Fiyuce nin başka bir çocukla ilgili mesajı vardı Facebook ta..a.s
Bahsettiğiniz o mu,benmi karıştırıyorum?fisfisfis
Evet canım firyucenin bahsettiği yeni bebeğimiz a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyuce nin başka bir çocukla ilgili mesajı vardı Facebook ta..a.s
Bahsettiğiniz o mu,benmi karıştırıyorum?fisfisfis
Evet canım firyucenin bahsettiği yeni bebeğimiz a.s.
Arkadaşlar,Ahmet bey Diyarbakır a gitmiş pazartesi günü Mizgin in annnesi ve küçük kardeşiyle gelecekmiş.
Görüşürken sizlerin selamlarını söyledim Mizgin de sizlere çok selam söyledi,iyiymiş.a.sa.s.![]()
canım açamadım da.. grubun tam adresi ne acaba?
Arkadaşlar,Ahmet bey Diyarbakır a gitmiş pazartesi günü Mizgin in annnesi ve küçük kardeşiyle gelecekmiş.
Görüşürken sizlerin selamlarını söyledim Mizgin de sizlere çok selam söyledi,iyiymiş.a.sa.s.![]()
Canım facebookta hesabın yoksa açamazsın eğer hesabın varsa giriş yaptığında zaten direkt olarak açılıyor..a.s.
arama yaptır o zaman direk gurup adresine tıklayıp versekte aynı link çıkıyor işte arkadaşımız vermiş.. ama arama yaptır canım..
beyzanın anısına kan gurubu dersen çıkacaktır
ertugrullar bugun gitti hastaneye 23nisan diye... baya hediyeler goturmusler cocuklara.. ben gribim gidemedim kısmetse yarın ugrucam... gruba eklediler resimler ordan eylulu mizgini gorebilrsnz... yarın gidince aksam size yeni haber varsa haber veririm... takipteyim yazmayı unutsam da merak etmeyin:)
facebooktaki grubumuzun linki
Login | Facebook
ben firuze cıbır
ertugrullar bugun gitti hastaneye 23nisan diye... baya hediyeler goturmusler cocuklara.. ben gribim gidemedim kısmetse yarın ugrucam... gruba eklediler resimler ordan eylulu mizgini gorebilrsnz... yarın gidince aksam size yeni haber varsa haber veririm... takipteyim yazmayı unutsam da merak etmeyin:)
Şok şok şok
flash flash flash...
günün bombasını patlatıyorummmmhihoyyythihoyyyt
MİZGİN PAZARTESİ TABURCU OLUYOR VEEEEEEE
DİREK ANTALYAYA GİDİYOR DRLAR KONTROLE ÇAĞIRMIŞLAR...
SONRA DİYARBAKIR'A GEÇİCEK VE 2-3AYA DA İLİK NAKLİ GERÇEKLEŞECEK:lepi:alkisalkisalkis
hihoyyyt:teytey: