Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
YA KIZLAR BİZ HALA EŞİMLE KIZIMIZIN İSMİNE KARAR VEREMEDİK KAÇ ZAMANDIR KAFA YORUYORUZ AMA YOK:1no2:
ASLINDA BENİM
BEGÜM
DEFNE
CEMRE
ELA İSİMLERİ HOŞUMA GİDİYO AMA GELİN GÖRİN Kİ EŞİMLE ANLAŞAMIYORUZkötükedihüso
EŞİM TUTTURMUŞ KIZIMIN İSMİ A HARFİYEL BAŞLAYACAK DİYE KENDİ İSMİ A İLE BAŞLIYOR YA GÜZEL Bİ İSİM BULSA AMENNA.... AMA OF NE YAPACAĞIZ BİLMEM Kİ

benimde kızım olacak allahın izniyle adı elif nisa olacak allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada versin amin

bızde halen karar vermıs degılız sımdıde
eylul
ceylin
sude
beren
isimlerini dusunuyoruz cok zormus bebege ısım bulmak

Defne :ecrin_bebek:

bızde halen karar vermıs degılız sımdıde
eylul
ceylin
sude
beren
isimlerini dusunuyoruz cok zormus bebege ısım bulmak

eylül:ecrin_bebek:
beren:ecrin_bebek:

Favorilerim :)

ya ewt kıslar bende isim arıyom kızıma daha karar veremedik naz ismini düşünüyorum bi ama yinede emin degilim işte

Kızlar bende BERFİN ismini çok beğeniyorum ama koymaya da çekiniyorum açıkcası son zamanlarda bu isim hep bi kürt ismi gibi anılıyor mesala geçenlerde bankada çalışan bi bayan vardı onun adıda Berfindi memnunmusun ısmınden dedım bazen telefon edip küfür edip kapattıkları bıle oluyor dedi insan kararsız kalıyo boyle duyuncada

AYMİLA benim hoşuma gider hep
bizde i harfi ile çok aradık sonunda ilke deniz de karar kıldık

kızlar sizce ÖZGE mi BERİL mi daha güzel
Ben Beril i tercih ederdim.

AYMİLA benim hoşuma gider hep
bizde i harfi ile çok aradık sonunda ilke deniz de karar kıldık
İdil
İrem
İlayda
İnci

Bunları düşündünüz mü? Ben İrem i çok beğenirim çok moda oldu birden.
Biraz da İlhan İremci olduğumdan sanırım D:sm_cool:

kız olsaydı idil irem olacaktı zaten canım ama erkek olunca ilke deniz dedikgamyoncuiremsu

Ay kendimeçok güldümmmm var yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: Hemen kız isimleri mi yazmışım :))))))
Dalmışım walla.Benim aklım hep kız isimlerinde sanırım.
Erkek için İlke hoş canım.Hele Deniz süper.

Benim de geçenlerde duyduğum bir kız ismi kafamı çok karıştırdı... Kociş bu saatten sonra isim değişmez diyo ama kararı siz vereceksiniz :)

Sizce hangisi daha güzel?

Mısra mı (şiirde bi dize)
Bengisu mu (sonsuz yaşam suyu)

Kızımın yarım adaşının ismini mi değiştireceksin elmalı turta yaaa. Olmaz ama. O isim ona yakıştırıldı, ona böyle seslenildi. Doğmuştan ne farkı var ki onun şimdi. Bir deri uzaklığında sana. Bence eşin haklı. Bu saatten sonra değiştirilmez ismi. Aylardır ona Bengisu diye hitap ediyorsun. Hem bence Mısra'dan daha güzel bir isim. Yani bence...

Kızımın yarım adaşının ismini mi değiştireceksin elmalı turta yaaa. Olmaz ama. O isim ona yakıştırıldı, ona böyle seslenildi. Doğmuştan ne farkı var ki onun şimdi. Bir deri uzaklığında sana. Bence eşin haklı. Bu saatten sonra değiştirilmez ismi. Aylardır ona Bengisu diye hitap ediyorsun. Hem bence Mısra'dan daha güzel bir isim. Yani bence...

bende sonun da karar verdim kızımın adı beren suna olacak nasıl kıslar güzel mi

Alemsin Dark'cım :)) Ama haklısın da Mısra'Nın söylenişi biraz zor gerçekten..
Açıkçası Mısra bande çok güzel çağrışımlar yaptı... Şair ruhlu muyum neyim :)

Julianne'cim, ben bastırsam da eşim hiç yanaşmıyor zaten... Aynı sen!
İkincisi de kız olursa Mısra olur diyo...
Haklısın bugüne kadar ona hep Bengisu diye hitap ettik ama keşke MIsra'yı daha önce duysaydım...

ay anacım nolcak değiştirseniz ..sonra pişman olmayın ..bak biz 6. aydan sonra değiştirdik
kızımın adı artık pelin duru :)) tabi yine değişmesse ...berfin nazlıydı olmadı kısmet değilmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…