"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

sevgili bıdık
bak bir iki gün içinde yanında olmaya çalışacagım.sanırım yazdıklarımı okudun.
pozitif oluyoruz.pozitif düşünüyoruz,pozitif yaşıyoruz ve bunu hayat felsefesi yapıyoruz.anlaştık mı?
hatta öyle dik duruyoruz ki herkesin ağzı yerlere kadar açılıyor...biliyorsun dimi aslında bir kahraman olduğunu...şimdi ben gelirken sana bir iki şey getireceğim kısmetse.bunlardan biriside bir pc programı.laptopuna bunu kuracağız ve sen buradan benim için tasarımlar yapacaksın anlaştıkmı?
bende yapacağım web sitemde seni yardımcım yapacağım.yazdıklarını yayınlayacağım.Boş duranı Allah sevmezmiş.hadi yeni işin hayırlı olsun bakalım..
haaa birde bana msn adresini yollarsan sevinirim.

tsk ederım cok ıyım sızlerın desteklerı sayesınde:)

Mizginim bizi hep ziyaret et böyle olurmu canım soracaklarımız olur söyleyeceklerimiz ileteceklerimiz olur..
Bu arada hafiften GS durumu varmış istersen ilan verip fenerbahçelilerden isteyelim bundan sonra :bbo: söylemeden geçemiyciğimmmm bende hafiften GS :içelim:

haaa söylemeyi unuttum daha sonra da senin için bir kaç planım var mızıkçılık yaparsan oynamam haberin olsun.

bende yapacağım web sitemde seni yardımcım yapacağım.yazdıklarını yayınlayacağım.Boş duranı Allah sevmezmiş.hadi yeni işin hayırlı olsun bakalım..
haaa birde bana msn adresini yollarsan sevinirim.
Ohhhh valla Mizgin işte buldunaniknanik mezun olup işe başlarken daha önce çalıştınmı tecrüben varmı derlerse var dersin :teytey:

Hayırlı olsun a.s.

BALIM bizde göreceğiz değilmi? Aklıma hemen bunun ardından Zeki Mürende bizi görecekmi diye sormak geldi :roflol::roflol:

içerik düşünmekten bi hal olmuştum ama artık buldum -tatlicadiarzu- hemde yardımcı bile buldum.bir çok şey tamam.kısmet tabi göreceksiniz inşallah.
Kallistecim Mizgin için bir başka yerde bir topik açsak da oradan konuşulsa olmaz mı?buradaki kan ihtiyaçları için iletişim ve diğer ihtiyaçlar biraz karışacak sanırsam

içerik düşünmekten bi hal olmuştum ama artık buldum -tatlicadiarzu- hemde yardımcı bile buldum.bir çok şey tamam.kısmet tabi göreceksiniz inşallah.
Kallistecim Mizgin için bir başka yerde bir topik açsak da oradan konuşulsa olmaz mı?buradaki kan ihtiyaçları için iletişim ve diğer ihtiyaçlar biraz karışacak sanırsam

Aynı şeyi düşündüm soracağım hemen ...burada olmaz tabiki....

Bebeğim senin için tahsis edilmiş özel başlık var bak herkese yapmayız bunu :)) sadece bir kaç kelime yazabilirsen gelen misafir ablalarında bizimle olduğunu anlarlar ve orada paylaşıma başlarlar canım sadece bir merhabada desen yeter üstte verdiğim linki tıklayıp yazarsan çok sevinirim birde şu mail adresini sil artık bebeğim....üstte yazdım görmedin galiba....

mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)[/QUOTE

senin gibi şeker bir kızı tanımak çok güzel,yakında yanına geleceğiz,öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniza.s.:nazar:

Yüreğim,dualarım Eylül,Ayşe ve Mizgin'le:Saruboceq:
hiç faydam dokunamıyor,damarlarımda akan bu kanı vermek nasip olmadı:1no2:ama siteye geldiğimde hep buraya bakıyor,hergün hergün dua ediyorum.
Güzel Rabbim bu üç meleği anne babalarına,bizlere bağışlasın inşallah:Saruboceq:

kan bağışları ne durumda bu arada?eylül ve ayşecik için durum nedir?
benim düşük tansiyonum olduğu için benden almıyorlar(9-7)
ama elimden geldigince bulmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Back