Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim kızımın bugün kontrolü vardı 15 aylık boy 81 cm kilo 10.800kg maşallah zayıf biraz ama boyu çok iyi.

14 aylık oğlum boy 75 cm kilo 9500 nasıl düzelecek bilmiyorum. Bir doktor durumu normal diğeri ise gelişimi zayıflamış dedi.

Saat 10 gibi düzenli tahinli pekmez ve keçi boynuzu pekmezi veriyorum kiloda ve kanda çok işe yarıyor paylaşmak istedim ama 1 tatlı kaşığı

oğlumun 10 gün önce kontrolde 8 aylık 9 kilo, boyu 71 cm idi.

Benim oglum 2 bucuk aylik..
2 aylik kontrolunde boy 60 cm kilo 5.100 cikmisti :) 15 gun sonra bidaha kontrol bakalim :)

Bizimde dün vardı kontrolümüz kızın 5 aylık 69 cm 8.500 kilo doktor uzun bir kız olucak dedi. Sağlıkla inş.

Benim kızım kilo almıyor 2 aylık ama hala 4000 kg doktor sütun mu az dedi saģdim götürdüm bu süt yeterli dedi ilk ay 800 gr almıştı bu ay 600 gr almış doktorda gelecek ay tekrar bakalım olmazsa mama başlayalım dedi. Maşallah sizin çocuklarıniza darısı bana insallah

Kızlar merhaba 37+4 te 3 kg 45 cm Doğum yaptım.İlk ay 4400 kg 50 cm olmuştu kızım ..bugün 2 aylık aşısı için gittiğimde 4955 kg 54 cm olmuştu yani 555 gr almış ...bana az geldi, hemşire bazen boya bazen kiloya giderler diğer ay da bakalım öyle doktora görün dddi sizce hemen bi doktora gitmeli miyim ? Bebeğim zayıf geliyor bu arada çok hareketli hemşire bile şaşırdı boyunu zor ölçtü hareketli olduğu için

Bebeğim 3 aylık 7300 gr, boyu 64 cm sadece anne sütü. Maşallah yavrularımıza

Back