Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar biz yarın büyük bir ihtimalle Mizgin Duru ve Delil i ziyarete gideceğiz.Selamlarınızı ve dualarınızı ileteceğim sevgiyle ve sağlıklı kalına.sa.s.![]()
arkadaşlar biz yarın büyük bir ihtimalle Mizgin Duru ve Delil i ziyarete gideceğiz.Selamlarınızı ve dualarınızı ileteceğim sevgiyle ve sağlıklı kalına.sa.s.![]()
Kucak dolusu selamlar ve yavrularımıza sevgiler a.s.Şeniz
tşk ederiz ablam kokulu kokulu öpüçüklerini aldık canım benim iylik meleğimSevgili arkadaşlar dün arkadaşım ve kızımla hastanedeydik,Ceyda nın annneler gününü kutladık.Eylül Duru izinli çıkmış ama rahatsızlanınca hastaneye gelmişler,hepinize selamları var.Delil ve Mizgin izinli .Dilerim yakında uyumlu ilik bulunur,bir dahaki anneler gününde bunlar bir anı olarak kalır.
Duru sizlere öpücükler yolladı Ceyda ve Serkan selam söyledi.Öyle tatlı öyle candanlar ki onlarla vakit geçirmek güzel.a.s.
tşk ederiz ablam kokulu kokulu öpüçüklerini aldık canım benim iylik meleğim
sende bizden selam soyleeeeeee dua edeceğim onlar için allah şifasını versinnn
Şenizben her gidişimde sizlerden selam götürüyorum,geçen akşam Duru yu rüyamda gördüm onunla oynuyorduk,ben ilik bulundu diye yorumladım,çocuklar iyileşecek onlarla yakında birlikte oynayıp zaman geçireceğiz,dualarımız kabul olacak..
sevgilerimle öptüm seni esmer güzelimŞeniza.s.![]()
Abla cım,Dur nun babasının iliği tutuyor diye biliyorum.a.sHatta o yüzden kan gurubu tuttuğu halde ondan kan bile almıyorlar.:sm_confused:Çünkü;bağışıklık yapıyormuş vücudu.O hatayı ne yazıkki,Mizgin de yapmışlar.:çok üzgünüm:Kardeşinden kan vermişler,başka hastanede:çok üzgünüm:,iliği tuttuğu halde yapılamıyormuş ne yazıkki şimdi.Mizgin için aranıyordu ama ilik.ınşallah en kısa zamanda onunda iyi haberlerini duyacağız.:Saruboceq:
feysbukumda bulunan ankaradaki herkese mail gönderdim umarım yardımcı olurlar ben diğer taraftan okumuştum sadece Sılanur sanıyordum sonradan gördüm diğer kardeşlerimizide ama gruba üye olup profilimde paylaştım onlar içinde umarım bişi çıkar ben zayıf olduğum için kan alınamıyor maalesef
Allahım acil şifalar versin inş.
SELAM CANIM BENİM BİLDİĞİM DURU VE DELİL E İLİK ARANIYOR,MİZGİN E UYGUN İLİK AMERİKADA BULUNMUŞ.BEYZANUR DA O HATA YAPILMIŞ KARDEŞİNDEN İLİK UYDUĞU HALDE KAN ALINMIŞ O YÜZDEN NAKİL YAPILAMAMIŞ,SEVGİLER ÖPTÜMŞeniza.sa.s.
Sanırım hepimiz ayrı bilioyoruz olayı kaydirigubbakcemile3.. Rüyalarınızın en kısa zamanda gerçekleşmesini dileyip bende bildiğimi yazayım
Beza meleğimiz Ankara'ya gelmeden Mersin'de redavi başlamış ve anlattığınız hatayı yaparak aileden kan alımışlar, bu durumdada kardeşinin 100% uyan iliğinide kullanamamışlar bu hata bu bebeğimizin hayatına mal oldu...senağlama
Mizgin için önce Amerika'da daha sonrada Antalya'da ilik bulunduğunu biliyorum ben ve kısa bir süre sonra ilik nakli için gideceklerini..
Eylül'ümüz içinde daha önceki yıllarda uygun bir donör varmış ama bebeğimiz tedavi olurken bu donörden haber nasıl olduysa kesilmiş ne yurt içi nede yurt dışı aramaları sonuç vermemiş yani uyan bir ilik var ama verici ve kayıtları ortada yok nasıl olduysaailemiz sürekli bu donörün bulunması için dua ediyordu...İnşallah çıkar...
kanatsız melek onlar inşallah iyi olacaklar
A.S MELEK ABLAMMMselam yakında Mizgin gideceğim selamlarınızı söylerim öptüma.s.