Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bızde halen karasızız esım erkekse ben kızsa sen koyarsın dedı bende kabul ettım erkek olursa emının ahmet koyacak babsının adı bende yanına emre ısmını dusunuyorum, kız olursa karar veremedım ceren elıf beren deren ecem gıbı ısımlerı dusunuyorum

henuz evlenmedik ama ara ara biz de bu konulari konusuyoruz

kiz olursa Duru, Melisa, Selina, Dora falan olabilir ama Duru su anda favorimiz
erkek olursa $an, Gorkem, Mert, Eren, Emir olabilir ama $an su anda favorimiz :)

bızde daha karar veredık 4 ısım ustunde udunuyoruz anıl utku umut yagızz bakalım kararımız ne olcak sankı yagız daha cok hosuma gıdıyo gıbı bakalım

bizim evlenmemize daha cok var ama bebegimizin ismi şimdiden hazır kızda olsa erkekte olsa DENİZ olacak müstakbel eşimin soyismi kara ayrıca karadenizli :)))))
karadenizli deniz kara olcak bebişimiz :))))))))))))))))

benim bebişiminde cinsiyeti henüz belli değil...Haftaya inşallah öğreneceğiz.Nedense sadece kız isimleri düşünüyorum ..Sanki kızım olacakmış gibi...Eğerki kızım olursa inşallah Cemre koymayı düşünüyorum...

Ben Ceren düşünüyorum .

Eylül,Duru,Pelin,Defne,Dilara,İrem,Yaren,Ecrin......

Erkek Yağız,Yiğit,Efe,Görkem;Eren,Berk,Berke,Ege..........

bızım bebısımız daha 5 haftalık ama ısım bellı kız olursa esım ve ben BELİNAY ıstıyoruz
erkek olurssa ben YUSUF BERKAY ıstıyorum
HAYIRLISI ALLAH TAN

biz kızımızın adını melisa eylül yada ipek koymayı düşünüyoruz zaten kızlık soyadımda ipekti şimdi kızımın adınıa ipek koymayı düşünüyorum ama karar veremedik

cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz oluyomuş bende isim olarak
berk
berke
doruk
düşünüyorum ama fikirlerinize açığım

bende kesin olarak pazartesi öğrenicem sanırım. gerçi %90 kız dedi doktorum biz adını koyduk gerçi ama umarım hevesimiz boşa çıkmaz bizim düşündüğümüz isim ada erkek olursa sizlere danışıcam çünkü belirlediğimiz bir isim yokk :))

kızlar bizde bir kaç isim arasında gidip geliyoruz daha karar veremedik

1.nevanur(ses ahenk güç zenginlik)
2.nisan(gelin çiçeği)
3.MİRAY: (yılın ilk aylarında doğan)gerçi bizimki son ayları olacak ama
4.ECMEL: (Çok güzel)
5.VUSLAT: (Sevgiliye kavuşma)

sizce hangisi daha güzel

kızlar bizde bir kaç isim arasında gidip geliyoruz daha karar veremedik

1.nevanur(ses ahenk güç zenginlik)
2.nisan(gelin çiçeği)
3.MİRAY: (yılın ilk aylarında doğan)gerçi bizimki son ayları olacak ama
4.ECMEL: (Çok güzel)
5.VUSLAT: (Sevgiliye kavuşma)

sizce hangisi daha güzel

ben ECMEL ile VUSLAT'ı eledim. diğerleri arasında seçim yapardım gibi geliyor. çünkü diğer üçü gayet iyi ve çok hoş

bizimde 2.5 aysonra allah nasip ederse saglikli bi kiz cocugumuz olacak insallah adini hala karar veremedik sizce hangileri guzel soylerseniz seviniriz 1cisi belinay ebrugül nurdan aysenas enson bu isimler kaldi elimizde hangileri guzel

X