"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

bir sürü insana mail attım ama daha bir tane geri dönen olmadı ya ne oldu insanlık öldü mü insan bir cevap yazar yok bari der değil mi
ben veremiyorum bari birilerini bulayım dedim o da çıkmadı çok üzgünüm

kan bağışları ne durumda bu arada?elif ve ayşecik için durum nedir?
benim düşük tansiyonum olduğu için benden almıyorlar(9-7)
ama elimden geldigince bulmaya çalışıyorum.

balım tansiyonun düşmüş isimleride karıştırmışsın kaydirigubbakcemile3 Elif kim?

Eylül için arayacağım birazdan durumlarına bir bakalım Ayşeyide soralım eve henüz geldim arar aramaz buraya yazarım..

Mizgin için yedekte beklettiğim mailler vardı bugün onlarla iletişimimi sürüdreceğim bakalım inşallah çıkar yine bir kaç kişi..

bir sürü insana mail attım ama daha bir tane geri dönen olmadı ya ne oldu insanlık öldü mü insan bir cevap yazar yok bari der değil mi

emelim üzülsende elimizden bir şey gelmiyor inan bende aynı duyarsızlığa isyanımı dile getirmek istiyorum hep ama susuyorum bu kadarmı olur diyorum evet bukadar olabiliyormuş..

en azından benim mail attıklarım kan bağışı gönüllüleri oldukları için geri dönüyorlar bu bile moral veriyor fakat genelde şey var " 10 gün önce kan verdim yardımcı olamayacağım malesef":kızgın: herkes 10 gün önce vermiş..

birde belirteyim henüz hiç bir bayandan onay almadım hep beyler gösteriyor bu duyarlılığı nedense ...

kendimi tebrik ve takdir ediyorum.elif kimmi? az önce çağrı gelmişti telefona cihaz arızalanmış.kadının adı elif...normal benim gibi deliye... kafamçokkarıştı

Ahmet bey ve Serkan bey ile görüştüm iki kızımızada şu bir kaç gün için kan verebilecek kişiler varmış yani belkide bu haftayı böyle sakin telaşsız geçirebiliriz, ama her ikiside hastaneye olan borçlarından dolayı rahatsızlar bunuda ekleyeyim..

ıki kızımızında durumu şu gün için gayet iyiymiş zaten Mizgin ile konuşuyoruz Eylülün durumundada değerlerinde filan yükselme varmış, Serkan beyde Ahmet beyde hepinize çok çok selam söyledi arkadaşlar...

Ayşe için yazmadan gidiyordum unuttum, Ayşede bir iki kişiden kan almış ve hafta sonu için evine izine çıkmış ilk kez ve bugün hastaneye döneceklermiş hala dönmemişler öğrenebildiğim bu kadar bunlarıda Ahmet beye sorup öğrendim çünkü Ayşenin ailesi ile telefon hatlarımız farklı ve arayamadım ne yalan söyliyeyim kontör sıkıntım başka hatlarda çok yaşanıyor..

Arkadaşlar bir kaç gün önce yaşadığımız üzücü olayı bir çoğunuz biliyorsunuzdur, Beyza meleğimize yardım etmek isteyipte başaramamış sonuca ulaşamamıştık... Beyza'mızın babası Muhsin bey ayrılırken bizden bir ricada bulunmuştu aynı yerde yatan daha minik bir minnoş için yardım istemişti...

NOT: Bağışta bulunmak ve kanın yanında destek verebilecek yardım edebilecek arkadaşlarımız varsa hangi hastamız için uygunsa benimle irtibata geçebilirsiniz, özel mesaj istemi ile isim telefon bilgisi verip not bırakabilirsiniz...
Şu an itibari ile kan aradığımız 3 kızımız var tüm bilgiler aşağıda mevcut..aradığımız kan grupları farklı olsada her gruptan verici gidip kan bağışında bulunabiliyor böylelikle takas yolu ile onlarda hastaneden kan alabiliyorlar.. Durumları çok acil tüm hastalarımızın kan değerleri çok çok fazla düşmüş durumda...

Aradığımız gruplar

BRh + Eylül Ertekin
0Rh - Ayşe
0Rh + Mizgin Şenol

Arkadaşlar Eylül'ün babası Serkan beyin ricası üzerine bir duyuru daha yapmak istiyorum yine aynı hastane yine bir bebek malesef
isim ve telefon bilgilerini sonra ileteceğim Serkan bey öğrenip söyleyecek bana..

Bebeğimiz iki yaşında ve çok ama çok acil kan gerekli grunolosit gerekli

Sanırım bu bebeğimizede her gruptan kan yardımında bulunabilirsek hastane gerekeni yapacaktır hep aynı durum var çünkü ama kan grubu 0Rh -olan arkadaşlarımız hatta eşleri varsa ki grunolist erkeklerden daha uygun alınabiliyor lütfen bana ulaşsın.....

2 Yaşında adı Ayşe
Yanında annesi kalıyor babası Çankırı'daymış
Çok acil olarak 0Rh - kan ve granülasit gerekiyor
Hastalığı lösemi
Hatice hanım Ayşe'nin annesi : 0545-676-87-88

Gronülosit veya trombosit yapısı veya kan grubu uymayan arkadaşlarımız, kan grubunuz ne olursa olsun takas yolu ile bağışta bulunabiliyorsunuz iki kızımız içinde geçerli bir durum bu..

