Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanay canım maşallah kızına mankenmi olcek nee...ossun sossunn...esmer güzeli mankenler gibi melek olsunn..
benım kızım da bugun 6 aylık oldu.kontrole gıttık asımız 26 ocakta.8 kılo 71.5 cm.cok sukur kılosu ıyı cıktı.boyu da 10 aylık bebek boyundaymıs yanı cok uzunmus.anne ve babaya cekmıs.o yuzden 8 kıloyu hıc gostermıyor.artık et ve tavugu blendırdan gecırıp verebılırsın kahvaltıya da baslayabılırsın dedı.et suyu hazırlayıp buzluga atmalıyım.bu ay 600 gr almıs.doktorum cook ıyı dedı.kılo alımında gece beslenmesı cok onemlı.bır ay kızım cok az kılo aldı.o ay gece cok az emıyordu.zaten 2 kez kalkıyor.sımdı de oyle 2 kez kalkıyor fakat emdıkten sonra tekrar sagıyorum ve verıyorum.cunku o kendısının doydugunu doymadıgını bılmıyor.gece uykularım cok bolunuyor cunku sagmak da cok zor.fakat ne yapalım onlar ıcın her seye deger.
yaaa benim kuzum cokmu küçük kalmış 7 kilo 64 cm..sanırım ufak tefek bişey kalıcak...çok cnm sıkılıyor çoooooookkkk....
canım hidenim maşallah tombik olmuş egoşum..maşallahh...ilaç içtiğiniz için düzelme vardır ama geçmiştir daha reflüde bir yıl devamlı tedavi şart olduğunu biliyorum daha sonra kesiliyor ilaçlar bebeklerdede aynen öyle bir uygulama olabilir...öptüm pamuşuu...yerim ben onii..haaa evet sen lliste yazmıştınyaa..len dedim benim kadar yiyor oğluşş..baya fazlaydı azalması iyi olmuşş..mideyi fazla yormamış olurr...