Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
5 aylık olmasına 10 gün var şuan 7600 kilosu 68 cm boyu kilosu yetersiz mi 5 aylık bi bebek için 3420 kilo doğmuştu

Benim oglum da haftaya 3aylik olcak 5600gr 59cm.benimkide 2500gr 47cm erken dogumdu ama akranlarini yakaliyor cok sukur.

Benim kızım 3.5 aylık 5.700 61 cm
37 haftalık 2800 47cm doğmuştu
Sadece anne sütü

Benim kızım 3.5 aylık 5.700 61 cm
37 haftalık 2800 47cm doğmuştu
Sadece anne sütü
Masallah ayni gidiyoruz sutunu sagiyormusun yoksa surekli emzirerekmi besliyorsun ben haftaya ise baslayacagim icin biberona basladim hem emziriyorum hemde 1öğün sagarak biberon veriyorum

Bugun 3.ay muayenesine gittik ayni degerler 3850 60cm sadece anne sutu aliyor devam edelim boyle dedi.
Ben de dün doktor muayenesinden gelince yazmıştım:) benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor,doktorlarımız aynı şeyi söylemiş:) kaç gr almış sizin bebeğiniz bu ay peki??

Benim oglum 36haftalik dogdu.2560gr 47cm dogdu.1.ay 3850 52cm 2.ay 4980 57cm 3.ay 5850 60cm geldi.giderek kilo boy egrisi dusecekmis.

Masallah ayni gidiyoruz sutunu sagiyormusun yoksa surekli emzirerekmi besliyorsun ben haftaya ise baslayacagim icin biberona basladim hem emziriyorum hemde 1öğün sagarak biberon veriyorum
Ben hergün bi kez sagdım buzluga attım kızımı emzirdim sagıp vermedim gecen hafta işe basladım ama malesef buzluktaki sütleri içmiyor sizde mutlaka deneyin çözdürüp içitormu diye bir dünya süt duruyor ne yapıcam bilmiyorum onları iş yerinde sagıyorum ertesi gün içiyor dün doymamıs 1 ögün mama verdik malesef
Kaç ml sagıyorsun bide kaç saatte bir

Gonder biz icelim yazik gece veya uykuda icmiyormu? Ben denedim cozunen sutu taze gibi severek icmedi tabi ama neticede icti.bende dolapta 100er ml posetleyerek stokladim 1kg sutum var.emzirmedigimde 2-3saatte bir 170-200ml cikiyor ama emzirdikten sonra aksamlari 50ml zar zor cikiyor. Is yerinde sagdigin sutu nasil muhafaza ediyorsun?

Gonder biz icelim yazik gece veya uykuda icmiyormu? Ben denedim cozunen sutu taze gibi severek icmedi tabi ama neticede icti.bende dolapta 100er ml posetleyerek stokladim 1kg sutum var.emzirmedigimde 2-3saatte bir 170-200ml cikiyor ama emzirdikten sonra aksamlari 50ml zar zor cikiyor. Is yerinde sagdigin sutu nasil muhafaza ediyorsun?
maşallah senin iyi çıkıyor benım en fazla 120 cıkıyor 3 saatte bır yok uykuda bıle ıcıremıyorum :(
cadı anlıyor benım 2 lıtre var süt nerdeyse yogurt yapmayı denıycem ek gıda dönemınde bakalım tutucakmı

Merhaba benim oğlum 2 aylık oldu boyu 60 cm kilosu 5200gram Dr sınırda kilo almış mama ver sütun az dedi ama oğlum emzirince doyuyor kendisi bırakana kadar emziriyorum tekrar verdiğimde diliyle itiyor mama yaptım verdim yendikten sonra yemedi sizce nasıl normal mi

Bebeginin dogum kilosuna bagli.3kg dogan bir bebek icin 5200guzel ama 4kg dogan icin az.ilk 3ay zaten ayda 1er kg aliyorlar.sonra giderek azalacak 750-600-500 diye..persentil tablolarina bakarak da ogrenebilirsin.

Bebeginin dogum kilosuna bagli.3kg dogan bir bebek icin 5200guzel ama 4kg dogan icin az.ilk 3ay zaten ayda 1er kg aliyorlar.sonra giderek azalacak 750-600-500 diye..persentil tablolarina bakarak da ogrenebilirsin.
Oğlum 3400 doğmuştu 3 gün sonra adıyla gotureceğim orada da yetersiz kilo almış derlerse uygun mama denemeyi düşünüyorum mama vermeyi hiç istemiyordum seviniyordum Sütüm olduğu için ancak onun sağlığı için ne gerekliyse yapmalıyım

Back