- 5 Aralık 2015
- 33
- 30
- 3
Sağol cevabın için canim dün çok az muz ve elma ezip verdim karnı agridi hep agladi uyumak bilmedi gece muz ağır geldi galiba korkuyorum bisey vermeyedeMerhaba, oğlunuzun boyu iyi kilosu çok daha iyi :) tombişşş birşey sanırım :) benim oğlumda aynı şekilde 4.ayda 70cm 5.ayda ise sadece bir cm almıştı. Hiiiiç problem etmeyin. Ayrıca her çocuğun gelişimi o kadar farklı ki ... Sağlığı sıhhati yerindeyse çok şükür.. Artık büyüyorlar kilo alımı yavaşlatacak 300 ve ile 500 ve arasında değişebilir. Ben şimdi çorbasını yaptım içine brokoli de koydum ıspanakta karnabaharda ... :) gaz problemi (kolik) yoksa yedirin gitsin
Sağol canim tesekkur ederim mmAnnesiii daha 5 ayını yeni bitirmiş ve masallah sadece anne sütüyle gelmiş bu aya kadar sanırım ... Muz ağır gelebilir kabızlık yapmıştır kaka yapmasını zorlaştırır . Siz en iyisi brokoli karnabahar için acele etmeyin. En güzeli ona günlük süt ile yoğurt mayalayıp yedirin yarım çay bardağı kadar. Meyve püresi olarakta kış ayının vazgeçilmezi elma portakal ikilisini verin. Portakalı daha az koyun midesini kaynatmasın . (Bizimkine öyle oldu)
Canım neye üzülüyosun anlamadım ? Obez olmasına gerek yok. Zaten normalinden çok çok fazlaMerhaba kızlar
Oğlum dort ay kontrolünde 68 cm 8200 du şimdi beş aylık dünkü kontrolde 8500 çıktı boyunda aynı kalmıs üzüldüm yanı
Neler yapabilirim sutumde var ama ek gıda basla dedi hemsire
Kizimda var ama insan unutuyor neler yedirebilirim brokoli karnabahar gaz yaparmi
Yok canim yaa obez olsun hiç istemem zatenCanım neye üzülüyosun anlamadım ? Obez olmasına gerek yok. Zaten normalinden çok çok fazla
Hiç üzülnme bebeğin için 300 gram yeterli zaten. Ayrıca kilosuda maşallah. Evet zor ver kendin ye bebeğe bişey verme canım sütün yetiyosaYok canim yaa obez olsun hiç istemem zaten
Bu ay az almış boyuda aynı kalmış sutum vitaminli değil diye üzüldüm
Biliyosun yararlı şeyleri sevmiyorum nedense
Suçlu hissettim kendimi zorlayacagim kendimi bakalım
Yeşil mercimek pisircem bugün bari protein alırım biraz onada gecer
4. Ay 8 kilo 69 cmOğlum 4050 gr 53 cm doğdu. 1. Ayda 5 kilo 56 cm. 2. Ayda 6400 61 cm 3. Ayda 65 cm 7 kilo
Hay maşallah4. Ay 8 kilo 69 cm
ne zamandır yazmamışım 9 aylık oğlum 77 cm 9800 gr4. Ay 8 kilo 69 cm
Bnm oglumda 20 aylik 74 cm kilosu 9.700 cok uzuluyorm kilo almiyo sadece bni emiyo yemekle pek arasi yok memeden kesmeli miyim acabaKızım 20 aylık 82 cm ve 10 kilo o da zar zor alınmış bir kilo hiçbir şey yemiyor miniğim 3 aylık oğlan 62 cm 6,5 kilo
Benimki de o civar canim. Gayet normalOğlum 11 aylık boy 76 kilo 9.70 gr bana hala Zayıf geliyor ama bilmiyorum doktor çok iyi diyo her aylık muanemiz de Allah'a şükür sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?