hilmiş maşallah canım efe beye allah nazarlardasn korusunn..amiliecim senın bebeğinede maşallahh...rhodoracım sıkma canınını canım normaldır bu ay toparlar sende doktorun dediği gib diikkat et kendıne..
bızde 3 aylık kontorlune gıttık oğluşum 7500 kg 68 cm ..sadece anne sütü verıyorm ama hemşire normal dedı sadece sakın ek gıda verme dedi..bakalım 4. ayında nekadar olacK TOSUNUMUMM...
doğum kilosu 3,230 gr boy 51 cm
1.ay 5,400 gr 57 cm
2.ay 6,400 gr 62 cm
3.ay 7,400 gr 64 cm
4.ay kontrolüne haftaya gideceğiz. aşımız da o vakit olacak. kendim tarttım, şuan 8 kg civarında. boyu da heralde 2-3 cm daha uzadı. kesin sonuçları haftaya bildiririm.bu arada beslenme şeklimiz: anne sütü. mamaya geçmedik.
Selin'im doğduğunda 3360 gr ve 49 cm idi.
3. ay sonunda 5268 gr ve 57 cm geldi.
Sizin bebişlere göre 1 kilo eksiği var kızımın...(
Maşallah bebeğine, benim kızımda aynıydı, gören obez mi diye soruyodu ama doktor kontrolündeydi. Baba tarafı yapılı olduğu için problem yoktu yani. Ben 4. ayda meyve sularına başladım, 6 ay emdi ve bıraktı. Herşeyi tattırdım.Şimdi 3 yaşında ve hiç yemek seçmiyor, bizimle beraber sofrada yer. abur-cuburu yoktur. 3 yaşında 22 kilo ve 1.12 cm boyu var. Kemik gelişimi testi yaptırdım 4-5 yaş gurubu çıktı. hihoyyytÖnden gidiyo büyümesi ama çok sağlıklı kızım maşaallah. Görüntü olarak ta 5-6 yaş gösteriyor, Biz alıştığımız için normal geliyor. Başka yaşıtlarını görünce bu çocuklara bakamamışsınız çok küçükler diyoruz.:roflol:
Selin'im doğduğunda 3360 gr ve 49 cm idi.
3. ay sonunda 5268 gr ve 57 cm geldi.
Sizin bebişlere göre 1 kilo eksiği var kızımın...(
maşallah canım sadece anne sutu alıyor demı?amilie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?