Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
azmı dedi minelincim kilosuna doktor

hayır az demedi de biz ilk 1 ay saçma sapan bi şekilde kilo alamadıkta ondan bi de doğum kilosu düşük olunca kilo alımımızda paralel olarak az oluyo...ama 2. ay iyi topladık Allaha şükür.

bugun aile doktorumuza gittik bir aylik kontrolumuz icin gunumuz 19 da ama ondan once kendi doktorumuza goturdum kizimi su an 1 ay ve 6 gunluk
kilosu 4kg320 iyi mi kizlar kotu mu ?

çorumlucum bence ii kızının kilosu doktorda zaten sölemiştir iyi olduğunu bişi demedimi

sewinmdim minenilcim bizimkide 1.5 aylık 4500 çıktı 3 eylüldeki kontrolde 750 gr almış doktor fena deil dedi mama vermiyorum şimdilşik dedide onun için sordum ama kime sölesem ii dio kilosuna bakalım 17 sinde sağlık ocağına gididcez en son 4300 çıkmıştı orda ne kadar çıkıcak inş ii kilo almıştır...

Kızlar benide listeye eklermisiniz benim oğlumunda dün kontrolü vardı ilk ay 4.810 gr

Son düzenleme:
Ya kıslar bebişlerinizin kilosuna takmayın bu kadar kafayı yaa her bebegin yapısı farklı kimi zayıf olcak kimi tombul aynı bizler gibi..karsılastırma yapmayalım nolur siz boyle kafayı taktıkca ben cok uzuluyorum corumlum tabiiki iyi kilosu canım benim

Bu arada anne sutu sadece arzucum bidenem benimki de :)

DÜZELTTİM CNM AMA ARZU KİM:dilcikar::dilcikar:

teknolog.......Doğukan........3.430...5ocm ......... 4730gr(beziyle tartılmıuştı- 4.600 yazabilirsin )-55cm.....ANNE SÜTÜ.....22 inde 2 ay kontrolü daha gitmedik...

Son düzenleme:
Deniz, 50 cm 3300 gr doğdu, 10. gün 3440, 30. gün 3650 ve dün gittik 2 aylıkken 4800 gr olmuş boyunu ölçmediler canım, benide eklermisin

BEN EKSİK YAZMIŞIM..
DOĞDUĞUNDA KİLOSU.3.315 gr dı 50.cm boy
5 ağustosta doğdu
annesütü veriyorum sadece

a.s.

canım kızımın dün kırkıydı. dün tartırdık 4100 geldi minik kuzum beslenme şekli de ANNE SÜTÜ.Buarada en miniğiniz bizmişiz :teytey:

bızım de beslenme seklı sadece anne sutu hepınızın bebegıne saglıklı
gunler dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…