• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ii gecelr balımmmm

ben bugün çarşı yaptımmm benim herif gecikince geç gittik ancak çocuklara alabildik yani ben yine kaldımm:çok üzgünüm:

eysem bayrama çok var accık daha kilo atarım hem kuzularıma aldıklarımı pembe&mavi patiklere ekledim

bende hemen senin fotolara bakiiiimmm

ii gecelr datlummmŞeniz

canımmm şeker paremmm fıstıklı lokumummm profiterolümmmm abarttım galibeee.. saolasın canım kusura bakma görmemişim be yewrüm.. sen heeçç meraklanma ben seni evel allahın izniylen önce guru sonram özel üye yapacam bu gün fazla rep vermişim eccük dinlen diyolarsırnaşık şeyzabanan replerüm seni bebem:ecrin_bebek:

nan danaaaaaaaaaa
gece gece beni krize soktun:roflol:
mutlaka tanışacam ben sennen:teytey:
adamı komaya sokarsın sen nurayımmmmmŞeniz

canım senin güzelliğinin yanında benim güzelliğim foss bebeğümm
evet ezgiyi bana çok benzetiyorlar canım

ii gecelr balımmmm

ben bugün çarşı yaptımmm benim herif gecikince geç gittik ancak çocuklara alabildik yani ben yine kaldımm:çok üzgünüm:

eysem bayrama çok var accık daha kilo atarım hem kuzularıma aldıklarımı pembe&mavi patiklere ekledim

bende hemen senin fotolara bakiiiimmm

ii gecelr datlummmŞeniz

gızım adamı batırdın bu ne hergün çarşı hergün pazarr delüü otur bi yeründe
bende senin kuzuların kıyafetlere bakıyımm
sanada iyi gecelerr topiğinn neşesii delüsü danasııı:lepi:hihoyyythihoyyyt

kızlar iyi geceler gene kaynatmısınz valla
bende bi bakıyım dedim ardaya mama yapmaya kalktım uykum kaçtı malum kociste devriyede sabah gelecek tek uyunmuyo yaaaaaaaaa

kıss danaaaaa sen özel üyemi didin benmi yannış anadım.:uhm:.. kısısm aşmışın sen kendünü..puana baaakk etiğü kelama bak....:jeyyar:. yalaaaannnn külliyen yalannn kıs ben sana yeni virdim ya repcükkk..:mymeka:. bide özel öye olcekmişşş..kaydirigubbakcemile3.

valla ne yalan sölimmm bende çok istiyom sennen tanışmayıı ennnn müsait ve yakın zamanda bi msn yapalım danammm öptüm kıs seniŞeniz

bende bi bakıyım dedim ardaya mama yapmaya kalktım uykum kaçtı malum kociste devriyede sabah gelecek tek uyunmuyo yaaaaaaaaa

kıss kıyamam ben sana ya a yine çok şükür yavru var ardan var yanında ama kocişler olmayıncada ev bomboş gibi oluyooo öpüyorum canım seni ve kuzunuŞeniz

kim nerde msn yapıyor benden habersizz bakemm
oyarımm sizi birgün hep beraber çoklu konuşmamı ne ondan yapalım kızlarr
bu saatlerde çok güzel olurrrr

iyigeceler canımm bende naza mama yaptım
öylebi uykum varr ama burdanda kopamıyorumm
demek yanlızsın canımm gerçi oğluşun var yanında

gızım adamı batırdın bu ne hergün çarşı hergün pazarr delüü otur bi yeründe
bende senin kuzuların kıyafetlere bakıyımm
sanada iyi gecelerr topiğinn neşesii delüsü danasııı:lepi:hihoyyythihoyyyt

batsın napimkötükedihüso duuurrr bunlar ii günleri ben kilo verip eridikçe adamın cüzdanda erir başına geleceği bildiğinden ben seni böylede seviyom hayatım öyle çok zayıflamana gerek yok diyo pışıkkkk yermiyim bennsengözlerimebaksanab ben senin karın ağrını biliyom dedim bendesırnaşık şey

mavicem sen ver kiloları feda olsun sana kıyafett
benim adamda bana diyor kiloluyken bişi almak istemezdin şimdi ne görsen alıyon daha fazla kilo verme diyor

ben kaçtım kızlarr iyi gecelerr hepinizee
dream danası saatini kur sahura kalkk bebeğümm
bi kontür alamadımki alsam arıyıcam senüüüü

mavicem sen ver kiloları feda olsun sana kıyafett
benim adamda bana diyor kiloluyken bişi almak istemezdin şimdi ne görsen alıyon daha fazla kilo verme diyor

ben kaçtım kızlarr iyi gecelerr hepinizee
dream danası saatini kur sahura kalkk bebeğümm
bi kontür alamadımki alsam arıyıcam senüüüü

ii geceler bebemmm tatlı ve kesintisiz uykularrrr:1hug:

Back
X