Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizim ki artık kesinleşti kızlar benim oğluşumun adı Allah nasip ederse EMİR olacak
hepsi sağlıkla adıyla büyüsün inşallah

kızlar benim de kızım olacak ama bende karar veremedim gerçi babası çoktan karar verdi ama ben istemiyorum babası aybüke diyor.

oysa benim gönlimde duru ve aysuda yatıyor . bakalım babamız kesin bişey söylemiyor herhalde ileriki aylarda kesinleşir

merhaba kızlar bende karar veremedım kızımın ısmıne ecem dusunuyorum elıf ısmınıde begenıyorum

Bizimde kızımız olucak nasipse önce iki isim düşünmüştük ECRİN DURU diye ama iki isim hem söylenmesi zor olucak hemde kimisi ecrin kimisi duru der diye sadece DURU olmasına karar verdik.

Benim kızım olacak diye derin deyip geziyorduk ama oğlanmış nolcak şimdikafamçokkarıştı

CADIARZUne zor bu isim bulma işi benimde oğlusumun adı yok daha napcaz bilmiyom eşim yağız diyo ben çok ısınamadım fikri olan varsa değişik yazarsa sevinirim:CüvCüv:

bizde enes kayra düşünüyoruz oğlumun adını hala net değil enes büyük ihtimalle de kayra şüpheli

Bizim oğlumuzun ismi yıllar önceden belliydi. SARP... Ama ikiz olacaklarını bilemedik... Diğer oğlumun ismi de DORUK olacak Allah izin veririse...

Her iki ismin de anlamı cok guzel.
Sarp: Dik, çıkılması ve geçilmesi güç demek, tıpkı bizim bu bebekleri beklerken yaşadıklarımız gibi. Doruk'sa: zirve ve en üstün başarı düzeyi anlamında....

bizimkiden coktan belliydi ismi mustafa olcak ama yanina bi isim daha düsünüyorum onu bir bulamadim

orta okulda bir arkadaşım vardı adı berfu 'ydu çok özenirdim ona oyunlarda filan adımı berfu koyardım..annemlerin bana berfu demesini isterdim..berfunun birde kız kardeşi olmuştu sonra adını berfin koydular ..berfu dan berfine terfi ettim artık benim adım berfindi..yıllar geçti bu hayranlık bitmedi bende ..allahım bana bir kız bebek nasip etti kendi adım berfin yapamamıştım ama kızımınki olabilirdi ..benim kızımın adı da belli artık berfin nazlı ...

hep ıcımden kızım olsun ıstıyordum rabbım saglıklı bır kız bebek verdı cok sevındım ısmıde ıcımden hep dusunmustum ecem su

bende hep bir kızım olsun isterdim 7 sene uzun bir uğraştan sonra rabbim dileğimi kabul etti bir kızım olucak ve kızımın adı NAZENİN olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…