Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki de zayıf, buradaki bebekleri görünce kompleks yapıyorum. 3.aya kadar 800-1050 gr. arası kilo aldı, 4. 400 gr ve 5. ay 600 gr aldı. 3000 dü hastane çıkışımız işte ancak 6900 oldu. Doktor normal diyor ama bana az gibi geliyor. Ne yapayım ek gıda vermiyoruz benim sütle ancak bu kadar. Kafaya takma sen de. Her bebek farklı, zayıf olsunlar boşver. Bi de benimki çok hareketli bıraksan yürüyecek, kaka sayısı günde hala 3ün altına inmedi, 5e kadar çıkabiliyor. Yediğini atıyor, seninki de öyledir belki. Seninki kaç kilo bu ay?
benimki çıplak 6200 canım boyu 67cm.benimkine az dedi kontrole aldı 20 gün sonra gene gidicez bu arada hiç bişeye başlıyamadım bir iki sefer havuç suyu elma suyu ama artık başlıcam başlamalıyımda
az önce aşıdan geldik.
kızım tam 4,5 aylık oldu.
kilosu 7.950 gr.
boyu 68,5 cm.
1 ayda 1100 gr almış, boyuda 6 cm uzamış, çok gibi geldi bana. ebelerde bişey demedi, kendi doktorunada henüz gitmedik. gerçi çokta olsa sadece anne sütü aldığı için yapacak bişey yok :jeyyar: henüz ek gıdaya geçmedim, 6. ayda geçicez inşallah. sengözlerimebaksanab
benim oğlan tam 5 aylıktı gittik aşı içinn 8700 68 cm bizimki tosuncuk iri maşallah .....dedim bizim gibi olanda varmış ne güzel... bazen kaynanamlar arkadaşlar 9 aylık de diyorlar ne diyecemm...sanki ne zzman doğduğu belli değilmiş gibi:)))