- 10 Mart 2014
- 815
- 712
- 133
Sıcaktan olabilir.Onceleri gayet iyiyidi emmesi bu hafta ter icinde kaliyorum. Emsin diye aglior reddeiyor memeyi nazara mi geldi bilmiyorum artik hava sicak o yuzdenmi sagmaya basladim sutum azalmasin diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcaktan olabilir.Onceleri gayet iyiyidi emmesi bu hafta ter icinde kaliyorum. Emsin diye aglior reddeiyor memeyi nazara mi geldi bilmiyorum artik hava sicak o yuzdenmi sagmaya basladim sutum azalmasin diye
Kac kilo dogdu masallahh3.ay kontrolunde 8700 gr 65 cm masaAllah subhanAllah:)
4100 gr dogdu hastaneden 3800 kiloylA cikmistik :)Kac kilo dogdu masallahh
Masallah iyi beslenmis benimki 2500 dogdu4100 gr dogdu hastaneden 3800 kiloylA cikmistik :)
Sağlıklı olsun yeter üzme kendini5 aylık olmasına 10 gün var şuan 7600 kilosu 68 cm boyu kilosu yetersiz mi 5 aylık bi bebek için 3420 kilo doğmuştu
Masallah ayni gidiyoruz sutunu sagiyormusun yoksa surekli emzirerekmi besliyorsun ben haftaya ise baslayacagim icin biberona basladim hem emziriyorum hemde 1öğün sagarak biberon veriyorumBenim kızım 3.5 aylık 5.700 61 cm
37 haftalık 2800 47cm doğmuştu
Sadece anne sütü
Bugun 3.ay muayenesine gittik ayni degerler 3850 60cm sadece anne sutu aliyor devam edelim boyle dedi.Benim kızım 3 aylık.kilosu:5850 boyu:60cm
Ben de dün doktor muayenesinden gelince yazmıştım:) benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor,doktorlarımız aynı şeyi söylemiş:) kaç gr almış sizin bebeğiniz bu ay peki??Bugun 3.ay muayenesine gittik ayni degerler 3850 60cm sadece anne sutu aliyor devam edelim boyle dedi.
Ben hergün bi kez sagdım buzluga attım kızımı emzirdim sagıp vermedim gecen hafta işe basladım ama malesef buzluktaki sütleri içmiyor sizde mutlaka deneyin çözdürüp içitormu diye bir dünya süt duruyor ne yapıcam bilmiyorum onları iş yerinde sagıyorum ertesi gün içiyor dün doymamıs 1 ögün mama verdik malesefMasallah ayni gidiyoruz sutunu sagiyormusun yoksa surekli emzirerekmi besliyorsun ben haftaya ise baslayacagim icin biberona basladim hem emziriyorum hemde 1öğün sagarak biberon veriyorum
maşallah senin iyi çıkıyor benım en fazla 120 cıkıyor 3 saatte bır yok uykuda bıle ıcıremıyorumGonder biz icelim yazik gece veya uykuda icmiyormu? Ben denedim cozunen sutu taze gibi severek icmedi tabi ama neticede icti.bende dolapta 100er ml posetleyerek stokladim 1kg sutum var.emzirmedigimde 2-3saatte bir 170-200ml cikiyor ama emzirdikten sonra aksamlari 50ml zar zor cikiyor. Is yerinde sagdigin sutu nasil muhafaza ediyorsun?
Oğlum 3400 doğmuştu 3 gün sonra adıyla gotureceğim orada da yetersiz kilo almış derlerse uygun mama denemeyi düşünüyorum mama vermeyi hiç istemiyordum seviniyordum Sütüm olduğu için ancak onun sağlığı için ne gerekliyse yapmalıyımBebeginin dogum kilosuna bagli.3kg dogan bir bebek icin 5200guzel ama 4kg dogan icin az.ilk 3ay zaten ayda 1er kg aliyorlar.sonra giderek azalacak 750-600-500 diye..persentil tablolarina bakarak da ogrenebilirsin.