HASTANESİ NDE YATMAKTA OLAN HASTAMIZA 14 ünite B RH+, (10 ÜNİTESİ FARKLI GRUPTAN OLABİLİR) KAN LAZIMDIR.

0 505 7505822

a.s.a.s.

ERAY TAYANÇ 0 Rh - Ankara
HACETTEPE HASTANESıNDE YATMAKTA OLAN LÖSEMı HASTASI KARDEŞıMıZ ıÇıN ACıL KANA ıHTıYAÇ VARDIR ıLGıLENENLERE ŞıMDıDEN TEŞEKKÜRLER

0 555 8623136

ben seve seve giderdim fakat hastaneler bana uzak ki,evde bebeğimle kimse olmadan nasıl olcak düşündüm bi yola varamadım :( eşimde gececi...
Allah ım tez zamanda yüzlerine gülsün inşallah içim cız ediyor vallahi :(

ızmir 9 eylül üniversite hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak.Kan yarın bulunmalı Ameliyat 24 Aralık 2009 Perşembe günü. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen Yakını=Tuba Oral- 0537 548 96 36

izmirden bi arkadaşıma haber verdim 9 eylül tıpta öğrenci 4 arkadasını yönlendirdi inş kan bulunmuştur inş =(

Samsun-19 Mayıs Üniversitesi-Çocuk Hematoloji servisinde yatan

Hanife Kızdar için AB Rh (+) POZıTıF kana ihtiyaç vardır.

Hastamıza sürekli olarak kan ve trombosit lâzım.Haydi Samsunlular.

ırtibat Tel=0537 941 29 97 – Babası Senai

Back