- 31 Ocak 2022
- 184
- 286
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEbeveyn sizsiniz. Uygun görmüş, buna karar vermişsiniz neden olmasın
Bir ara yarenler vardı bende ardından eslemler geldi, bir sınıfta 4 tane ecrin görmüşlüğüm var, sıradakilerden çok korluyorumbir donemin cocuklari okula baslayinca tek sinifta en az 10 asel。。。 10 da eymen isminde ogrenci olacak sanki
Fatma güzelMerhaba hanımlar Benim sizle konuşmak istediğim konu bebeklerde isim konusu. Benim Allah nasip ederse bir kız evladım olacak. Bende herkes gibi evladımın güzel bir ismi olsun güzel anılsın istiyorum Gelgelelim ki eşim ve ben kızımıza Fatma Firdevs ismini uygun bulduk. Fakat çevremizdeki insanların büyük bir kısmı 2 isim çok kötü çocuğun aklı karışır, bu isimler demode hiç zamana uygun değil, daha modern isimler koyun, küçücük çocuğa Fatma yada Firdevs denilir mi falan gibi şeyler söylüyorlar. Arkadaşlar biz mi yanlış yada eksik düşünüyoruz? İlla Luna,Liva,Eva, Mila, Lala,Maysa falan gibi isimler mi koyulması gerekiyor? Gerçekten soruyorum size bende mi bi acayiplik var acaba? Benim gibi düşünenler varmı merak ediyorum.. Bu arada bu isimleri koyanlara sonsuz saygı duyuyorum eleştirmiyorumda zaten haddim değil yanlış Anlaşılmasın. Hatta ben anne baba tarafından konulmak istenilen isimlerin eleştrilmesine genel olarak karşıyım diyebiliriz. Fakat konumuza dönmek gerekirse; şuan demode diye tabir edilen isimleri koymak sanki çocuğa büyük bir zulümmüş, eziyetmiş hatta ona travma yaşatmakmış gibi bahsediliyor. Benim gibi düşünen veya düşünmeyen kardeşlerimi sohbetime davet ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum
Galiba algıda seçicilik bu konu benimde çocukken çok sevdiğim genç bir müzik öğretmenim vardı. Adı Firdevs'ti banada çok çıtı pıtı bir isimmiş gibi geliyor.. Belkide hiç yaşlı Firdevs tanımadığım içindirFatma güzel
Firdevs deyince teyze nene ebe geliyor aklıma
İleride adını sevmesi önemliGaliba algıda seçicilik bu konu benimde çocukken çok sevdiğim genç bir müzik öğretmenim vardı. Adı Firdevs'ti banada çok çıtı pıtı bir isimmiş gibi geliyor.. Belkide hiç yaşlı Firdevs tanımadığım içindir
İçlerinden biri şahsi ismim.İleride adını sevmesi önemli
Biri fatmaysa diğeri daha yeni bı isim olsun
Tabi alin lalin Lina Eslem Ecrin mina gibi zirvalar olmasin da
Kızımın ismi ve çok severek koydum.İçlerinden biri şahsi ismim.
Keşke zırva demeseydiniz.
Herkesin isim zevki kendine özeldir.
Alınacak bişey yok benceİçlerinden biri şahsi ismim.
Keşke zırva demeseydiniz.
Herkesin isim zevki kendine özeldir.
İnşallah ömrü de güzel olsun.Kızımın ismi ve çok severek koydum.
Amin cümlemizin,bu arada Mina olduğunuzu tahmin ettim.Umarim doğrudur.Kendi ismimden bir harf farkı var sadece.İnşallah ömrü de güzel olsun.
Onlar zırva olarak görmüyorlar, seviyorlar. Zırva demeni istememe nedenleri o kedili. O yüzden ozguvenle ilgili bir durum onlar icin geçerli değil diye düşünüyorum.Alınacak bişey yok bence
Kişi kendiyle barışık olmalıdır benim de iki adim var birisi çok modern kısacık isim
Diğeri uzun zirvalardan birisi, hiçte kimseye küsüp darilmam oturur bende gülerim yani.
Özgüven diyelim
Ay bilmiyorum lotuscugum.Onlar zırva olarak görmüyorlar, seviyorlar. Zırva demeni istememe nedenleri o kedili. O yüzden ozguvenle ilgili bir durum onlar icin geçerli değil diye düşünüyorum.