Bebeğimiz henüz 3.5 yaşında

Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe İhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi 24.numara enfeksiyon bölümü
Hastane dosya no: 2814846(ssk)
Kan grubu: B Rh(+)
Babası:SERKAN ERTEKİN 0535-884-17-77
Annesi:CEYDA ERTEKİN 0546-874-26-36

Tüm yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp bilgilerini verebilirler email-telefon- isim- soyisim ve ben aile ile görüşerek sizi yönlendirebilirim...

Babamızın ismi: Ahmet ŞENOL 0532-705-54-51
Kızımızın ismi: Mizgin ŞENOL 16 yaşında - gronulosit gerekiyor

Bu numaradan Eylül'n haricinde kan arayan babamıza ulaşabilirsiniz ve arkadaşlar yani böyle bir duygu olamaz adamcağız ağlayacak gibi konuşuyor yardımcı olabilirmisiniz? yardım edebilirmisiniz? abla diye cümleler kurdu... Yabancı olmaları çok büyük dezavantaj, işte kendileri gibi bir kaç aile dışında tanıdıkları yok hastanede ve yardım isteyebilecek kimseleri yok, umutları biz olduk lütfen yardım edin..

26291126766927640118118.jpg

Allah acil şifalar versin.Benim kan grubum maalesef üçünede uymuyor.Onlar ANKARADA mı?

Canım insalarada inan kızamıyorum.Çünkü bir ara mail adresi toplamak için yalan kan bağışı duyuruları yapıldı yaaa ne yapsın insanlar yine yalan sanıyor. senağlama

Ahmet bey ve Serkan bey ile görüştüm iki kızımızada şu bir kaç gün için kan verebilecek kişiler varmış yani belkide bu haftayı böyle sakin telaşsız geçirebiliriz, ama her ikiside hastaneye olan borçlarından dolayı rahatsızlar bunuda ekleyeyim..

İki kızımızında durumu şu gün için gayet iyiymiş zaten Mizgin ile konuşuyoruz Eylülün durumundada değerlerinde filan yükselme varmış, Serkan beyde Ahmet beyde hepinize çok çok selam söyledi arkadaşlar...

Bu habere sevindim.Bende bu gün bi arasam diyordum.Çağırılırsam diye,ağrı kesici bile almamaya gayret ediyorum çünkü.Dahada iyi haberlerini duyarız inşallah. a.s.

Biz az önce Mizginle beraber peruk beğendik biliyomusunuz?İnternet ten baktık beğendik ben bide yakından bakacagım tabiki...
önümüzdeki salı günü gidecegim.umarım nette gördüğümüz gibi doğal duruyordur.
hem sizin için bol bol resim ve görüntü alacağım bizim mankenimizden.
dün akşam arkadaşıma da uğradım..cicili bicili resim defterleri,boya kalemleri,günlük,haa sonra puzzle aldım biraz.İçeri sokuyorlar mı bilmiyorum ama balonlar falanda var.Peruk işini halledebilmeyi bekliyorum.Maasımı bi alayım oda olur inşallah..

dag cicegi balim ne guzel sizlerden bunlari duyunca daha cok seviniyoruz
resimleri simdiden merak ediyorum dogrusu
insallah boyle hep guzel haberler aliriz

mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)

canımm senin gözlerindeki ve gülüşündeki ışık herkese umut olmalı hayata tutunma olmalı her şey olmalı hep böyle gül canımm benim...ayrıca hoşgldin:)

ayseden eylulden haber varmi arkadaslar nasillar su gunlerde gelismeler varmi merak ediyorum lutfen onlara ulasabilen kizlardan rica ediyoruz bir haber yazin canlarim

rabbşim ayşeye,mizgine,eylüle ve diğer tüm aynı kaderi paylaşan çocuklarımıza şifalar versin.
şekerler, tatlılar kıyamam ben onlara,hep dua edecem canlarım inşallah tüm değerleriniz normale döner.
keşke kanım tutsaydı keşke yakın olsaydım,

ayseden eylulden haber varmi arkadaslar nasillar su gunlerde gelismeler varmi merak ediyorum lutfen onlara ulasabilen kizlardan rica ediyoruz bir haber yazin canlarim

Ayşe'yi bende merak ediyorum zenanım, sevabına biri arasada haber verse ben aşırı telefon konuşmaları yaptım birde kontörlü hat kullanıyorum, Ahmet bey ve Serkan beyi ücretsiz arayabiliyorum aynı hattı kullandığımız için, ama Ayşeleri çok merak etmeme rağmen haber alamadım...

Ayşe'yi bende merak ediyorum zenanım, sevabına biri arasada haber verse ben aşırı telefon konuşmaları yaptım birde kontörlü hat kullanıyorum, Ahmet bey ve Serkan beyi ücretsiz arayabiliyorum aynı hattı kullandığımız için, ama Ayşeleri çok merak etmeme rağmen haber alamadım...

Canım,ben aradım şimdi.Ayşe nin genel durumu iyiymiş.Yalnız kan ihtiyaçları sürüyor.Onun (-) olduğu için,bulmakta zor oluyor tabi haliyle.Bu hafta için kan varmış ama en kısa zamanda bulunması daha iyi olur diyor Hasan Bey di yanılmıyorsam.a.s.

Back