"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Arkadaşlar dün Mizgin in yanına girdik,uyutuluyor,solunum cihazına bağlı.Kendisine sevenlerinin dualarını söylüyoruz.Dualarımız, şifa dileklerimiz kabul olsun:Saruboceq:
Bugün babası ile görüştüm durum aynı ilaç verilmeye başlamış.
Eylül Duru iyi dilerim hep iyi olur,Ceyda nın selamları var.Delil ayakta ilaç alıyor,aralıklarla....

:Saruboceq::Saruboceq:dua etmekten başka ceremiz yokkkkk:Saruboceq:açil şifa dilerim rabimdeee:Saruboceq:

offffffffff melek ablam çok çok üzüldüm ya allahım şifasını versinnnn:Saruboceq:

Yüreklerimiz bu yavrularımızla olmasına rağmen aylardır ilerleme kaydedemedik, bir de Mizginimizin bu durumu yüreklerimizi katatı ama elimizden yine bir şey gelmiyor malesef, dualarınızı lütfen esirgemeyin arkadaşlar, bir çoğumuz anneyiz teyzeyiz, olmasakta insanız anlamamız gerek lütfen dua edin bol bol ...

dualarımız onlarla keşke elimizden daha fazlası gelse yazılanları okuyunca çok üzüldüm

allahım çok zor bir durum acil şifalar versin rabbim annesine babasına sevenlerine bağaşlasın yavrularımızı tüm dualarım yavrularımızla elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor ankarada hiç tanıdığım yok kan bağışında bulunamıyorum malesef allahım hep yanlarında olsun inşallah iyileşip hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ederler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sevgili dostlar bugün sabah itibariyle Mizgin canımızı kaybettik.Yaklaşık 1 haftadır solunum cihazına bağlı devam eden hayatı bu sabah son buldu.Yarın sabah naaşı diyarbakırda defnedilecek.Bugün saat 15.00 te hareket edecekler.

Allahtan rahmet diliyoruz Mizginimize...
Mekanı cennet olsun.

Hastalığı süresince Mizgin için koşturan her arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.Hepiniz hakkınızı helal edin.Yavrumuz canımız Mizgini unutmayacağız!!!

Babası
Ahmet Şenol:05327055451

Bunu haber vermek bana düştüğü için çok üzgünüm..
Çok kötüyüm şu anda..ne diyeceğimi de bilemiyorum.......

Son düzenleme:

Ahmet beyle dün gece yarısı görüşmüştüm, doktorlar umut yok diyor ama düzelme var benim umudum var demişti.. Ben çok üzgünüm, şoktayım, inanamıyorum....

Arkadaşlar bu konuyu daha yeni gördüm keşke elimden gelen bir şeyler olsa , Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa nasip etsin.
Ben ıstanbulda oturuyorum, şehir dışına çıkma şansım yok ama burada yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim.
Konuyla ilgili arkadaşlar bana özelden ulaşın lütfen.

çok çok msanşlısınız sizler elinizde geldiği kadar yardım ettiniz
kendi adıma tşk ederim hepinize
-------:çok üzgünüm:-çok üzügünüm çiçeğimm konuşaçak halim kalmadı üzügünümmm allahtan rahmet diliyorum onlar birer melektilerrrrr:çok üzgünüm:

Cok ama cok uzuldum rabbım aılesıne sabır versın
arkadaslar bnm kan gurubum arh(-) eger ıhtıyac olursa mutlaka bana bıldırın cok takıp edemıyorum

canımmm güzeller güzeli mizgincimmm nasıl içim yandı haberi alınca TATLIM, MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAH....
EŞİMİN sana verdiği kanlar helal olsun,ahh nasıl inanmıştım düzeliceğine canım benim(
ALLAHIM AİLESİNE SEVDİKLERİNE BOL BOL SABIRLAR VERSİNN ÇOK ZOR(

buyrunnnnnnnnnHERKESE ACıL ŞıFALAR..EĞER BURSADAN KANA ıHTıYAÇ OLURSA BANA DA YAZARSANIZ HER ZAMAN HAZIRIM ARKADAŞLAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…