Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah bebişlere fındıkiçi sadece anne sütümü cnm maşallah kilosu çok ii allah nazarlardan sakalsın...

aslında resimlerde tombik görünüyorrr...bizimkini sölemiycemm nazar değerr..burda daha okadar görmedimm..doğumlaa kilo arasındaki farkı

minenilcim senin kızın avatardaki rsmine bayılıyorum
tam bir melek..prenses gibi maşallaaaaahhh

:asigim: teşekkür ederim canım... ama o eskidendi artık ööle uyumuyo pek daha bi triplerde artık uyurkenkaydirigubbakcemile3 hele uyanırken sinirini görmelisin:ecrin_bebek:

Kizlar bebişim yine az kilo almiş.
5370gr olmuş.550gr almiş.mamada veriyordum ama almamiş yine kafayi yiyecem.canim çok skkin,ağlayacam şimdi nerdeyse.doktor mamayi ara ara değil sürekli ver ve 15 gün sonra tekrar getir,kilo kontrolü yapalim.yine azsa bazi tahliller yapacam dedi.inşallah normal çikar oğlumun kilosu.normalde şuan 6340gr olmasi gerekiyormuş.az buz değil,1kilo eksiğimiz var.

Bide bugün özel aşimiz vardi.rota virüs aşisiymiş(adi rotenx).ağizdan yapiliyomuş.eczaneye almaya gittik.ama alamadik.130ytlymiş.yoktu yanimizda o kadar.bide ona üzüldüm.

canım üzülme ya benim kızım doğduğundan beri çekiyorum ben kilo problemi. biliyorum mama vermek istemiyorsun ama çocuğunun kilosundan daha önemli değil takma kafana ben artık kanıksadım mama olayınıhemen kötü şeyler düşünme mamayı biraz arttır bak nasıl kilo alıyo.
aşı konusuna gelince öyle hemen olması gerekmiyo yani şimdi alamadın diye geç kalmış falan olmayacaksın hem bi de şöyle düşün normalde kendin için almaya gitsen ve alamasan konusunu bile yapmazsın oğlun için alacaksın ya annelik duygusallığı işte bugün olmaz yarın olur sıkma canını annesi:1hug:

kızlar bugün iğnemız bardı 2 aylık olduk..bır verem aşısı yaptılar koldan bıde bacağından karma aşı yavrum un canını yaktılar ama allahtan çok ağlamadı...bu arada kontollerımız yapıldı.6300 gr olmuş boyu 64 cm baş cevresı 41 cm olmuş..1 kılo almış 1 ayda..bundan sonra daha az alırlarmış..kılosu gayet ıyi dedıler..
ayerbacım sıkma canını arkadaşımm..bu aydan sonra toparlar inşallah bebeğin kılosunu ..mama b,vermen gerekıyorsa ver canım ne bebkler var mama ile büyüyen..senınkı en azından 3 aydır sadecer sneını sütünü emıyor..benım arkadaşım hıç emzıeremedı sütü olmadığı için ılk gunden berı mama verdı bebişi lşimdi bır yasında gayet sağlıklı ..zayıf bır bebk olarak buyudu halal yaşıtlarına göre çok kılolı,u değil ama hepsınden daha önce yürüdü..senın bebeişinde toparlar canım kendını .. bu arada royta vırus aşını her doktor taviye etmıyor..ama yaptırmak ıstersenbu gün olmazsa yarın alır yaptırısın merak etmem canımm...üzme kendıneı herşey düzelır..

kızlar bugün iğnemız bardı 2 aylık olduk..bır verem aşısı yaptılar koldan bıde bacağından karma aşı yavrum un canını yaktılar ama allahtan çok ağlamadı...bu arada kontollerımız yapıldı.6300 gr olmuş boyu 64 cm baş cevresı 41 cm olmuş..1 kılo almış 1 ayda..bundan sonra daha az alırlarmış..kılosu gayet ıyi dedıler..
ayerbacım sıkma canını arkadaşımm..bu aydan sonra toparlar inşallah bebeğin kılosunu ..mama vermen gerekıyorsa ver canım ne bebkler var mama ile bremedı sütü olmadığı için ılk gunden berı mama verdı bebişi lşimdi bır yasında gayet sağlıklı ..zayıf bır bebk olarak buyudu hala yaşıtlarına göre çok kılolu değil ama hepsınden daha önce yürüdü..senın bebeişinde toparlar canım kendını .. bu arada rota vırus aşını her doktor taviye etmıyor skaıncalarıda oolabılıyormuş..ama yaptırmak ıstersenbu gün olmazsa yarın alır yaptırısın merak etme canımm...üzme kendıneı herşey düzelır..:teselli:

günaydın kızlar bizde bugün aşıya gittik .. 6160 gram ve 65 cm olmuşuz maşallah kızıma hem verem aşısı hem karma aşı oldu elifim..

rose canım ağızdan damla vermediler dimi sizede .. önceden poli (çocuk felci aşısını ) veriyolardı ..

bizde dun verem aşısı ve karma aşısını olduk...bebeğim dunden beri nerdeyse çok az emdi...uyanık oldugunda bir ağlaması var içim içimi yiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…