Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar listeniz varsa Ege yi ekleyin... 5 buçuk aylık 11 kilo 72 cm.... Öptüm.. Allah hepimizin bebişini nazarlardan korusun..

bıdışım maşallah sen naptın yavrumm...listeleri alt üst ettinn...maşallah seninki çok iiri bir bebekk....

bıdışım gerçekten maşallah.anam neyle besliyorsun bizede söyle.veya anne sütü veriyorsan sen ne yiyorsun.

hahahahaha:))lal sen yine kriz takılırsin şimdi gördün tosuncuk kilosunu...ver sen bana senin kızı besiye çekemm:)))

olur valla veriyim gerçekten takıntı yapmaya başladım ya:))kız benimkinden 1 gün küçük düşün maşallah maşallah nazar deydirmeyelim tosuna.rosede uyku için istedi bizimkine acık sürtek dedi bende det dedim benim kızıma kimse sürtemez dedim git merveyi sürt dedim:)))

:roflol::roflol::roflol:lülülülülülüalemsin yawwww dürttürme dabii....dürttürülürmüüü..melekime kimse dokinmesin lennn yakarımmmklava::1hug:

Son düzenleme:
bizde yarın gidice bakalım bizimki ne kadar olmuş 5.5 aylıkken 8.200gr dı boyu 67cmdi
yani 10gün önce
yarın kaç kilo çıkıcak bakalım fazla değişiklik yoktur heralde
tüm kuzulara maşallahh

vaşşa maşallah bebilere hakkat bıldışım sne ne yedınde bu kadar kılo aldırdın bebiye benımkı 9000 gr 72 cm kılolu dıyordum ama senınkını okuyunca maşallah dedım yanıııı...

:)))) kız hilmişş napıon bende bu saate genelde uyrum ama ege geç uyud bugün bakayım dedim bi napıo kızlarrrr...

kızlar oğlumun saçlarını kestirdim çok önüne geliodu çok beğendim bakalım szilerde beğencekmisiniz kafasının şeklid pek güzelmiş bebeğiimn hiç görmemiştim doğdundan beri:)))

Ay maşallah çok tatlı olmuş ya.maşallah ne güzel saçları var bizimki gibi kel değil.Çabuk itiraf et fönmü çektin sen egenin saçlarına.çok güzel gözüküyor.

uyyyy caponummmmm yerim benn seniiiii.. derli toplu koca adam olmuss mucuuukssss

denizcim kacirmisim seni yha anketlerde takliodum bidenem öptüm senide.

Aman ysinler senin oglusunu masallah evet surati acilmis oglanin vallaha oh op benim yerime pasayi

Saolun kızlar Oğluma anne sütünden başka bir şey vermiyorum... Ben de ne bulursam yiyorum.. ama en çok helva, üzüm, su, tatlı, tavuklu prinçli çorba içiyorum.. Meyva yiyorum. Hamileyken daha az yemek yiyordum. Şimdi hiç aç kalmamaya özen gösteriyorum.... Ama suyu 5 litre falan içiyorumdur her haldi... Çayı kahveyi çok az, kolayı asla içmiyorum.. Hazır meyva sularıda içmiyorum. Bol bol komposta..

kızlar oğlumun saçlarını kestirdim çok önüne geliodu çok beğendim bakalım szilerde beğencekmisiniz kafasının şeklid pek güzelmiş bebeğiimn hiç görmemiştim doğdundan beri:)))

Canım saatler olsun.... Çok yakışmış bebişine eli yüzü açılmış. Allah nazarlardan saklasın

bıdışım sanada maşallah ya iyi yiyorsun.ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum.süütte kalmadı zaten.hamileyken ne güzel yerdim ya...

denizcim harika olmuş ege bey,çok yakışmış saçları.benimki keltoş bişey hiç kesilecek gibi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…