Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya tabi çok isterse değişirler ama tek taraflı bir istek söz konusu :)) Eşi alışmış Bengisu ya ee babayı da kırmamak lazım.Bengisu 2 isim gibi olmasa Mısra da kunulabilirdi ama Bengisu zaten 2 isim gibi.

Bende bi ara Ceren Su düşünmedim değil :)
Sonra Pelin,Duru,Dilara,Simge,Ecem,Beril,Beren,Ecren.... ben hepsini birden koymak istiyorum aslında :KK70:DD Hatta tek başına Su
Bende bazen başka isimlerden de şu da güzelmiş felan dediğimde eşim yok Ceren güzel diyor hemen :) Alışmışlar

ben Duru yu TRT de 7 tepe İstanbul dizisini izlerken çok sevmiştim..
O kadar çok ki güzel isimler insan hepsini tatmak istiyor :)

mrb kıslar nasılsınız bızde hala ısımde karar veremedık oğlusumuz olcak ama ilk hamile kaldıgımda ben emir olsun dedım ama kayın valıdem ve kayınpederım pek o taraflı degıl ondan hevesim kırıldı bıraz ama esım emır dıyor hala alperen ıstıyor esmın ailesı ama sıyası ısım bana gore alperen ondan ben pek taraflı degılım Ne DERSİNİZ KIZLAR SİZCE EMİR GUZEL İSİMMİ ANLAMIDA IYI PEYGAMBER SOYUNDAN GELEN DEMEK FİKİRLERİNİZİ BEKLIYORUM CANLARIMMM...

Siz beğenmişsiniz bence kayınvaliden de bi zahmet karışmasın.
Sizin evladınız en doğal hakkınız beğendiğiniz ismi koymak.
Emir daha güzel..

Sekreter sen de Beren Su koysaydın canım :))))) Şaka bir yana adıyla yaşasın Beren Suna.

Elmalı Turta neyse değişmiyormuş:) İyi bari...

Gülçiçek sen ve eşin istedikten sonra bence başkalarının fikri o kadar da önemli değil. Haklısın diğre siyasi çağrışım yapıyor. Emir, güzel bir isim.

benim güzel kızımın adı da Zeynep Lal olacak inşallah.Bbabası Zeynep İlkim diyor ama o zaman da cok uzun oluyor.Güzel çocuklarımız adlarıyla yaşqsın inşallah.

bizim de ismimiz duru olucak hayirlisiyla .. Daha kiz olacağini öğrenmeden hep duru diye seviyorduk :) allah gölümüze göre verdi :))

bizde kızımıza defne ismini düşünüyoruz daha çok babası istiyor ama daha erken gibi geliyor bana.....belki değişebilir kararlar...

erkek olsaydı da Batınalp ismini düşünmüştük....ama kısmet olmadı...

bizde kız olursa NAZENİN düşünyoruz . erkek olursa birkaç seçenek var ATEŞ, TOPRAK , ÇAĞRI ,BURAK .

kız olursa DİDENAZ veya DİLANAZ da olabilir arkadaşlar erkek ismi olarak BALAMİR nasıl olur anlamı İMPARATOR

tşkler kıslar fıkırlerınız ıcın dedıgım gıbı olumsuz dusuncelerle karsılasınca hevesım kırılıyor buyuk ıhtımal emır olcak yanına bır ısım belkı eklerız kıslar

kızlar bızde herhalde kızım dogunca ısmıne karar verıcez eylül ismini cok begenıyorum su sıralar yol aradasım dızındekı elul cok tatlıı onada cok yakısmıs :nazar:

kocam EMIRALP konusunda kararlı ama bılemıyorum
bende begensemde dogana kadar karar vermeyelım dıyorum nedense

kızalr ya ben bir türlü isim bulamıyorum.önce bennu dedim sonra özge şimdi ikisindende vazgeçtim.
yardımcı olursanız sevinirim sizce şu 3 isimden hangisi en güzeli
SEYRA
ÖZGE
CANSU

SEYRA cım bence bennu çok güzelmiş.tekrar düşünebilirsin.
bir de serya yerine seray da olabilir.çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi.Kızım olsaydı ben seray düşünmüştüm.

Özge ve Cancu çok var gibi sanhi.

[
Ben de bir anket yapayım...
B] Oğluma tuna ismini koymayı düşünüyorduk.Bugün eymen ismi de takıldı kafama.Eymenin anlamı daha güzel geldi.Sizce hangi isim güzelll arkadaşlar???[/B]

[
Ben de bir anket yapayım...
B] Oğluma tuna ismini koymayı düşünüyorduk.Bugün eymen ismi de takıldı kafama.Eymenin anlamı daha güzel geldi.Sizce hangi isim güzelll arkadaşlar???[/B]

bence EYMEN veya ALİ EYMEN de olabilir

X