Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tatli masallah gerci hangi cocuk guzel olmaz tatli olmaz allahim tum cocuklarin sagligini korusun onlarin gulusu gercekten herseye deger
kalliste merhaba..
seni cok tebrik ederim yapmış oldugun özveri beni çok etkiledi.
inşallah meleklerimiz şu hastalıgı atlattıktan sonra hep birlikte bir parti düzenleriz ha ne dersin :))
kızını da cesaretinden ötürü kutlarım..
çogu yetişkinin gösterdigi duyarllılıgı gösterdigi icin..
sevgiler...
İŞTE SİZE BİR DÜNYA GÜZELİ a.s.
![]()
Gerçekten öyle güzel öyle içten bir gülüşü var ki.Yüzünden gülümseme eksik olmasın tatlım.Serkan kardeşim yakında ziyaretinize geleceğim,Ceyda cığım sevgilerimi yolluyorum ,görüşmek üzere iyi geceler:1hug:a.s.![]()
pazartesi bu hastaneden taburcu olacaklar yani demi yanlis anlamadim demii sadece nakil isi var o zaman e cok guzel haber bu allahim sukurler olsun diger butun cocuklarada hastalarada nasiip et allahim guzel son olsun hepsininkiİŞTE SİZE BİR DÜNYA GÜZELİ a.s.
![]()
Gerçekten öyle güzel öyle içten bir gülüşü var ki.Yüzünden gülümseme eksik olmasın tatlım.Serkan kardeşim yakında ziyaretinize geleceğim,Ceyda cığım sevgilerimi yolluyorum ,görüşmek üzere iyi geceler:1hug:a.s.
Ablacım,Serkan Bey Facebook a yazmış,Gelişmeler çok güzel.:danceazartesi hastaneden ayrılacaklar inşallah.:Saruboceq:
![]()
pazartesi bu hastaneden taburcu olacaklar yani demi yanlis anlamadim demii sadece nakil isi var o zaman e cok guzel haber bu allahim sukurler olsun diger butun cocuklarada hastalarada nasiip et allahim guzel son olsun hepsininki
Aslında çoğu yetişkinin gösteremediği demek gerekir.a.s.![]()
allahim guzel haberler almayi nasiip et tum cocuklar gulumsesin neolurEvet canım,haberler çok sevindirici.:dance:15 Nisan da yine burda olacaklarmış.a.s.Daha sonrada ayda,15 günde bir gelmeleri gerekiyor.İlik bulunana kadar böyle sürecek.Dua edelim,inşallah enn kısa zamanda ilik bulunsun Eylül Duru muza.:Saruboceq:![]()
allah kizlarimizin yardimcisi olsun bir an once sagliklarina kavussunlar insallah kallisimMerhaba arkadaşlar 2 yaşındaki Ayşe bebeğimiz sanırım başka hastaneye gidecekmiş tedavi için, u yüzden ilk mesaj bilgilerimi editliyorum kan vermeye gidecek kişiler varsa lütfen Ahmet bey veya Serkan bey adına versin...
İŞTE SİZE BİR DÜNYA GÜZELİ a.s.
![]()
Gerçekten öyle güzel öyle içten bir gülüşü var ki.Yüzünden gülümseme eksik olmasın tatlım.Serkan kardeşim yakında ziyaretinize geleceğim,Ceyda cığım sevgilerimi yolluyorum ,görüşmek üzere iyi geceler:1hug:a.s.
Ablacım,Serkan Bey Facebook a yazmış,Gelişmeler çok güzel.:danceazartesi hastaneden ayrılacaklar inşallah.:Saruboceq:
![]()
dün akşam ahmet bey eşimi aramış yeni hastaneye yatan ankara dışından gelen bir hasta mağdur durumdaymış 0 rh + trombosit lazımmış bizde bir arkadaş bulduk eşi vermeyi kabul etti fakat sabah bu işlemin kan vermekten farklı ve 1 saat sürdüğünü ahmet abi onlara söyleyince eşinin bünyesi zayıf diye vermekten vaz geçtiler ama onlarda bizde şu an aramaktayız sizlerde yardımcı olursanız seviniriz.
dün akşam ahmet bey eşimi aramış yeni hastaneye yatan ankara dışından gelen bir hasta mağdur durumdaymış 0 rh + trombosit lazımmış bizde bir arkadaş bulduk eşi vermeyi kabul etti fakat sabah bu işlemin kan vermekten farklı ve 1 saat sürdüğünü ahmet abi onlara söyleyince eşinin bünyesi zayıf diye vermekten vaz geçtiler ama onlarda bizde şu an aramaktayız sizlerde yardımcı olursanız seviniriz.
Canım,trombosit verme işlemi tam tersine kan vermekten daha basit.a.sSüresi uzun sadece.Kan verme işleminde tansiyon düşmesi yaşıyorsanız bunda yaşamıyorsunuz.Zaten kan 3-4 ayda bir verilirken trombositi haftada bir bile alabiliyorlarmış.Süresi hep herkesi korkutan,halbuki kan alınmıyor bile.a.s.![]()