• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

hadin bende kaçar herkeslere ii gecelrrrrr......rüanızda beni görün ama korkmayın olurmuuusırnaşık şeya.s.

günaydın kızlar...
eşiniz ve miniklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir gün diliyorum.biz bugün çok erkenciyiz.berra hanım 7 de uyandı uyumayada niyeti yok benimde çok uykum var...

günaydınnnnnnn, semihacım siz de bizim gibi erkencisiniz

eşimin uyanmasını bekliyorum, uyansın çocukları ona teslim edip ben yatacağımmmmm, çok uykum var

berkan, ben ve arda grip olmuşuz, boğazım felaket ağrıyor, oğlanların da burnu akıyor

kendimi hiç iyi hissetmiyorum, herkese iyi pazarlarrrrr

günaydın canım demek berra hanım uyutmadı erken kalktı nasılsın hayatım

kızlar hepinize kucak dolusu öpücükler günaydın hadi kalkın artık bakimmmmm

cokocum canım gecmis olsun hayatım ardada gripti allhatan geçti semdi burun akıntısı falan bitti
en yakn zamanda gecer insallah bebeğim

günaydın semiha ,çoko,anneyim ben bizimkiler erkenci galiba benimkide 7:30 dakalktı benim uykum kaçtı şimdi hanımefendi uyuyor
çoko çok geçmiş olsun canım
ebrarı sormuşsun bakıcımız geldi aynı devam ediyor 9 da başlayıp öğleye kadar çalışıyorum şimdilik 12 gibi evdeyim zaten
topiğin diğer üyeleri sabahlamışlar kalkamıyorlar galibaa

gununuz aydın olsun sekerler anam bu berralar hepmı bole of bende accayıp uykusuzum ole kızımla oturuyo babamız uyuyor tabı ......optum hepınızı

dscn1533vb9.jpg
[/IMG]
buda benim cadının son resimlerinden her yere girmeye kalkıyor çıkamayıncada çığlığı basıyor

GÜNAYDIN KIZLAR
HEPİNİZE İYİ HAFTASONU DİLİYORUM

nasılsınız kızlar
dününürüm ailecek hepinize çok geçmiş olsun, inşallah hemen atlatırsınız cnm yaaa
acil şifalar diliyorum

monpetticim ebrarında saç rengi baya açık görünüyo, sarıya dönük sanki, zeynebinde öylee
çok şeker görünüyo , minik kuşşşşşş

kızlar bendende hepinize günaydınlarrrr

çokocum geçmiş olsun cnımmm

bizde saat 7 den beri ayaktayız şimdinazı uyutmaya çalışıcam
bir uyusada bende iş yapsam biraz

kızlar fotoma yaptığınız yorumlara teşekkürler
bayağı bir şımardımm heeee

canım ebrar cok tatlı cıkmıs sıkısırlar çıkamayınca dediğin gibi bas çığlığıııııııııııııııııııı
zehracım ekincim sizlerede günaydın kızlar

aksama neler yapacaksınız bakalım benim aklımda bisey yokk yaaaaa

off benz ne yapıcam hiç bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

zeyni canım sen nasılsın kusura bakma görmemistim seni tatlım

Back
X