Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim asıl seninle tanışmak güzel, biz hastalarla ilgilenmiyoruz delikafadulden parti yapabilmek için sizi taburcu etmeye çalışıyoruzsırnaşık şey
tsk ederım cok ıyım sızlerın desteklerı sayesınde:)
Ohhhh valla Mizgin işte buldunaniknanik mezun olup işe başlarken daha önce çalıştınmı tecrüben varmı derlerse var dersin :teytey:bende yapacağım web sitemde seni yardımcım yapacağım.yazdıklarını yayınlayacağım.Boş duranı Allah sevmezmiş.hadi yeni işin hayırlı olsun bakalım..
haaa birde bana msn adresini yollarsan sevinirim.
içerik düşünmekten bi hal olmuştum ama artık buldum -tatlicadiarzu- hemde yardımcı bile buldum.bir çok şey tamam.kısmet tabi göreceksiniz inşallah.
Kallistecim Mizgin için bir başka yerde bir topik açsak da oradan konuşulsa olmaz mı?buradaki kan ihtiyaçları için iletişim ve diğer ihtiyaçlar biraz karışacak sanırsam
mrb nasılsınız
mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)[/QUOTE
senin gibi şeker bir kızı tanımak çok güzel,yakında yanına geleceğiz,öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniza.s.![]()
bebeğim asıl seninle tanışmak güzel, biz hastalarla ilgilenmiyoruz delikafadulden parti yapabilmek için sizi taburcu etmeye çalışıyoruzsırnaşık şey