Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya biz berfin nazlı koymuştuk sanırım vazgeçiyoruz bu isimden şimdi gündemde selen ve pelin var bakalım hangisi olur ..

merhaba kızlar,ben 32 haftalık hamileyim bi oğluşum olacak,adını murtaza efe koyacağız inş. çok güzel bi duygu çok hareketli tekme atıp duruyo,allah isteyen herkese nasip etsin...
minik paşam seni kollarıma alacağım günü bekliyorum

benim ogluşum olacak adını ayberk diye düşünmüştük ama hale sayesinde batın isminide takmış durumdayım bu sıralar

Batın benim favori ismimdi erkek olsaydı hiç düşünmeden koyacaktım ama malumunuz kızım olucağı için :CüvCüv: Elisa Ada düşünüyoruz adını Allah kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi önemli değil

sekreter hadi bakalım kız ismi bul şimdi aklında varmı ayberk de çok güzel di oğluşuna ama kısmet iştee hayırlısı

bende Buglem ismini koymayı düşünüyorum anlamı çok güzel cenneti müjdeleyen melek demek.ama kayınvalidem istemiyor bu ismi sizce nasıl arkadaşlar?

bence söylenmesi, anlaşılması zor isimler koymayalım çocuklarımıza... bütün hayatları boyunca çile çekerler. hep yanlış yazılır, yanlış anlaşılır. uğraşıp durur. sırf bu yüzden bazı isimlerden ben de vazgeçiyorum. ay hala bi karar veremedik :))

ben evin tek kızıyım o yuzden oğlum olursa babamın adını koyucam derdim rabbim nasip etti mehmet buğra düşünüyorum mehmet babamın adı buğrada eşimin beğendiği isim hayırlısı olsun sağlıkla kucagımıza alırız inşallah ben bebeklerin zaten ismiyle doğdugunu düşünüyorum

ewt kıslar ya ne koycam şimdi ben kızımın adını ya sabahtan beri iki isim arasında kaldık koçişle
biri suna naz digeri ise berfin sizce hangisi

İKİSİDE ÇOK GÜZELLER CANIM..
BENDE KIZIM OLSAYDI ADINI BERRA KOYMAYI DÜŞÜNÜYODUM..
BİDAHAKİNE İNŞ.kaydirigubbakcemile3

anam hatunlara bak kızımın adını çaldılar hemen
hoop sekreter hn açılın bakim..siz daha yenisiniz buralarda ..berfin haaa ...
şaka bir yana berfin benim kızımın adı olacak hamile kaldığım günden beri düşündüğümüz tek isimdi ama sanırım araya başka isimler karışıyo..berfin güzel isim koyabilirsin ama neden sadece 2 isim arasında kaldın ki..bir sürü güzel isim var..

mana olarak çok guzel olsada kulaga hoş gelmeyen söylenmesı zor ısımlerı neden tercıh edıyoruz ki.....
neden hep degıısklık içerısındeız.. o kadar guzel isimler var kı....

bazen de manası kötu ama kulaga hos gelen isimler tercıh edılıyor bu da benı rahatsız edıyor açıkça...

ama tabı kı zevk ve istek meselesi....

ben kızım olursa ayse melek dusunuyorum bu arada......

oğlumun adı da alp zaten..........

sekreter cim ikiside güzel ama bence berfin daha da güzel

buglem de çok hoş bir isim anlamıda çok güzelmiş siz beğendikten sonra kaynanan ne karışıyor

bizimki henüz adı ne olacak diye sormadı bile daha doğrusu bana bişi demedi ama görümcem abisine ( eşime ) sormuş oda söylemiş pek hoşlarına gitmemiş kim ne derse desin kızımın adı cinsiyetini öğrendiğimizde kesinleşti ondan başkada isim düşünmedik zaten kaynanam beğenmiyor diyede değiştirecek değilim hamile kalana kadar çektiğim sıkıntıyı ve hamile kaldıktan sonraki yaşadıklarımı ben bilirim ...........çok kızgınımm çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…