Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan bağışları ne durumda bu arada?elif ve ayşecik için durum nedir?
benim düşük tansiyonum olduğu için benden almıyorlar(9-7)
ama elimden geldigince bulmaya çalışıyorum.
bir sürü insana mail attım ama daha bir tane geri dönen olmadı ya ne oldu insanlık öldü mü insan bir cevap yazar yok bari der değil mi
ben veremiyorum bari birilerini bulayım dedim o da çıkmadı çok üzgünüm
Arkadaşlar bir kaç gün önce yaşadığımız üzücü olayı bir çoğunuz biliyorsunuzdur, Beyza meleğimize yardım etmek isteyipte başaramamış sonuca ulaşamamıştık... Beyza'mızın babası Muhsin bey ayrılırken bizden bir ricada bulunmuştu aynı yerde yatan daha minik bir minnoş için yardım istemişti...
NOT: Bağışta bulunmak ve kanın yanında destek verebilecek yardım edebilecek arkadaşlarımız varsa hangi hastamız için uygunsa benimle irtibata geçebilirsiniz, özel mesaj istemi ile isim telefon bilgisi verip not bırakabilirsiniz...
Şu an itibari ile kan aradığımız 3 kızımız var tüm bilgiler aşağıda mevcut..aradığımız kan grupları farklı olsada her gruptan verici gidip kan bağışında bulunabiliyor böylelikle takas yolu ile onlarda hastaneden kan alabiliyorlar.. Durumları çok acil tüm hastalarımızın kan değerleri çok çok fazla düşmüş durumda...
Aradığımız gruplar
BRh + Eylül Ertekin
0Rh - Ayşe
0Rh + Mizgin Şenol
Arkadaşlar Eylül'ün babası Serkan beyin ricası üzerine bir duyuru daha yapmak istiyorum yine aynı hastane yine bir bebek malesef
isim ve telefon bilgilerini sonra ileteceğim Serkan bey öğrenip söyleyecek bana..
Bebeğimiz iki yaşında ve çok ama çok acil kan gerekli grunolosit gerekli
Sanırım bu bebeğimizede her gruptan kan yardımında bulunabilirsek hastane gerekeni yapacaktır hep aynı durum var çünkü ama kan grubu 0Rh -olan arkadaşlarımız hatta eşleri varsa ki grunolist erkeklerden daha uygun alınabiliyor lütfen bana ulaşsın.....
2 Yaşında adı Ayşe
Yanında annesi kalıyor babası Çankırı'daymış
Çok acil olarak 0Rh - kan ve granülasit gerekiyor
Hastalığı lösemi
Hatice hanım Ayşe'nin annesi : 0545-676-87-88
Gronülosit veya trombosit yapısı veya kan grubu uymayan arkadaşlarımız, kan grubunuz ne olursa olsun takas yolu ile bağışta bulunabiliyorsunuz iki kızımız içinde geçerli bir durum bu..
Bebeğimiz henüz 3.5 yaşında
Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe İhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi 24.numara enfeksiyon bölümü
Hastane dosya no: 2814846(ssk)
Kan grubu: B Rh(+)
Babası:SERKAN ERTEKİN 0535-884-17-77
Annesi:CEYDA ERTEKİN 0546-874-26-36
Tüm yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp bilgilerini verebilirler email-telefon- isim- soyisim ve ben aile ile görüşerek sizi yönlendirebilirim...
Babamızın ismi: Ahmet ŞENOL 0532-705-54-51
Kızımızın ismi: Mizgin ŞENOL 16 yaşında - gronulosit gerekiyor
Bu numaradan Eylül'n haricinde kan arayan babamıza ulaşabilirsiniz ve arkadaşlar yani böyle bir duygu olamaz adamcağız ağlayacak gibi konuşuyor yardımcı olabilirmisiniz? yardım edebilirmisiniz? abla diye cümleler kurdu... Yabancı olmaları çok büyük dezavantaj, işte kendileri gibi bir kaç aile dışında tanıdıkları yok hastanede ve yardım isteyebilecek kimseleri yok, umutları biz olduk lütfen yardım edin..
![]()
bir sürü insana mail attım ama daha bir tane geri dönen olmadı ya ne oldu insanlık öldü mü insan bir cevap yazar yok bari der değil mi
ben veremiyorum bari birilerini bulayım dedim o da çıkmadı çok üzgünüm
Ahmet bey ve Serkan bey ile görüştüm iki kızımızada şu bir kaç gün için kan verebilecek kişiler varmış yani belkide bu haftayı böyle sakin telaşsız geçirebiliriz, ama her ikiside hastaneye olan borçlarından dolayı rahatsızlar bunuda ekleyeyim..
İki kızımızında durumu şu gün için gayet iyiymiş zaten Mizgin ile konuşuyoruz Eylülün durumundada değerlerinde filan yükselme varmış, Serkan beyde Ahmet beyde hepinize çok çok selam söyledi arkadaşlar...
slm nasılsınız? umarım ıyısınız..:))a.s
mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)
ayseden eylulden haber varmi arkadaslar nasillar su gunlerde gelismeler varmi merak ediyorum lutfen onlara ulasabilen kizlardan rica ediyoruz bir haber yazin canlarim
Ayşe'yi bende merak ediyorum zenanım, sevabına biri arasada haber verse ben aşırı telefon konuşmaları yaptım birde kontörlü hat kullanıyorum, Ahmet bey ve Serkan beyi ücretsiz arayabiliyorum aynı hattı kullandığımız için, ama Ayşeleri çok merak etmeme rağmen haber alamadım...